Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Boravak u bolnici i dojenje starije bebe

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno Boravak u bolnici i dojenje starije bebe

Bok!

Imam bebu od 10 mj., jos uvijek dojim, i ubrzo cu trebati ici na malu laparoskopsku operaciju. Bit cu u bolnici 1-2 dana, kao sto je uobicajno za laparoskopske operacije, i sad se brinem za bebu i dojenje. Jeli itko uspio imati bebu sa sobom u bolnicu? Ja cu biti na ginekologiju tako da sam mislila da ce me mozda pustiti... ako ne daju, onda ipak ce muz uzet slobodne dane pa ce mi je dovesti par puta po danu da je podojim... ali se onda brinem - kako po noci??? Ona se jos budi 1-2 puta po noci da doji....

Pliz help!

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Neće ništa biti za tih dan, dva ako noću ne doji. Ne brini, nek ti je dovede kako najranije može ujutro isto tako i navečer, što može kasnije, tj. pred njeno spavanje i to je to. Možda čak odluči sama i da je vrijeme da spava cijelu noć, tko zna.. A možda će taat morati malo nunati više nego obično i provesti dvi besane noći, ali mislim da nije ništa strašno, kratko je to razdoblje.
    A možda i dozvole zajednički boravak, tko zna, raspitaj se ranije.
    Ma proći će to začas.. Sretno!!

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Je li to na ginekologiji gdje su bebe ili postoji poseban odjel za bolesti?
    Ja nekako ne bi vodila bebu po bolnici (čak sam i prilično sigurna da u St ne bi ni dozvolili).
    A postoji li mogućnost da si po danu u bolnici a noćiš kući (ne znam o kakvom je zahvatu riječ)?

Ili da se, ovisno o karakteru bebe , izdojiš a tata da na bocu ili nekako?

U svakom slučaju, meni bi zadnja opcija bila da beba sa mnom spava u bolnici.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

čula sam da na šibenskoj ginekologiji možeš imati bebu sa sobom na odjelu (ne mora biti samo rodilište).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •