Babyboys, predivna prica s mamom i poklonomJa sam se sva raznježila.
Ima li jos tih fitness narukvica u Lidlu ili bilo, pa proslo?
Babyboys, predivna prica s mamom i poklonomJa sam se sva raznježila.
Ima li jos tih fitness narukvica u Lidlu ili bilo, pa proslo?
Kak je munkica napisala da ima traume od čarapa za poklon tak mislim da bih ja imala traume od poklona za školovanje, da sam ih ikad dobivala. A mislim da nisam, jer bih se sjetila. To je nekaj kaj se podrazumijeva, pa bila to olovka ili udžbenik ili komp.
Zbog ove teme ja sad tražim aparat za kavu. No to je tak skupo, da nema šanse. A to bi recimo bio pravi poklon.
Dok smo čekali da nam se dijete rodi, MM je komentirao: imat će rođendan taman pred početak škole, pa može za poklon dobivati školski pribor
Na što sam se ja tad zgrozila, ali s vremenom se pokazalo da to uopće nije loš poklon. Dapače, kroz cijelu osnovnu školu, baka mu je za rođendan poklanjala školski pribor i bio je time oduševljen, navukao si je punu ladicu tog pribora, kao hrčak.
Otkako je u srednjoj školi, to više nema smisla jer mu sad treba puno manje pribora. Ali htjedoh reći da svašta može biti poklon, ovisi o željama, interesima i raspoloženju. Ovaj moj se veseli i čarapama ako su zamotane kao poklon, voli iznenađenja bilo koje vrste. Ali kad ga pitam što želi za poklon, najčešće ne zna![]()
Moje jedno teen dijete hoće RC auto na daljinski.
A takvih ima u rangu vrijednosti laptopa (ili pak moga pravog autombila).
Ili pak laserske pištolje...
Što reći...
Želje mojih klinaca su ipak umjerenije,možda zato jer pišu sv.Nikoli![]()
Posljednje uređivanje od jelena.O : 12.12.2020. at 17:20
Ma da, ni ja ne znam kaj moji žele. Zato i kupujem hrpu sitnica. I mislim (odnosno nadam se) da će moju čarape veselit.
Oaim ak ne nadjem željeni aparat za kavu za 500 kn. A to neću sigurno jer su prek 1000.
Daj oglas možda nekom stoji bezveze
Tu na Rodi? Ma nece onaj na kapsule, nego bas espresso. Zato i je tako skup
ne razumijem ovo čuđenje na stvarima za školu kao poklon, al okej
lili, ako želiš fitness narukvicu, ne znam čemu se ograničit na Lidl
ja sam lani dobila xiaomi, i ove godine namjeravamo uzeti starijem takvu, samo noviji model
naručit preko e-kupi, mislim da je oko 300kn
i maloj naručujemo poklon preko weba tako da te konkretno obilaske dućana smo preskočili
Ne razumijem bilo kakvo čuđenje bilo kakvim stvarima za poklon.
Pretpostavljam da u siromašnim obiteljima baš te potrebne stvari djeca i dobivaju kao poklon.
Babyboys, pokon tvoje mame me baš raznježio.
J. ove godine nema nekih velikih želja. Pidžamu na gingerbread mana koju nisam našla, ali ajde našla sam neku majicu.
Što je veća to ja manje umam ideja a i ona želja. Razmišljala sam kako je opsjednuta s engleskim jezikom u zadnjih godinu dana. Engleski uči u školi stranih jezika već 4.-tu godinu, a od ove godine joj je to i 2. jezik u OŠ. Razmišljam kako inače voli knjige da joj uzmem neku knjigu na engleskom ili o engleskom ili nešto u tom stilu primjereno za njenu dob, a da je zanimljivo. Ima netko kakvu ideju?
Napravila mi je ove godine adventski kalendar s citatima na engleskom jeziku pa možda nešto i u tom stilu.
Gregov dnevnik je dobar početak za čitanje na engleskom: https://znanje.hr/product/diary-of-a-wimpy-kid-1/251122
Ove su relativno jednostavne, samo ne znam ima li ih: http://juniebjones.com/
Mozda Magic Tree House, a i ovo je ok za, recimo, citanje osmogodisnjaka ovdje koji su at-grade-level: https://shop.scholastic.com/parent-e...545646239.html
Pa nećeš kupovat aparat za kavu svake godine,ispunit ćeš želju. To i je moj point. Čarape moze dobit jer je utorak i bile su na akciji.
Ja sam za Božić ko malo diejte, do zla boga naivna. To je jedino vrijeme u godini kad dopuštam kič, kad sam over the top sa svime, ispunjavam želje i održavam vjeru u božićnu čaroliju.
Znam da to ima veze s tim što sam istraumatizirana iz vremwna svog djetinjstva, ali baš me briga, sad nadoknađujem čaroliju sebi i poklanjam je njima.
Mislim da je to ta: https://www.ekupi.hr/hr/Sport/Sports.../p/EK000323640
s tim da na e-kupi večeras nakon 20 sati ima i nekakav late night popust od 10% za plaćanje karticama Zagrebačke banke
Babyboys i ja sam takva. Kupljeni su svi pokloni, a jutros u 6 sam onilne kupila iznendajenje za cijelu familiju. Jedva cekam kad ce doci. Nadam se na vrijeme.
Moji su dobili poklone vezane uz kompjuter koje su zele. Slusalice i disk.
Dakle s njihog pipisa je.
magriz koji si uzela? Još ćete me i nagovorit.
Mogla bih kupiti onaj na kapsule jer je jeftiniji, al mi vjera brani unašanje nove plastike u domaćinstvo
uzela sam ovaj https://www.delonghi.com/hr-hr/proiz...85r-0132106139
nije velik i nije tezak. mislim da ce sa mnom na more po ljeti
kapsule mi vjera brani jer plastika, plastika, plastika. cijena kapsula je ogromna u odnosu na dobru kavu, a i pomisao da mi kroz plastiku toci kipuca voda mi je :/
Posljednje uređivanje od magriz : 12.12.2020. at 21:16
Taj se i meni sviđa. Al sad bas gledam kak je rasprodan. Naela sam neki drugi i taj je dosta jeftiniji. Još ću vidjet.
A oko plastike se apsolutno slažemo
Danka ni moja izbjeglička vrećica nije podnijela nego par stvari. Jedna od njih je moj 1.dnevniki dan danas ga čuvam, planiram ga pokazati svojoj kćerki kad napuni te godine, uskorooo
![]()
Mislim moze i mladje od 7 ako su djeca inspirirana, moj stariji je totalni freak za drustvene igre i taj je s 4 godine igrao takve igre da ne vjerujes, sa 6 me je pokusavao nauciti pravila android netrunnera, sto se za mene pokazao kao prevelik zalogaj. Mladjem je pak domet king of tokyo i eureka. Preporucujem oboje za predskolski do skolski uzrast :D
ako imaš vremena, pogledaj malo po knjižarama, bivši Algoritam u hotelu Dubrovnik ima stvarno velik izbor knjiga na engleskom i za djecu
Mitovski, ne znam koliko ti je curka stara al moja već dugo, a i dosta čita knjige na engleskom. Ak gledam ovu generaciju u odnosu na dvoju, stvarno su puno jači u engleskom - barem neka korist od toga kaj su stalno pred ekranom.
Ja sad da i hoću kupit taj aparat za kavu , uglavnom he rasprodan. Nije samo tamo gdje su cijene više
Moja je starija. Ona si sama odabire knjige, al mogu je pitat. Imaš i onaj dućan Hoću knjigu u Cityju. Isto drže stranu literaturu
Jel ovdje ili na nekom drugom forumu, netko tražio aparat za espresso? Totalno sam se pogubila.
Držala baš danas jedan u ruci , 600 kuna. Jako zgodan.![]()
Moj prvorođeni pati malo od finog školskog pribora, pa smo vječito u potrazi za faber castel tehničkim olovkama, koji ako i ima u našem selu skuplje su duplo nego neke druge. Tako da neki ulet preko web shopa ili povratak iz većeg grada sa dobrim školskim priborom njega uvijek obraduje, i mlađeg naravno jer kopira brata.
Ne znam, dečki su već veliki i ne mogu reći da ih ne raduje neka određena vrsta odjeće ili marka odjeće. Tako da sam neplanski na about you kupila svakom po super dry majicu za 70 kn (inače su cca 180, akcija 120). Trenutno im te majice ne trebaju, ali kad mi na proljeće zacvile da ime nedostaje majci kratkih rukava evo, sigurno im neke markirane ne bi kupovala u punoj cijeni na početku sezone.
Neki fini, željeni komad robe ne vidim zašto ih ne bi obradovao, barem moje obraduje.
Oooo, da, ovo smo i mi radili i povremeno još i danas, iako si naši dečki sad sami nabavljaju pisaći pribor. Vole i točno određene vrste olovaka - npr. Faber Castell grip (trokutastog presjeka https://shop.skolskaknjiga.hr/olovka...r-castell.html), kao i posebne vrste bilježnica (stariji sa spiralnim uvezom, mlađi blokove (on je ljevak, pa mu spirala smeta dok piše), te flomastere s kuglicom i signire (mlađi). Ako dobijem kakav poslovni poklon iz te domene, rado uzmu...
Inače, pretprošle godine dobili su PowerBank i to im je bilo super za putovanja. Sad to više nije tak aktualno, ali ako nekom treba - ovo: https://www.ronis.hr/prijenosne-baterije-2981/2981/
Moje takodjer razveseli i školski pribor (ja patim na njega kao sin od Kosjenke) i odjeća i razne druge karifeke, sve ovisi u kojem su filmubitno je da je poklon dobar onome kome se poklanja, da se njemu sviđa.
ja sam 11.godišnjakinji kupila David Walliamsa na engleskom
https://www.amazon.co.uk/Boy-Dress-D.../dp/0007279043
u knjižari na Trgu
e sad, tražila sam zapravo nešto takvo na njemačkom ali nisam našla,
pošto je kasno za naručivanje, da li mi možete preporučiti gdje mogu naći knjige ili stripove
za mlade na njemačkom u zadnji čas
Posljednje uređivanje od orange80 : 15.12.2020. at 14:17
Moja 15-godisnjakinja ce dobiti ovu knjigu, stariji sin neku gamersku tipkovnicu i misa, a mala je zapela za cry baby tigrica koju bas nigdje ne mogu naci.... moram vidjeti s njom neku alternativu. Malenom nista, kupila mu baka i to mu je dosta zasad, dok ne zna prigovarati jos.
Kako je kod nas puno djece skupilo se dosta igracaka po kuci pa svako malo gledam rjesavati se viska a s druge strane opet kupujemo povremeno nove. Zao mi je da mlađa (6g.) bude zakinuta za neke igracke koje su trenutno aktualne jer ima doma svasta ali to nije ono sto je sama odabrala. Kako vi razmisljate po tom pitanju?
budući da imam šestogodišnjakinju domaja ću reći svaka čast igračkama starije djece, ali kupi djetetu LOL lutkicu, bar jedan hatchimals, candylocks i onu što izraste iz pitara
i kukaj kako su skupe te p**** kao i mi svi ostali. mislim, ne sve odjednom
vidi da li ti je za tog tigrića dobra alternativa Pomsies. Kad je B. poželila da joj kupim "macu jednoroga što se omota oko ruke" mislila sam da izmišlja. Ali to naravno postoji.
Uglavnom slatke su, mijenja raspoloženje pa ovisno o boji očiju i zvukovima koje ispušta trebaš je nahranit, pomazit, stavit spavat itd.. prede, smije se, podrigujeima ih posvuda, od Konzuma do Mullera, i pogledaj malo jer cijene znaju varirat dosta
I bar po web dućanima su rasprodane. Još uživo možda i ima negdje za kupiti. Ja gledam alternativu za ono čudo što grebe iz kutije van.
To moja želi.
Našla sam nešto slično, e sada nema jednoroga... https://www.bubamara.eu/igracke-i-kr...s-figura-24815
tang, problem je sto imamo vec sve od navedenog, zato mi i postaje mucno od igracaka jer se skupilo svega, nije da mi bas sve kupujemo, nedavno je imala rođendan.
Rekla sam joj nema te lutkice koju je htjela pa je odabrala alternativu, od 500kn, pa sam narucila.
Moram podhitno napravit akciju pa baciti potrgane igracke i igre kojima fale djelovi. Da malo lakse disem.
Moja jos nema pet, ali pandemijska obitelj ima osmogodisnjakinju (koja crpi ideje od dvanaestogodisnje polusestre) pa... imam problema.LOL lutkice, Hatchimals, Pikmu pops, mislim da su ove sto rastu Blume (to je zapravo ukenjala svekrva jer je izvukla iz nekog kutka pa su obje cure podivljale), onda Polly Pocket lutkice, a bile su i neke Boxy Girl aktualne neko vrijeme.
Imamo, naravno, macu jednogoroga (odnosno na kraju je odabrala macu bez rogova) koji se mota oko ruke, ali plesao je samo pola sata, valjda. Premala je ruka. Mojoj je to valjda za struk.Zapravo, grozno je to sto se ta zivotinja ponekad javi sama od sebe usred noci.
![]()
odlična ideja za knjigu.
a što se mlađe djece u obitelji tiče, ja mislim da prosječno dijete danas teško da je ičim zakinuto,
i mi vadimo igračke od starijih, od kojih su mnoge skladištene kod bake pa nisu u vidokrugu,
a ja sam sve uredno spremila da im ne fale dijelovi i doista ih ovi mlađi doživljavaju kao nove, jer
su im zanimljive...ovo šibanje svakog mjeseca novih trendovskih igračaka mi je iritantno imala ja 1 ili više djece.
mi smo nastojali kupovati legiće, playmobile i tako neke klasike i doista, među njihovim legićima ima još i mojih komada kada
sam bila mala...
naravno da nije da mlađi nikad ne dobiju ništa... i ne mislim da su zakinuti,
još uvijek je to dovoljno, većina klinaca je danas pretrpana igračkama
moji su odabrali poklone
on zeli ps5, a ona laptop ili iphone
draga su to i skromna djeca
btw, meni je laptop savrsen poklon
njoj sam kao iznenadjenje bila kupila pivo pod, za snimanje videa, na kraju nije bila nesto odusevljena, i sad cu ga vratiti
a mislila sam da sam savrseno pogodila
ubuduce pitam![]()
Posljednje uređivanje od summer : 14.12.2020. at 16:32
Summer
Ja jos muku mucim s mazom. Na kraju cu ga morat pitat sta zeli
E da, i ja bi laptop za poklonsteta sta meni to nece niko poklonit
![]()