Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1206

Tema: Pokloni za nadolazece praznike?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Kad smo kod poklona, što mislite o onim go pro camerama (action camere)? Razmišljam o tome za kćer od 11 godina. Naravno, neku koja je ispod 1000kn jer ima ih i jaaako skupih.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    Kad smo kod poklona, što mislite o onim go pro camerama (action camere)? Razmišljam o tome za kćer od 11 godina. Naravno, neku koja je ispod 1000kn jer ima ih i jaaako skupih.
    A zanima li ju to, i za što bi koristila? Mi smo kćeri kupili kameru za rođendan negdje u toj dobi, tad je bila jako zaiinteresirana za snimanje filmova.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

mm je meni prije par godina kupio tu kameru za neke sitne pare na ebayu. eno je stoji. poslužila je svrsi za jednom kad mi je trebala, ali ni to nije bila neka sreća. ako hoćeš da bude dobro, moraš dati više para za takve stvari. a pitanje je koliko je to isplativo, jer njih za svim brzo prođe volja.

danas je stigla vreća za boks za srednjeg. može se instalirat i vani i unutra i ima donju gurtnu za stabilnost. valjda će zadovoljiti potrebe sad kad nema treninga.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    kvalitetne kamere nema bas ispod 1000kn. a go pro za 11godisnjakinju je po meni preskup sport osim ako to mala bas jako jako zeli i to joj mozete bez problema priustit

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    kvalitetne kamere nema bas ispod 1000kn. a go pro za 11godisnjakinju je po meni preskup sport osim ako to mala bas jako jako zeli i to joj mozete bez problema priustit
    Slažem se u potpunosti!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •