Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1206

Tema: Pokloni za nadolazece praznike?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku

Mislim da možemo pisati sve darove ovdje, neovisno o godinama? Malo nas je sad na forumu, nema potrebe da se separiramo
    Stariji, 16 i po, želi slušalice s mikrofonom, mlađi Lego, ja želim termosicu za kavu, ne znam što želi muž. Njegov dar mi je uvijek najteži.
    Kod mog muža uvijek pale ove stvari:
    - slatkiši (odabrani), npr. belgijski čokoladni bomboni
    - crno vino
    - proizvodi od kože (remen, novčanik, rukavice... ovisno o tome što se od navedenog pohabalo)
    - muška kozmetika

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Kod mog muža uvijek pale ove stvari:
    - slatkiši (odabrani), npr. belgijski čokoladni bomboni
    - crno vino
    - proizvodi od kože (remen, novčanik, rukavice... ovisno o tome što se od navedenog pohabalo)
    - muška kozmetika
    Hvala ti, Peterlin, ovo mi je dalo ideju za poklon za rođendan koji je također ovih dana i s kojim sam zasad baš zadovoljna.

Ako ima još ideja za muževe, unaprijed zahvaljujem, treba mi još jedna.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ovo je jedna od onih koja se mora baš potrefiti - karte za neki veliki koncert ili utakmicu... Meni su se potrefili RHCP na Hipodromu prije dosta godina, otada više ništa :D

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Hvala ti, Peterlin, ovo mi je dalo ideju za poklon za rođendan koji je također ovih dana i s kojim sam zasad baš zadovoljna.

Meni je i ovo fora: Zagonetne biljke | Biljkoborci

Ali to ovisi o konkretnim interesima - MM bi silno htio imati "vrt" na balkonu gdje će uzgajati jestivo bilje, i stalno nešto isprobava s tim sjemenjem, pa je ovo za njega baš zgodan poklon.
    A ako muž nije od takvih aktivnosti, može biti zgodan poklon za nekog drugog člana familije.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku

Ali to ovisi o konkretnim interesima - MM bi silno htio imati "vrt" na balkonu gdje će uzgajati jestivo bilje, i stalno nešto isprobava s tim sjemenjem, pa je ovo za njega baš zgodan poklon.
    A ako muž nije od takvih aktivnosti, može biti zgodan poklon za nekog drugog člana familije.
    super!
    i terariji u boci su zgodan poklon

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Pa ovo bi se njemu baš svidjelo! Ali ima li smisla kupovati to u ovo doba godine? Za balkon

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Pa ovo bi se njemu baš svidjelo! Ali ima li smisla kupovati to u ovo doba godine? Za balkon
    Itekako ima, može se sijati u sobi (u njihove pripremljene teglice), pa se na proljeće presadi na balkon.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Itekako ima, može se sijati u sobi (u njihove pripremljene teglice), pa se na proljeće presadi na balkon.
    onda bi trebalo ipak ispod svjetla stavit da se ne izduže previše, ali šta je problem pričekat mjesec dva za sijanje da bar malo produže dani

ja sam mužu lani za rođendan kupila set za izradu koktela, bio je na akciji (u Mulleru), i stvarno mu se svidio taj poklon
    prošle godine za Božić sam mu uzela bluetooth zvučnik, to uvijek dobro dođe, mogla bih komotno još jedan!

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ovih biljčica će od ponedjeljka biti u Kauflandu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •