Stranica 5 od 25 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 1206

Tema: Pokloni za nadolazece praznike?

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja paranoična, ne
    Planiram svojima kupiti zračnu pušku (jer to zapravo nije puška, ko što neko reče da švicarski nož nije nož) pa nek se zabavljaju.
    A nož za narazeti kruh, namazati paštetu, alat na tehničkom budu već valjda dobili tj. našli doma u ladici potrebno pomagalo za napraviti obrok.
    Ne zapravo mi je super što drugi roditelji kupuju djeci noževe u 5 i 6 osnovne i to kao poklon za sv. nikolu i božić
    Ti je sad lakše?
    Eto, moji imaju i zracnu pusku i proveli smo mnoge lijepe sate pucajuci sa njom.
    Normalno, nisu isli sami po kvartu i pucali, vec smo svi otisli na livadu, postavili metu i napravili natjecanje.
    I sta je u tome lose?!

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moja curka ima praćku - koristi je samo kad idemo na Sljeme ili kod bake na gruntu - ispucava male komadiće grančica u neko stablo...Ne smije je koristiti nigdje drugdje uključujući i stan. Rekao bi MM: "F., sine...."

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moji dečki imaju švicarce od ovog ljeta, najviše ih koriste za djelanje svakakvih grana i grančica, a koriste i ostale alate. Po meni, za jednog pametnog 12 - godišnjaka, super poklon! Ne bih D. još bila kupovala, ali su si oni to sami priskrbili kad su bili u dvodnevnom posjetu prijateljicama, međutim, kako vidim da je s tim alatom spretan i pametan, sve 5!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

e,a kaj s ovim kukcima?mali skuplja časopise di dobiš kukca u svakom broju.kam god ide nosi to sa sobom,i onu plastičnu kutiju di budu..
    a tek smola...satima bi mi mogel pričat o smoli,čak sam ga morala otpeljati u šetnju po kletima i skupljali smo smole s drveča.on se veseli nadal da bude našel kakvog kukca "usmoljenog".
    dal ima nekaj na tu temu,neka knjigica sa slikama?

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Žužy, moj sin se nekoliko godina bavio kukcima i donosio ih doma u toj specijalnoj kutiji. Ima ovu knjigu, baš je zgodna za djecu.

Za nožić, mislim da ću to za još neko vrijeme odgoditi.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Iskoristili smo priliku dok je E. na jednom rodjendanu bez nase pratnje, pa smo prosnjofali po ducanima.

Curka je danas pokazala interes kad je na rodjendan odnijela perlice za izradu nakita, pa smo onda naknadno kupili i njoj veliki set. Svidjaju mi se sto su drvene, nisu one najsitnije, ima ih hrpa i imaju svoje spremiste (skoro pa najvaznije ).

Kupila sam odmah i uze za preskakanje s drvenom ruckom, klasicne izrade (ima vec jedno, ali su rucke plasticne a uze je takodjer nekakvo plastificirano i ne vrti se dobro, ovo je bas onako starinsko, kakvo smo mi imali ) - to ce ici uz HK Pez/privjesak u nikolinjsku cizmicu.

Gledali smo i zmaja, nasli jednog 'poluprofesionalnog', no bio je 'previse muskih obiljezja' (crni sa vatrenom trakom, meni je bas cool ), pa cemo potraziti neki zenskastiji (ili barem onaj duginih boja, vidjam ih na plazi sad kad je bura, no moram ih jos pronaci po ducanima).

Znaci:
    - nikolinjska cizmica puna sitnica : Hello Kitty Pez/privjesak + uze za preskakanje + nova baterija za mp4 player + zlatna siba + mandarina + za slatkis ona lizaljka kao stapic (opet starinska)... i mozda cu tu jos ubaciti mini-Lego u obliku bora (fora mi je, a nekako bezveze dati ga kasnije).
    - Bozic: perlice, najvjerojatnije i zmaj, a jos uvijek ganjam Lego Harry Potter Knight Bus (OK, ovo je vise za mene nego za nju ).
    - NG (poklon od nas): neki fora dnevnik za 2013*
    - carapa od Befane: HP DVD (neki sa specijalnim dodacima, nije film, no ona je fan-kolekcionar, ovo ce joj se svidjeti) + lancic s privjeskom u obliku dvorca (dvorac izgleda kao Hogwarts).

Cokoladne stvari ne kupujem jer toga uvijek dobije u adventskom kalendaru + od ostalih.... skupi se cokoladnih Mrazova skroz do Uskrsa.

*vidjela sam HK dnevnik sa elektronskim zatvaranjem i passwordom kojeg mozes reprogramirati. Kud ces bolji tajni dnevnik! Cak je i snizen 50%, ali mi je promakao, skuzila sam ga tek u katalogu. Mislim da cu se vratiti po njega.

Vidjela sam dosta cool stvari, pa evo dva prijedloga:
    Clementoni: La Scienza nella Sera - plastenik sa svim potrebnim za uzgajanje biljaka, pise od 8-11 god.
    HD New Generation Microscope and Telescope Set - mislim da se moze povezati sa PC-jem, cijena vrlo pristojna, 35 €

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja danas rijesila F - za nikolu ducanska kasa, za bozic - drvena, samostojeca ploca za pisanje, sve skupa 200 kn. Vrlo zadovoljna! B je malo tezi zalogaj, nimalo skroman u odnosu na malenu. Vidjela danas pikado plocu - moram ga malo usmjeriti u tom pravcu

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja danas riješila starijeg sina - na štandu kod Cvjetnog kupila mu šiltericu od filca. Jako je zadovoljan.

To mi se dopada - kupovati stvari koje su upotrebne, a ne generatori prašine (ali to se može tek kad klinci izađu iz ove dobne skupine).

Btw. ima dosta koještarija za manju djecu.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 17.11.2012. at 19:51

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    HD New Generation Microscope and Telescope Set - mislim da se moze povezati sa PC-jem, cijena vrlo pristojna, 35 €
    Elly u kojim ducanima u Italiji ima to za kupiti? da mogu brata zamoliti kad bude isao da nam kupi?
    Posljednje uređivanje od MoMo : 17.11.2012. at 20:33

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj MoMo prvotno napisa Vidi poruku
    Elly u kojim ducanima u Italiji ima to za kupiti? da mogu brata zamoliti kad bude isao da nam kupi?
    Toys Center - http://www.toyscenter.it/

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

@ MoMo: klikni na catalogo, imas taj set na str. 11.
    Posljednje uređivanje od Elly : 17.11.2012. at 20:40

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mi ove godine kupujemo prilicno skupe poklone.samo nam se tesko dogovoriti oko rasporeda darivanja jer imamo i rodjendan 3.1. dakle malo nakon bozica.

MM zapeo za gitaru.ali ne bilokakvu jer po njegovoj teoriji nemozes djetetu dati s**** u ruke jer ce ga to samo odbiti od sviranja.ne djelim takvo misljenje jer vjerujem da cemo svi strepiti od trenutk kada ce gitara zavrsiti u komadima, ali ideja je na 85% od kupovine.

druga stvar koju planiramo zajedno sa ostatkom obitelji kupiti je ovo:

http://www.trgovina-lotus-woody.hr/p...-savannah.html

za to sam ja zapela jer si ja takvo nešto zelim-ali ni u ludilu necemo platiti kao na linku.Amazon is our friend

za nikolu-neka slikovnica na engleskom i pokoji slatkis.

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Anatom mi smo kupii ( tj svekiji) točno tu kuću za ročkas starijoj i vole se igrati s njom ali ne vrijedi ni približno para, zidovi su od tankog lesonita s naljepnicom, boje su ispranije i izgledaju nekak kinesko, namještaj je jedini super. jako je visoka tako da starija od 124 cm se ni ne igra na najgornjoj razini.
    Inaće kupili smo u sloveniji, po 180 E - 40 E povrata poreza.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

anatom, ja bi kao pravi lego fan preporučila ovu kuću
    http://www.amazon.com/DUPLO-LEGO-Vil...229034-9254568
    kod nas je već 5 godina u prometu
    i moja se s 9,5 god. još s njom igra

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Potpisujem za ovu Lego kuću, kod nas je u opticaju od Uskrsa (kad je djetešce imalo 2,5 godine) i nema dana da se s njom ne zaigra. Odlična investicija!

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Moram i ja prokomentirati da se djeca s tim drvenim kućicama uvijek igraju/ne igraju na neki svoj način. Naša je prvo 3 godina stajala netaknuta (starija je ni onda ni sad nije htjela ni pogledati!), a mlađa se igra na način da u nju stavlja životinje (pa bude štala), perlice (pa to bude dućan nakita), kojiput joj služi za slaganje izrezotina raznih, ali baš nikad onako kako je zamišljeno (obitelj i namještaj).....zato se i meni bolja investicija čini lego kućica.
    Moje se obje (uskoro 9 i 5 g.) i danas igraju s lego duplo (oni mali legići im idu na živce, pogube dijelove, uglavnom im služe za kuhanje u loncima).

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

e sada ste mi dali misliti. kvrapcu.

a meni se cini takooo superrr(naglasavam meni)

zmajica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Također se slažem da su kućice pun pogodak, barem kod nas.
    Imamo Fifi kućicu-šprickantu od starije i Peppa Pig kućicu, u tu ekipu dođe još svakakvih gostiju, ali lijepo i dugo se zaograju s njima.
    Ne mogu si oprostiti, lani početkom studenog sam išla u Graz, i par dana prije sam pregledala ponudu ToysRusa online i imali su drvenu kućicu od LeToyVana koja kod nas košta prek 900 kuna na akciji za 40 Eura. I dok smo mi došli za 2-3 dana, već su rasprodali... predivna, na kat, s vrtom i namještajem...a tako sam se željela igrati :D

Kod nas Lego Duplo ni kod jedne nisu "igrali", ali zato ovi regular su super. I od njih si slažu kuće, štalu (imaju par setova vitezova od mog buraza), vrt i farmu, pizzeriju, slastičarnu (skombinirali još uz njih neke fejkuše koje su kompatibilne, a imaju super dodatke i ljude).

zmajica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Za ove blagdane će dobiti, za Nikolinje mini Lalaloopsy lutkicu svaka, slatkiši, a od Isuseka svaka veliku Lalaloopsy (uzela sam prošli tjedan na debelom sniženju u Metrou), tuniku na srčeka (frendica mi uzela prošli mjesec), mucave termo čarape, kuću i vrtuljak za Lalaloopsy i Bilibo igračku.
    S tim da ovo nisu sve pokloni od nas, već će biti podijeljeni još na uju i baku.
    One su trenutno jako zainteresitane za te Lalalupsice i zajedno se igraju s njima i one su gošće u Peppinoj i Fiffinoj kući.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Playmobile ima super kućica, meni je to uvijek skupo, ali jeftinije je od ove drvene.
    Od Lega nemamo baš taj komplet sa kućom, ali imamo puno drugih koji uključuju i kojekakve kroviće i prozore, pa si Lea često slaže kućice i namješta ih - no ipak mislim da bi joj se jako sviđala playmobile kuća (pa i ova drvena) - ima i neke playmobile komplete ali ne i kućicu.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

playmobile znam ubosti u mulleru na kojekakvim akcijama. ovi veliki kompleti na donjoj polici :D su meni preskupi

jel zna netko ima li kod nas lego hogwarts dvorac (ne lego igra, baš dvorac) ili taj vlak? i cca cijenu?

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    jel zna netko ima li kod nas lego hogwarts dvorac (ne lego igra, baš dvorac) ili taj vlak? i cca cijenu?

Anci, ne znam za HR, ali mi imamo, radi usporedbe u Italiji Lego Hogwarts Express dodje 80 €, a Lego Battle for Hogwarts dvorac 100 €+, ovisno o ducanu.
    Ima dvije varijante dvorca u cjelovitoj verziji (ima ih jos masu koji su samo dio, npr. Dumbledore's Office), starija je dvorac, a nova je u biti Battle for Hogwarts.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    playmobile znam ubosti u mulleru na kojekakvim akcijama. ovi veliki kompleti na donjoj polici :D su meni preskupi

U LEGO katalogu naše trgovine postoji, tako da bi ga trebali nabaviti po želji, ako ga nemaju izloženog.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

hvala
    ako je cijena kao talijanska, potražit ću nešto drugo

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imaš neke setove na njuškalu
    mislim na HP

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Potpisujem za lego duplo kucu. Super mi je i to sto se svi djelovi mogu oprati dok s drvenom to bas i nije tako.
    Mojoj (6god) su sad schleich vile i razni dodaci najbolja igracka (ona serija Bayala). Cesto se zna naletiti na snizene dodatke (kameni dvorac, ljuljacke...). To cijele dane slaze i namjesta.
    I neizbjezne monsterice.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Anci, ne znam za HR, ali mi imamo, radi usporedbe u Italiji Lego Hogwarts Express dodje 80 €, a Lego Battle for Hogwarts dvorac 100 €+, ovisno o ducanu.
    Ima dvije varijante dvorca u cjelovitoj verziji (ima ih jos masu koji su samo dio, npr. Dumbledore's Office), starija je dvorac, a nova je u biti Battle for Hogwarts.
    jel to motorizirani vlakić ili nije?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj enela prvotno napisa Vidi poruku
    Mojoj (6god) su sad schleich vile i razni dodaci najbolja igracka (ona serija Bayala). Cesto se zna naletiti na snizene dodatke (kameni dvorac, ljuljacke...). To cijele dane slaze i namjesta.
    schleich jesu skupe igračke, ali su prekrasne i nama najnajispativija igračka. imamo ih poprilično i konja, i vila, i životinja svih skupina i dinosaura... i cure se s njima non stop igraju, u svim kombinacijama. glume i vile, i likove iz harry pottera, njihovih serija, crtića... i ja isto znam naletjeti u mulleru na neku fajn akciju (sa 150 na 40 kn) za accessorize :D drveće, lopoče i sl.

već dugo s istarija želi onu njihovu veliku kućicu, tj. kuću :D ali, to nisam vidjela na akciji

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    jel to motorizirani vlakić ili nije?
    Nije, Lego vlak iz Harryja Pottera (Hogwarts Express).

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jučer u mulleru samo jedan jednini HP komplet (prije mjesec dana ih je bilo dosta različitih)
    veliki
    "Uličica" vjerovatno je to Zakutna ulica
    1299 k

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nego kako sam ja ebay tudum, recite mi molim vas gdje je najpovoljnije kupiti http://www.njuskalo.hr/djecje-igrack...-oglas-2341502 ovako nešto.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    jučer u mulleru samo jedan jednini HP komplet (prije mjesec dana ih je bilo dosta različitih)
    veliki
    "Uličica" vjerovatno je to Zakutna ulica
    1299 k
    Diagon Alley - ova (ima jos jedna, starija verzija)? http://shop.lego.com/en-US/Diagon-Alley-10217
    Kod nas dodje cca 180 €. :/

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

aha
    onda je kod nas čak mrvicu jeftinije

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Nego kako sam ja ebay tudum, recite mi molim vas gdje je najpovoljnije kupiti http://www.njuskalo.hr/djecje-igrack...-oglas-2341502 ovako nešto.
    eBay UK, prodavac 316510yz .
    Ima i jeftinijih, ali prodavaci nemaju 100% feedback.
    Jedino, tebi u oglasu pise 50 Kn, a cijena na eBayu je otprilike ista....

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

hvala ti puno, Elly

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

MoMo, nema na cemu.

@Kosjenka - ja zbunjena - u tvom linku, u URL-u pise 'samo 50 Kn', a poslije pise '100 Kn'...?

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

pa da 100 kn je. Hvala za preporuke

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    anatom, ja bi kao pravi lego fan preporučila ovu kuću
    http://www.amazon.com/DUPLO-LEGO-Vil...229034-9254568
    kod nas je već 5 godina u prometu
    i moja se s 9,5 god. još s njom igra
    Ne vidim cijenu, čini mi se idealan poklon za Elu!

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Čini mi se da je na ovom topicu netko tražio dječju kuhinju... Ako nije, ispričavam se

Evo, bit će u Lidlu - http://lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-420E...ndex_29415.htm od 26.11.

cowgirl avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Ne vidim cijenu, čini mi se idealan poklon za Elu!
    Ovo je starija verzija. Nova je u Müllerovom božićnom katalogu - 359,90 kn.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dodajem info da u H&M-u, odjel accessorize za klinceze, rajf x2 komada (jedan sa cirkonima, a drugi srebrno-sljokicasti) + ovaj drugi se moze skombinirati sa srebrno-sljokicastim stramplicama (identicna nijansa i uzorak srebrne/sljokica). Rajfovi su 3,95 € (pakiranje) + hulahopke 6,95 € (jedan par), znaci za nesto malo vise od 10 € se mogu obradovati male pomodarke.
    Ja uzela jucer, za necakinji pod bor.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

@ Mishekica, re: kengur-cipele - pogledala sam ih, no bez obzira na to sto pise da cuvaju ligamente i zglobove, moja je i (klasicna) balerina, pa se ipak bojim (vjerojatno nerealno, ali ipak) ozljeda.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Onda te u potpunosti razumijem.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ima li kod nas za kupiti nekakvih tablet računala za djecu, ili pak nekih konzola ali dlanovnog tipa.
    Recimo vidim da toysrus ima nekakav dječji tablet po imenu tabeo ili vtech ima nekakvu konzolu storio.
    Malo jesu bebaste, ali svejedno. Drži li netko kod nas Vtech?

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

evo na kolektivi tablet za djecu:
    http://www.kolektiva.hr/zagreb/djecj...m_source=email

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj centar prvotno napisa Vidi poruku
    Bilo bi još bolje da je na hrvatskom, ali ajde ok je i engleski.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

E pa taj me i inspirirao, ali mi se ne čini baš nešto.
    Tabeo mi se pak čini super http://www.toysrus.com/product/index...uctId=13265885
    Zapravo sam razmišljala o nekoj portabl igraćoj konzoli, međutim to je jako skupo.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jucer sam se vratila po onaj Hello Kitty dnevnik sa passwordom - Hello Kitty Password Journal

Je malo bebasto, ali je fora s alarmom i ostalim.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Elly, koliko ti već poklona za Erin imaš?

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

najbolje da kupite tomagotchi
    meni je to totalno fora!

Stranica 5 od 25 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove