Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1206

Tema: Pokloni za nadolazece praznike?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni se laptop isto čini kao prilično fin poklon za srednjoškolca/studenta. Ja sam svojoj kćeri bila planirala laptop kupiti za rođendan, ali obzirom na online nastavu kupili smo ga ranije. Isto ima doma desktop računalo, a laptop ne koristi samo za školu, pa onda može ga nositi sa sobom i na more, tako da mislim da je to itekako bio poklon a ne pribor za školu. Za rođendan je dobila sitnicu, podsjetili smo je na laptop

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se laptop isto čini kao prilično fin poklon za srednjoškolca/studenta. Ja sam svojoj kćeri bila planirala laptop kupiti za rođendan, ali obzirom na online nastavu kupili smo ga ranije. Isto ima doma desktop računalo, a laptop ne koristi samo za školu, pa onda može ga nositi sa sobom i na more, tako da mislim da je to itekako bio poklon a ne pribor za školu. Za rođendan je dobila sitnicu, podsjetili smo je na laptop
    Tako je moj mlađi sin trebao dobiti laptop za rođendan koji je usred ljeta u kolovozu. Nije bio doma, kasnije je radio, mi krecili stan...Laptop smo napokon kupili početkom akademske godine. Zaslužio ga je, jer je cijelu srednju školu završio na odbačenom laptopu mog brata, koji je bio star kad ga je dobio. To se zvalo rođendanski poklon iako mu je darovan mjesec i pol nakon datuma rođendana. Nebitno...Sad za Božić smo kupili printer jer nam svima treba, a pod bor će čokolade i eventualno majice.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •