Stranica 19 od 25 PrviPrvi ... 91718192021 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 1206

Tema: Pokloni za nadolazece praznike?

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Lili, nisi li kcerki nedavno kupila masinu za sivanje? Pa mozda da joj kupis neke materijale ili gadgete za sivanje tipa skare koje rezu cik cak uzorak, neke trakice ili slicno.
    Knjige su uvijek dobar poklon.

Nano, happy socks su super, ali imam traume od carapa i gaca pod borom

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme blizi se Bozic, nemam nikakve ideje za poklone za djecu 9 (m) i 11god.(ž)

Ne zelim da to bude iskazivanje zelja za sto vecim materijalnim poklonom, pa ih ni ne pitam.Iako skromni su oni ne mogu rec.

Al sam sad zato u problemu, nemam ideje.

Sta ste vi svojima? Neki savjet, preporuka?

Odmah iskljucujem mobitele, igrice i sl.gadgete. Jedino to znam da necu.
    Potpisujem ideju da kćeri nabaviš nešto kreativno - materijal na metre, krojačke škare, set konaca... Opljačkaj Namu ili Bonotex ili neki sličan dućan - uzmi restle tkanina, pa nek dijete vježba korištenje šivaće mašine. Sama mašina nije dovoljna, pa uvijek možeš nabaviti nešto za vježbanje kreativnosti: set zakrpa, razne trake i gumice, gumbe...

Još jedna ideja - imaš li digitalni mikroskop? Mislim da je naš ovakav nekakav https://www.njuskalo.hr/digitalne-ka...oglas-24142226 Vjerojatno ima i novih, ali gledala sam samo Chipoteku, tamo su predobri i preskupi za ovu svrhu. Nude se i teleskopi, ali nije dobro doba godine - dijete bi se moglo razočarati, ali svejedno pogledaj ponudu: https://www.links.hr/hr/skywatcher (Iz iskustva, mi imamo neki najjeftiniji. U Zagrebu nula bodova zbog svjetlosnog onečišćenja, ali zato u vikendici funkcionira sjajno...)

Možda neki modelarski set... Moji su obožavali Revell-ove setove, kojih je bilo u Turbo limaču i Chipoteci, ali ne znam gdje bi ih čovjek sad fizički vidio. Mogu se online naručiti Ovo sam na brzinu našla: https://www.megashop.hr/zbirateljski-modeli/cenagor Pogledaj ponudu, imaju i zmajeve (to su moji obožavali, puštali smo ih sa savskog nasipa),

Pretplata na neki časopis - ovisno o tome što djecu zanima. Moji su imali u ono vrijeme pretplatu na National Geographic Junior (nemam pojma postoji li to), a i dan danas nakon više od deset godina uzimaju Bug.

Glazbeni instrument? Karaoke za pc? Disko kugla (toga je za sitne pare znalo biti kod Kineza na Kvatriću)

Moji su veliki klipani. Kao i NanoiBeba, njima kupujem darove kad naletim, bez obzira na bor i datum. Baš sam prekjučer zavirila u Eurospin iz čiste znatiželje, jer sam se našla u blizini, a izašla sa dvije zimske pamučne jakne s kapuljačom, podstavljene laganim kratkim krznom (osim rukava). Kad sam ih nanjušila, poslala sam mlađem sinu sliku i pitala hoće li to pod bor. Rekao je "Može, kupi to..." On je dobio tamnoplavu, a stariji sin smb farbu. Ionako su stalno doma, a dobro im dođe za na majicu kratkih rukava umjesto veste. Izvorno su bile po 139,90 kn, a sad su ih snizili na 89,90. Sjajno... Bit će to i za van na proljeće.

Mami i svekrvi kupila sam one jako dlakave mekane čarape za u krevet i fine glicerinske sapune. Bratu ću nabaviti tenisice s gumenim elastičnim žnirancima, slomio je ruku pa mu je teško vezati klasične. Muž i ja si tradicionalno ne darujemo ništa ekstra, ali si znamo nabaviti neko fino vino za pod bor. Uz to ide i fini sir, ali taj ne ide pod bor nego u frižider.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Materijal je najjeftiniji u Pamigu u Vrapče,Nama je daleko skuplja

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Moji su dobili što su zaželjeli: mlađi Lego, stariji veslački kombinezon. Nikad manje romantike, obojica su već vidjeli darove. Stariji je već nosio kombinezon. Moram ga oprati prije nego ga zapakiram za pod bor.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

moja je malena pripremila pozamašan popis za Djeda Mraza, tako da ima iz čega birat
    jučer je i stariji pisao pismo, i tu nema ništa ispod 1000kn

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja još skupljam ideje, znam da žele električne četkice, stariji hoće monopoly neki specijalni +300kn to mi je puno previse...mladji neke puške pak koje ja nikad ne kupujem i sad mi to problem.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

moji će dobiti igrice
    stariji Forza horizon, a mlađa Just dance
    meni je Tang otvorila oči s tim poklonima kada je rekla ti digitalni pokloni barem ne stvaraju smeće

i još za cijelu obitelj neki Rick and Morty board game
    za novu godinu se častimo psićem, ako se nešto ne izjalovi, to će isto biti iznenađenje za klince
    ako dotad ne zbroje 2 i 2 jer ih svaki dan ispitujem koje ime za psića bi im se svidjelo

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme blizi se Bozic, nemam nikakve ideje za poklone za djecu 9 (m) i 11god.(ž)

Ne zelim da to bude iskazivanje zelja za sto vecim materijalnim poklonom, pa ih ni ne pitam.Iako skromni su oni ne mogu rec.

Al sam sad zato u problemu, nemam ideje.

Sta ste vi svojima? Neki savjet, preporuka?

Odmah iskljucujem mobitele, igrice i sl.gadgete. Jedino to znam da necu.
    Pa taj uzrast je najzahvalniji za kupovanje poklona - puno toga ih veseli, a puno toga se i nudi. Muller ima sve živo (bar je nekad imao).
    Društvene igre, kreativni ili eksperimentalni setovi, dječje knjige ili enciklopedije...

Meni je sve teže birati poklon, kako dijete postaje sve starije, približava se kategoriji odraslih kojima ne znam što pokloniti osim toga, ovo online-školovanje je težište bacilo na neke sasvim druge stvari.
    Za rođendan je, npr., dobio pojačivač signala za WiFi i to mu je najkorisniji predmet u sobi, bez toga ne bi mogao pratiti nastavu.
    Kako u zadnje vrijeme reorganiziramo životni prostor da bude više mjesta za rad od kuće, sad će dobiti novu radnu stolicu za pisaći stol (da njegovu postojeću, koja se već malo rasklimala, možemo mi iskoristiti za dodatno radno mjesto ).
    Dobit će vjerojatno i neke sitnice koje biciklistima život znače (držač za mobitel i komplet zakrpa za gume).
    Knjige bih mu rado poklanjala, ali na žalost nema ih kad čitati, jedva i lektiru pročita. Ipak, mislim da bi mu ova knjiga mogla biti zanimljiva. Nedavno su je komentirali na satu etike, pa me doma ispitivao o njoj.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam svojoj hudicu na njenu omiljenu seriju + tws slušalice.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    moji će dobiti igrice
    stariji Forza horizon, a mlađa Just dance
    meni je Tang otvorila oči s tim poklonima kada je rekla ti digitalni pokloni barem ne stvaraju smeće

i još za cijelu obitelj neki Rick and Morty board game
    za novu godinu se častimo psićem, ako se nešto ne izjalovi, to će isto biti iznenađenje za klince
    ako dotad ne zbroje 2 i 2 jer ih svaki dan ispitujem koje ime za psića bi im se svidjelo
    da, da, kad sam vidila popis, igrica mi je bila najprivlačnija!

oduševljena sam novogodišnjim čašćenjem, daj prestani ih zapitkivat i snimite reakciju

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Materijal je najjeftiniji u Pamigu u Vrapče,Nama je daleko skuplja
    Nisam nikad bila, jer je to meni "bogu iza leđa", isto kao tebi Bonoteks na Čulinečkoj, u kojem ja uglavnom kupujem.

Da se vratim na topic - omiljeni zimski pokloni za sve generacije su fine mucaste dekice, a eventualno i jastuci. Sad kad su i djeca češće doma, nije to loša ideja. Ima u više formata - moji najviše vole ovakve https://pevex.hr/kucni-tekstil-deka-...cm-330091.html, ali ima i manjih formata, deklarirane su kao deke za gledanje televizije. Moja svekrva obožava ovakvu https://pevex.hr/kucni-tekstil-deka-...cm-316709.html

VeraM avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Ja sam nećakinjama u to doba napunila kesicu fora školskim priborom, gumice, olovke, tekice, i sl. Ubaci omiljeni slatkiš. To je korisno, a ako su neke neobične sitnice bude im drago. Kasnije je išla kozmetika kad je pubertet krenio.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Sjetila sam se još nečega, ali to kod nas ne ide u kategoriju poklona, nego potrošnih stvari - moj stariji će trebati nove slušalice, ali moram ga pitati da li mu bolje odgovaraju bežične ili s kabelom. Znam da mu ne pašu one sitne kakve dolaze uz mobitel, nego velike hrge, kao u stara vremena. Vjerojatno ću ga samo odvesti da si ih odabere.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je sve teže birati poklon, kako dijete postaje sve starije, približava se kategoriji odraslih kojima ne znam što pokloniti
    Imam isti problem s većinom članova obitelji, ali to rješavamo tako da se poklanjaju potrošne stvari - ono što se pojede, popije ili na bilo koji način potroši. Zaključili smo da ćemo roditeljima poklanjati namjensku kozmetiku i dodatke prehrani koji im trebaju, a koje zaobilaze zbog cijene (udar na umirovljenički proračun):bepanthol losion, konopljin gel protiv bolova, ginko forte i slično...

Od stvari koje moraju negdje stajati kupujem isključivo ono što ljudima baš treba. Prošle godine dobro je prihvaćena ovakva lampa: https://pevex.hr/stolna-keramicka-sv...da-291525.html Moj sin ju praktično ne gasi - idealno dodatno svjetlo za uz monitor, a ne trešti u oči. Drži je na polici iznad stola. Vidjela sam da Pepco ima sličnih lampi za smiješnu lovu - mala lampa s cilindričnim sjenilom košta 35 kn, a žarulja minjonka još dodatnih 10 kn. Sjajno za doba godine dok je dan kratak. Prije par godina nabavili smo podne svjetiljke za uglove soba https://pevex.hr/podna-rasvjeta-e27-e14-310300.html i to je bila sjajna odluka.

Moj mlađi sin je lani dobio termosicu za kavu, koju sad nosi na Sljeme (studentske planinarske ture). Od tate je nedavno dobio elektroničko zvono za bicikl (to ima takav užasan zvuk da u potpunosti ispunjava svrhu).

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Joooj puno vam hvala, uvijek imate neke super ideje. Svidja mi se digitalni mikroskop, slušalice i još svašta nešto, u svakom slučaju nešto što će im bit korisno i što ima svoju svrhu.

Samo dajte dalje, svima nam dobro dodju ideje.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Bila je u Bugu krasna recenzija slušalica, ali nemam taj primjerak kod sebe. Stavili su svakakve i ove kvalitetne su redovito u rangu preko 1000 kn. Ali tko je audiofil to se isplati. Ja sam sebi uzela najjeftiniji Sennheiser. Okayish su.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Imam isti problem s većinom članova obitelji, ali to rješavamo tako da se poklanjaju potrošne stvari - ono što se pojede, popije ili na bilo koji način potroši. Zaključili smo da ćemo roditeljima poklanjati namjensku kozmetiku i dodatke prehrani koji im trebaju, a koje zaobilaze zbog cijene (udar na umirovljenički proračun):bepanthol losion, konopljin gel protiv bolova, ginko forte i slično...
    Do subote imaš u novom DM-u u Radničkoj, Superkonzum -15% popusta, imaju i OTC kutak.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Bila je u Bugu krasna recenzija slušalica, ali nemam taj primjerak kod sebe. Stavili su svakakve i ove kvalitetne su redovito u rangu preko 1000 kn. Ali tko je audiofil to se isplati. Ja sam sebi uzela najjeftiniji Sennheiser. Okayish su.
    Ma da, istina, cijene slušalica su stvarno visoke, ali obzirom da mi dijete teško da je baš audiofil više sam birala po boji

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Slušalice su omiljeni predmet kod mojeg tinejdžera i vrlo često su mu na glavi ipak, mislim da sam baš tu na forumu svojedobno čitala neku temu o problemima s ušima, gdje je zaključak bio da one male slušalice (koje se gurnu u uho) mogu potaknuti upalu ili izazvati druge probleme kod osjetljivijih ušesa. S obzirom da su uha kod mojeg slaba točka, nisam htjela isprobavati, nego je prije 2 godine dobio one velike naglavne slušalice. Zvuk je kvalitetniji, a uha su sigurna.
    Takve slušalice su, doduše, nepraktične za prenošenje uokolo, ali tako sam bar sigurna da neće hodati ulicom ili nedajbože voziti bicikl sa slušalicama u ušima, jer bi to bilo i opasno.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Do subote imaš u novom DM-u u Radničkoj, Superkonzum -15% popusta, imaju i OTC kutak.
    Hvala, svratit ću danas ako ikako stignem (imam već rasprodano popodne).

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

moj nije audiofil nego gejmer, i za rođendan je dobio slušalice od bake i djeda, cijena je bila takva da sam ja ostala a od ponuđenih su bile među jeftinijima
    tad smo naučili da ako su slušalice za igrice, onda obavezno s kabelom, jer na bežičnim zvuk kasni koju milisekundu, što je bitno u "Mirko pazi metak" situacijama
    sad bi pametni sat, a dobit će vjerojatno neku fitness narukvicu umjesto toga

malenoj smo lani uzeli neke koje su bile ružičaste s plišanim zečjim ušima koje se na magnet zakače
    veliki je lani osim igrice dobio nešto rama i zvučnik
    ti zvučnici su super poklon za teen/preteen, ima ih baš lijepih

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Slušalice su omiljeni predmet kod mojeg tinejdžera i vrlo često su mu na glavi ipak, mislim da sam baš tu na forumu svojedobno čitala neku temu o problemima s ušima, gdje je zaključak bio da one male slušalice (koje se gurnu u uho) mogu potaknuti upalu ili izazvati druge probleme kod osjetljivijih ušesa. S obzirom da su uha kod mojeg slaba točka, nisam htjela isprobavati, nego je prije 2 godine dobio one velike naglavne slušalice. Zvuk je kvalitetniji, a uha su sigurna.
    Takve slušalice su, doduše, nepraktične za prenošenje uokolo, ali tako sam bar sigurna da neće hodati ulicom ili nedajbože voziti bicikl sa slušalicama u ušima, jer bi to bilo i opasno.
    Da, moj stariji sin je imao problema sa slušalicama baš negdje početkom ljeta, nakon prvog vala korone. Začepili su mu se zvukovodi i nije bilo druge nego ići na ispiranje. On i inače ima problema s tim, nije me začudilo.

Ima i on te velike naglavne slušalice, ali sad su stare već dosta godina (iz sedmog ili osmog razreda) i raspadaju se, pa mu trebaju nove. Osim toga, bitna mu je i kvaliteta zvuka, jer se iz hobija bavi filmskom montažom i titlovima, pa mu je to bitno. Kupila bih mu ja slušalice, ali ne znam ih sama odabrati.

Izvan kuće koristi male slušalice, a od malih nogu moji dečki su dresirani da ne voze bicikl sa slušalicama. Kolegina kćer je imala prometnu nezgodu zbog slušalica, ali to je ovdje offt.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Jel netko od vas kupuje ili ima karaoke zvučnik s nekim mikrofonom? Jel to ok? Mlađi bi uzivao. Jel ima negdje u ducanima? Ne bas onaj baby set vec malo bolje

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Jel netko od vas kupuje ili ima karaoke zvučnik s nekim mikrofonom? Jel to ok? Mlađi bi uzivao. Jel ima negdje u ducanima? Ne bas onaj baby set vec malo bolje
    Obično izbace u Lidlu pred NG.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Jao negdje sam vidjela bluetooth mikrofon na majmuna .. nisu karaoke, samo mikrofon. Da je mlađa mojoj bi to bio hit poklon.

edit: evo ga

https://www.bubamara.eu/mikrofon-sa-...m_content=pp_1

jeftinije

https://www.mobis.hr/proizvodi/dodat...0-bijeli-8950/
    Posljednje uređivanje od Mima : 11.12.2020. at 12:32

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pa taj uzrast je najzahvalniji za kupovanje poklona - puno toga ih veseli, a puno toga se i nudi. Muller ima sve živo (bar je nekad imao).

Knjige bih mu rado poklanjala, ali na žalost nema ih kad čitati, jedva i lektiru pročita. Ipak, mislim da bi mu ova knjiga mogla biti zanimljiva. Nedavno su je komentirali na satu etike, pa me doma ispitivao o njoj.
    O, kako obozavam Alexandra Supertrampa! Nadam se da ce mi ga i curke cjeniti kad jos malo porastu. To mi je onako, trick question za procjenu ljudi.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Dječje setove mikrofona imali smo davno... Pojma nemam gdje su sada, ali mislim da su ih donedavno moji dečki još koristili - nosio je to moj sin na Novigradsko proljeće, prije 2 godine, dakle još rade...

Ovako nešto su imali: https://www.electronic-star.hr/Razgl...Mikrofona.html

Za malo starije vidi ovdje https://pevex.hr/elektronika/audio-video/zvucnik.html

I ovo mi je izletjelo sad kad sam gledala što se nudi: https://vigoshop.hr/proizvod/bezicni...EaAtHSEALw_wcB

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Munkica prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, nisi li kcerki nedavno kupila masinu za sivanje? Pa mozda da joj kupis neke materijale ili gadgete za sivanje tipa skare koje rezu cik cak uzorak, neke trakice ili slicno.
    Knjige su uvijek dobar poklon.

Nano, happy socks su super, ali imam traume od carapa i gaca pod borom
    je Munkice i ostale cure, jesam, ali nažalost šivaća čeka baku da joj pokaže, a baku ne viđamo u zatvorenom zasad. :/

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nek se sama potrudi,

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja još skupljam ideje, znam da žele električne četkice, stariji hoće monopoly neki specijalni +300kn to mi je puno previse...mladji neke puške pak koje ja nikad ne kupujem i sad mi to problem.
    Ima u mulleru snizen na 270, ako je to onaj sa karticama

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Meni ove godine nikad lakše.
    Student će dobiti laptop. Korona je pokazala da nam je još jedno računalo nužno neophodno, a za njegove potrebe i način života , laptop je bolje rješenje od desktopa.budući je mm to što je, dobio je famozan deal i super smo prošli.

Teen je audiofil i gamer, ali sve gadgete već ima, tako da će dobiti igricu koju je poželio, Spiderman Miles Morales . A budući trenira boks, a n atreninge ga sad ne puštamo (imaju na otvorenom, ali moja procjena je da je ipak prehladno za to da se navečer preznojava na jarunu), dobit će vreću. Neki rreninzi su on line pa nek trenira doma.

Mali će dobiti fifu 21 , jednog robota (xiomi ili kako već, iz onog dućana u areni) i dron ili helikopter na daljinski.

Djeca su se fino izjasnila i ne odustaju već mjesecima, a mi smo dobili dupli dar za djecu na poslu ( mm i ja radimo u istoj firmi), pa eto

Sad idem kukat na temu poklon za muza

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    Mali će dobiti fifu 21
    Moje dijete bi tebe za mamu sigurno.
    Ja ju za sada odbijam kupiti, a zabranila sam i Djedu Mrazu.

Punoljetna djeca znaju većinu toga što će dobiti, dio poklona neću niti pakirati. To mi je sigurnije nego da kupm nešto što se neće koristiti.
    Inače, vidjela sam zgodnu stvar na računu. New Yorker je produžio vraćanje robe do 9. 1. 2021, tako da ako neki božićni poklon nije dobar može se laganini vratiti.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Moje dijete bi tebe za mamu sigurno.
    Ja ju za sada odbijam kupiti, a zabranila sam i Djedu Mrazu.
    Ma nije meni drago baš ali...
    napisao je u pismu da mu je to najnajnajveća želja i da ga molimolimoli... I kaj ću onda ?

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Gdje kupite dron? Moji su ga spominjali, nisam uzimala u obzir, a možda bi.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Meni je isto dron zanimljiv,al ne bi preskup

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sad kad vas čitam vidim da bi ja svašta na3la za svohe al mi be poklanjamo tak skupe stvari. Laptop za faks kod nas doma nije Božićni poklon neg ga jednostavno moraš kupiti (ak nemaš od prije) jer dijete bez njega ne može pratit nastavu.
    Znam da bi moja htjela aparat za espresso kavu al 1000 i nešto kuna je preskupi poklon. A kaj je najgore mislim i besmisleni. Uz Zagrebačku vodu kamenac će se stvoriti odmah, a i koristla bi ga, ako, par puta.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Nano, dobili smo puno kn dara za djecu. I trošimo ih na darove za djecu.

Moja djeca ne dobivaju poklone za to jer je utorak nego isključivo za bing, rođendan i uskrs. Meni roba nije poklon djeci, nego potreba.
    A dobio je laptop jer drugih želja nema. Ja za božić ispunjavam želje.
    I ne vidim zašto se pravdam, ali eto.

A dronova ima svuda, mali će dobiti neku poluigračku, ništa jako napredno za sad. Takvih ima čak i u lidlu za ispod 200 kn

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne pravdaš se. Nego ak treba laptop za obrazovanje, mi ga kupimo. Ne kao poklon. Nego kao dio obrazovanja koje želimo svojoj djeci priuštit. Na to sam mislila

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Pa kupili smo u tu svrhu novi i bolji kompjuter lani. Nismo mislili tada da će nam se troje djece, od čega dvoje u OŠ, školovat od doma.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Pa kupili smo u tu svrhu novi i bolji kompjuter lani. Nismo mislili tada da će nam se troje djece, od čega dvoje u OŠ, školovat od doma.
    Kod mnogih obitelji to je tako ispalo. Ni mi nismo iznimka. Koliko se te elektronike prodalo, bolje da ne razmišljamo o tome... Mi nismo ostali bez računala, ali jesmo bez pisaćeg stola. Dođe mi na isto...

Ont. Kupila bih ja i stol za Božić, ali nemamo mjesta.

Što se tiče ispunjavanja želja, ja bih isto najradije tako, ali naše su želje bile izleti i druženje. Nula bodova... No, proći će i to.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Peterlin, kuzim...
    I mo smo imali puno planova za putovanja i izlete ove godine. Pa propalo. Ispunjavamo želje koje mozemo.
    On bi ustvari htio auto, ali to ne mozemo/ne želimo. Pa eto, dobio je laptop jer mu treba, a birao je točno kakav želi. Kao što rekoh, mm je to što je, pa je taj laptop puno povoljniji poklon nego bi inače bio.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Babyboys,
    Zaista se ne trebas nikome opravdavat sto ti svojim novcima kupujes svojoj djeci.

Ssmo ti daj ideje

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Svako troši koliko hoće , koliko može i na što želi. I opet ću napisati da kod nas obrazovanje nije "poklon". To je ono prvo za što novci u našoj kući idu. I ne smatra se ni luksuzom ni poklonom. To kao da djetetu za Bozic poklonim knjigu iz Anatomije ili Rimskog prava. Do sad nije bilo tak, ali s online nastavom.je komp ili laptop doma potreba a ne luksuz.
    Luksuz su pete tenisice po redu ili deseta hudica istog tipa, i onda to ulazi pod poklon a ne potrebombza odijevanjem.

No vratimo se na poklone i sorry na OT.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Kad smo kod ideja... Mali je poželio i robo alive životinju. Ali to NEĆE dobiti jer mislim da je prerastao. Izvukao je jednu koju ima od ranije, pa bi sad još, ali nemoze.

Ali to nije loša igračka za malešnu djwcu, njemu je bila jako zanimljiva kad je imao 4-5 godina

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Svako troši koliko hoće , koliko može i na što želi. I opet ću napisati da kod nas obrazovanje nije "poklon". To je ono prvo za što novci u našoj kući idu. I ne smatra se ni luksuzom ni poklonom. To kao da djetetu za Bozic poklonim knjigu iz Anatomije ili Rimskog prava. Do sad nije bilo tak, ali s online nastavom.je komp ili laptop doma potreba a ne luksuz.
    Luksuz su pete tenisice po redu ili deseta hudica istog tipa, i onda to ulazi pod poklon a ne potrebombza odijevanjem.

Joj nano. A gdje sam ja napisala da je laptop luksuz? Ili da ne ulazem u njihovo obrazovanje?!
    Laptop je poklon. Jer je njegov , jer ga nije dužan dijeliti ni sa kim. Stolni komp je, nažalost. Jer ja imam troje djece, moza koji radi od doma i usput se skoluje, sebe koja malo malo imam neko školovanje od doma. I komp ne moze biti samo njemu. Uzeli smo laptop koji zadovoljava njegove akademske potrebe, a ako se usmjeri onako kako sada planira, koristit će mu jako dobro i kad počne raditi. Poklon je jer je baš takav. Da je puko ulaganje u obrazovanje, bio bi bilo kakav. Jer ,budimo realni, online predavanja sa filozofskog se zaista mogu vrtiti na bilo čemu. Ali hajdemo završiti sa offt.

Ja sam napisala što smo kupili djeci, jer puno forumašica ima djecu slične dobi, a nekolicina koliko sam skuzila i sličnih interesa. Pa eto.

Od baka i deda će dobiti gaće, čarape i papuče. Od tetki i stričeva poklon bonove, knjige i školski pribor. Eto. Da im i razne potrebe netko zadovolji.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Moje osnovnoškolsko dijete će ili za Božić ili za rođendan dobiti kalkulator koji se može koristiti za maturu.
    Bolji mu još x godina ne treba i ne vidim razlog da ga ne dobije u vidu poklona.
    Možda dobije i laptop, da za on line školu ne koristi staru kompjutor kantu u dnevnoj sobi.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

To kao da djetetu za Bozic poklonim knjigu iz Anatomije ili Rimskog prava.
    Moj je za sv. Nikolu dobio dodatni udžbenik iz fizike
    Ali to je bila zafrkancija, nama je sv. Nikola usputna prigoda, ništa značajno. Taj udžbenik dobio bi ionako, ovako u čizmici nisu bili samo slatkiši. Za Božić sigurno neće biti udžbenika ni lektire pod borom

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja sam dobila Opću i anorgansku kemiju "pod bor" na prvoj godini faksa.
    Ja sam bila samohrana mama studentica, a moja mama je čekala božićnicu da mi kupi knjigu. Jer drugačije nismo mogli. Opću sam položila s odličnim i bila beakrajno zahvalna na poklonu.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moj je za sv. Nikolu dobio dodatni udžbenik iz fizike
    Ali to je bila zafrkancija, nama je sv. Nikola usputna prigoda, ništa značajno. Taj udžbenik dobio bi ionako, ovako u čizmici nisu bili samo slatkiši. Za Božić sigurno neće biti udžbenika ni lektire pod borom
    Hehehe, ono zvuči poznato,.
    . Moji su voljeli takve poklone više nego beletristiku
    Ako nismo nabavili Elementova izdanja na Interliberu, znalo se baš potrefiti da zbirke riješenih zadataka nabavim za sv. Nikolu...
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 12.12.2020. at 16:27

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam dobila Opću i anorgansku kemiju "pod bor" na prvoj godini faksa.
    Ja sam bila samohrana mama studentica, a moja mama je čekala božićnicu da mi kupi knjigu. Jer drugačije nismo mogli. Opću sam položila s odličnim i bila beakrajno zahvalna na poklonu.
    Super od mame.
    Mi smo udomili istu knjigu od jedne prekrasne gospođe. Rabljena je ali takve knjige su zbilja nekada bile kvalitetno rađene. Ono što se možda promijeni s vremenom lako se da isprintati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •