Stranica 3 od 24 PrviPrvi 1234513 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 1206

Tema: Pokloni za nadolazece praznike?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    ovo mi je super al preskupo
    za te novce ja bi bila kengur
    Sjećam se ja vremena kad su role toliko koštale, pa ih je svejedno hrpa djece imala.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Hmm pogledala sam sada malo tu Trikologiju u Tisku pa me se i nije baš pretjerano dojmila.

Ima jedna zgodna knjiga od Profila - kako rade strojevi, sa opisom nekoliko tipova strojeva i kartonskim dijelovima od kojih se može složiti model

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Hmm pogledala sam sada malo tu Trikologiju u Tisku pa me se i nije baš pretjerano dojmila.

Ima jedna zgodna knjiga od Profila - kako rade strojevi, sa opisom nekoliko tipova strojeva i kartonskim dijelovima od kojih se može složiti model
    Ovo mi se čini još boljim

Imamo doma "obični" Dokeo (dobio ga za BiNG prije 2 godine) i to je najkorištenija enciklopedija u njegovoj sobi, o tome koliko je naučio iz nje neću ni spominjati (skoro nema dana da me ne iznenadi nekim detaljem koji je odande zapamtio). Ova knjiga s linka je nešto novo, vidjela sam da je danas predstavljaju na Interliberu, baš me zanima kakva je, ako je slična ovome što već imamo, onda ima sve moje preporuke.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku

Imamo doma "obični" Dokeo (dobio ga za BiNG prije 2 godine) i to je najkorištenija enciklopedija u njegovoj sobi, o tome koliko je naučio iz nje neću ni spominjati (skoro nema dana da me ne iznenadi nekim detaljem koji je odande zapamtio). Ova knjiga s linka je nešto novo, vidjela sam da je danas predstavljaju na Interliberu, baš me zanima kakva je, ako je slična ovome što već imamo, onda ima sve moje preporuke.
    tanja ovo je SUPER

Inda_os avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Možda bi i ovo razveselilo neko dijete
    http://www.megapopust.hr/65-popusta-...umjesto-139-kn#

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Inda_os prvotno napisa Vidi poruku
    Možda bi i ovo razveselilo neko dijete
    http://www.megapopust.hr/65-popusta-...umjesto-139-kn#
    mi kupili, stoji u ormaru nekoristeno. tu je hrpa sitnih zica i malo jeftine plastike, upute totalno lose. treba bit strucnjak za sastavit

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja sam jos u soku da vasa djeca listaju kataloge :eek:
    previse mi je i sto vidi reklame...

maxi, fora spomenara/dnevnika sam vidjela u skrinjici i znam da sam si rekla kako tu trebam doci jer su jeftiniji.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Zašto, traži da joj kupiš stvari koje vidi?

Moja evo i lista kataloge i što se god zatekne po kući smije listati i gledati, a i reklame gleda kad su u pauzama one 2-3 stvari koje gleda na TV-u, pa ne traži i ne gnjavi da dobije stvari koje tamo vidi.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Zašto, traži da joj kupiš stvari koje vidi?

Moja evo i lista kataloge i što se god zatekne po kući smije listati i gledati, a i reklame gleda kad su u pauzama one 2-3 stvari koje gleda na TV-u, pa ne traži i ne gnjavi da dobije stvari koje tamo vidi.
    prosle godine se u vrticu pojavio katalog one2play i ona je napravila listu sta zeli.
    za tu listu bi mi trebao kredit.
    na kraju je od svih dobila jednu stvar sto je iz kataloga pozelila, s vecinom se igrala jednom.
    onda su pocele reklame i na CN i boomerangu i samo vice- ja bi ovo, ja bi ono. ja vice, sreco, to je strani program, toga nema kod nas

i moja voli gledati po ducanima (mama idemo se samo prosetati po one2playu, necemo nista kupiti, samo da vidim sta ima) al onda zapamti pa pocne doma kako za rodjendan zeli to i to. rodjendan koji je za godinu dana, npr.
    srecom, naucila sam da se jedino s LPS igra godinama i da je to najbolji poklon, pa ako ce dobiti neku igracku, biti ce nesto od LPS.

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Dio brige sam konačno riješila.
    Jollina Ballerina mi je totalno razočarenje. Mislila sam da ta lutka nešto radi, međutim šipak. Zavarao me CD koji je dodatak, mislila sam da je to neko čudo koje pleše, pjeva... Kakva zabluda

Zato sam promijenila ideju i curama za Sv. Nikolu zajednički kupila Pepeljugin dvorac. Nadam se da će biti sretne. I još starijoj curi Tianu i drugoj psića na baterije sa svijetlećim povodcem koji laje i hoda (ne znam točan naziv jer su mi još u trgovini zamotali u ukrasni papir, a ja ta imena ne pamtim). To je baš ono što mlađa voli. Ima tu još sitnica kao blok za crtanje s flomasterima na Club house, putni jastuk za oko vrata, hula hop, ubacit ću im koji slatkiš i to je to.

Za Božić još nemam ideju, ali kako mi tradicionalno darujemo za Nikolu, neću se sekirati. Kupit ću svakoj po knjigicu i crtani na DVD-u i biti će sretne.

Kupila sam i poklone za drugu djecu i za odrasle koji zaslužuju tako da radosno mogu ustanoviti da je za mene božićno ludilo završilo

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj JaMajka prvotno napisa Vidi poruku
    Jollina Ballerina mi je totalno razočarenje. Mislila sam da ta lutka nešto radi, međutim šipak. Zavarao me CD koji je dodatak, mislila sam da je to neko čudo koje pleše, pjeva... Kakva zabluda
    OT - za mladje klinceze: Bella Ballerina od GiG-a se nama pokazala kao The poklon kad je imala 5 godina. Interaktivni DVD s pocetnim vjezbama i koracima, tepih s baletnim koracima (1-6), precka, i uz to je dobila pravi baletni tutu i prave papucice. Toliko je zavoljela balet da sad vec 3. godinu ide u skolu klasicnog baleta. Najisplativiji poklon ever.
    Posljednje uređivanje od Elly : 29.11.2012. at 09:06

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ak bumo zdravi za svetog Nikolu idemo u Gajnice u crkvu Nikole biskupa, valjda bu i kakvi koncert u kulturnoj dvorani u Gajnicama

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    OT - za mladje klinceze: Bella Ballerina od GiG-a se nama pokazala kao The poklon kad je imala 5 godina. Interaktivni DVD s pocetnim vjezbama i koracima, tepih s baletnim koracima (1-6), precka, i uz to je dobila pravi baletni tutu i prave papucice. Toliko je zavoljela balet da sad vec 3. godinu ide u skolu klasicnog baleta. Najisplativiji poklon ever.
    Imamo Bellu Ballerinu. To je bio rodjendanski poklon starijoj za 4. rodjendan. I kod nas je to igracka br.1. Starija ju je obozavala, sad vec i mladja plese neko vrijeme... Predobra stvar. Pricale smo mi vec o tome

Takodjer obozavaju i kazaliste. One velike kulise i lutke za na ruku. To su pokloni i igracke za koje mi nije zao novaca.
    Iako mislim da ce se i dvorcu jako razveseliti jer su princeze kod nas br. 1, a jos sam dodatno kupila figuru zloceste macehe i to ce im bit super

Hvala na ideji!

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I mi imamo katalog iz mullera doma, oni ga pogledaju tu i tamo ali nikad ništa ne traže iz njega. Ni reklame ne utječu na njih. Pa čak i u trgovini vole pogledati što ima, ali ništa ne traže da im se kupi.

ambrosia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    I mi imamo katalog iz mullera doma, oni ga pogledaju tu i tamo ali nikad ništa ne traže iz njega. Ni reklame ne utječu na njih. Pa čak i u trgovini vole pogledati što ima, ali ništa ne traže da im se kupi.
    Blago vama

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Leonisa, vidjela sam u katalogu neke LPS koji se kreću.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Leonisa, vidjela sam u katalogu neke LPS koji se kreću.
    joj, te je vidjela i tlaci me, al su bolesno skupi
    jel to u mulleru?
    ja sam ih vidjala vani.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    joj, te je vidjela i tlaci me, al su bolesno skupi
    jel to u mulleru?
    ja sam ih vidjala vani.
    U O2P-ju su 90, a u mulleru 60 kuna okvirno.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja nemam pojma što je LPS

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Zar nije to Lego play sistem? Što se nadograđuje???

Inače, zaboravila sam za mlađe dečkiće (oko 12 g) napomenut da sam im isto pokupovala USB stikove fora izgleda na ebayu, za cca 10-20 kn komad. Do sad su bili oduševljeni svaki put!

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Littlest Pet Shop

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Adrijana prvotno napisa Vidi poruku
    Littlest Pet Shop
    da

i navodno postoji veliki lps po kojem mozes crtati i sama ga ukrasiti, a tek to nemam pojma sta je nit sam vidjela di tog ima.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da

i navodno postoji veliki lps po kojem mozes crtati i sama ga ukrasiti, a tek to nemam pojma sta je nit sam vidjela di tog ima.
    tih velikih je bilo prije godinu dvije po svim dućanima. imamo mi dva doma. Pojme nemam ima li ih i sada

hibiskus avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj hada prvotno napisa Vidi poruku
    Cure,dale ste mi sjajnu ideju sa satovima na ebay-u.Zanima me samo da li će to stići do Božića ako sada naručim?
    jucer mi je stigla posiljka koju sam narucila 15.10. tako da je sad vec jako knap za naruciti.

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    pretpostavljam da da ako nisu iz kine i sl. , iz UK npr. bi svakako trebali
    nije uvijek tako. seller je registriran u uk, ali vecinom su to kinezi i salju iz kine, jer im je puno jeftinija postarina. treba pitati sellera od kuda salje.

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku

ovo novo izdanje je odlicno. uhvatila je jucer knjigu i listala, listala i nikako prestati . mislim da ce je dobiti za sv.nikolu .
    na staro "opcenito" izdanje je ravnodusna.

da

ima toga vec dugo, moja se i dalje radije igra sa ovim malima, prakticniji su.

za one koji vole drustvene igre dobra je igra carcassonne, ima i dodatke.
    make n break i labyrinth takodjer odlicni.
    autici, rush hour su nam nezamjenjivi.
    kalaha, perplexus takodjer.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

To su one figurice koje klimaju glavom?

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

To su one figurice koje klimaju glavom?
    Da.
    I ja sam viđala te velike. Možda ima Muller?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

tnx cure

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

kad smo kod lego fanova, knjiga sa inspiracijama za lego-slagače
    http://www.superknjizara.hr/index.ph...d_knjiga=69136

Sek@ avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Za Nikolu će curke dobiti slatkiše u čizmicu + onaj komplet iz Avanture u Pocketvillu. Trenutno su lude za tim. Za Božić još ne znam, imaju punooo punooo želja a na kraju ćemo vidjeti šta ćemo im kupiti.
    http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...Q9QEwAw&dur=47

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hvala peterlin

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ja sam sva jadna.
    od svih prelistanih kataloga muller, o2p, konzum.... nista!!! njoj se bas nista ne sviđa!
    jolina je otpala jer smo ju vidjeli u o2p i ona je samo prokomentirala da je "predebela za balerinu", a bila sam spremna dati 250 kuna za tu plastiku.
    0 bodova: knjige, lego (kad bi ih sve prodala, mogla bi auto kupiti), sat ima, romobil ima, bicikl ima, LPS ima sve sto je izaslo, ima sve one hrcke s baterijama i njihove kuce/piste, drvenu kucu od LeToyVan-a ne zeli, ne zeli nista drveno, nista rozo, nista ljubicasto, nikakve plisance, nikakvu odjecu ni mantile (ima). ima preko desetak monsterica i uopce ne znam postoji li kod nas neka koje nema.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj centar prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam sva jadna.
    od svih prelistanih kataloga muller, o2p, konzum.... nista!!! njoj se bas nista ne sviđa!
    jolina je otpala jer smo ju vidjeli u o2p i ona je samo prokomentirala da je "predebela za balerinu", a bila sam spremna dati 250 kuna za tu plastiku.
    0 bodova: knjige, lego (kad bi ih sve prodala, mogla bi auto kupiti), sat ima, romobil ima, bicikl ima, LPS ima sve sto je izaslo, ima sve one hrcke s baterijama i njihove kuce/piste, drvenu kucu od LeToyVan-a ne zeli, ne zeli nista drveno, nista rozo, nista ljubicasto, nikakve plisance, nikakvu odjecu ni mantile (ima). ima preko desetak monsterica i uopce ne znam postoji li kod nas neka koje nema.
    Netko je gore spomenuo dnevnik s kljucicem. Nije losa ideja, da dijete moze "zakljucati" svoje tajne...

Inace, kad su moji u istoj dobi ovak zujali okolo, ja sam odnijela 50% krame i darovala u vrtic, a drugih 50% u podrum (i dalje stoji, bit ce za ove blagdane udijeljeno ili u Nazorovu ili u G. Bistru). Cak razmisljam da povedem decke ako budemo isli u Nazorovu (u Bistru ih bas ne bih vodila) da vide djecu kako se raduju njihovim starim i jos cijelim igrackama.

Imamo slicnu praksu vec dugo - spremamo pakete za romsku djecu ciju uciteljicu poznamo i slicno... Bitno je da nasa djeca vide sto znaci biti zeljan necega.

Dosta offt. - centar, nabavi djetetu nesto kreativno, sto ce moci sama - set za izradu nakita ili slicno. Izmedju "imati ili biti" moji decki ipak uvijek na kraju izaberu "biti", ali morali smo im pomoci i to bas u ovoj dobi.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Inace, kad su moji u istoj dobi ovak zujali okolo
    Peterlin, ovo boldano mi je upalo u oko - znaci, ovo "ne znam sto zelim" je povezano s dobi, fazom odrastanja?

Potpis za dalekozor, bas je nas 9-godisnji frend izjavio da bi to htio imati, pa cemo mu ga kupiti za rodjendan.

Re: kuharice, znam na koju mislite sa sendvicima, tu ima frend od E. (9 god.) i cesto im pribavimo "materijal" da si sami sloze marendu kad se skupa igraju bas po toj kuharici. Fora i za decke i za cure.
    Za cure ima i Hello Kitty kuharica, a i jos jedna HK knjiga (mi je imamo na talijanskom, ne znam sad kako se zove na hrvatskom jer mi nije pri ruci) koja je dosta zgodna jer je rasporedjena po mjesecima u godini, i onda za svaki mjesec daje razne prigodne kreativne savjete, a i recepte, iz nje smo izvukli recepte za kolacice od bundeve za ovogodisnji Halloween.

Mishekica, sorry, slucajno sam preskocila tvoj post, idem sad vidjeti kengur-cipele.

I X pod Peterlin i ideju za sah + knjigu za pocetnike.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Peterlin, ovo boldano mi je upalo u oko - znaci, ovo "ne znam sto zelim" je povezano s dobi, fazom odrastanja?
    Da, moze biti, to je bila bas takva faza... To je dob kad klinci vise nisu mali, gledaju oko sebe i tek pocinju spoznavati sirinu svijeta i razne mogucnosti (i taj proces jos traje kod mojih, ali trudim se nekako ih usmjeriti i na druge stvari osim materijalnih).

Mi cemo vjerojatno umjesto poklona za svetog Nikolu ici pogledati ovo http://www.komedija.hr/web/?page_id=495 u Komediju (jos nema rasporeda predstava za 12. mjesec, ali se toplo nadam da ce uskoro biti.)

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja sam sva jadna.
    Meni se čini da tvoja malena jednostavno ima sve i svašta - i što je tražila i što nije tražila i jednostavno je prezasićena stvarima. Naravno da ne može imati nikakvih želja kada ima - sve.

Ne optužujem te jer i ja sam bila u zamci da mom djetetu bude tako i to baš iz razloga kojeg je spominjala Peterlin. Sve ono što sam ja htjela kao mala i što su drugi imali, a ja ne, sada sam joj to htjela priuštiti, bez da me je dijete išta pitalo i tražilo. I rezultat je soba (naravno, "curski" roza) krcata odjećom i igračkama nakupljenim u 2 godine. Više niti jedna igračka ne stane u nju, a imamo čitav zid sa policama za igračke.

Nadam se da ću s drugim djetetom pametnije i da ću ga ostaviti nečega željnog što će dobivati za Božić i rođendan.

hibiskus avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

centar
    i moja je jucer prolistala sve kataloge i zakljucila da je sve bezveze i da nece nista.
    jesi li probala sa nekom knjigom, kod nas to uvijek pali.
    ili igricom za wii, kompjutor...

ili kartama za kazaliste?
    to smo joj poklonili prosle godine, balet orasar. mada ga svake godine gleda, prosla je ipak bila posebna jer je to bio poklon ispod bora.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Centar, a da odete do nekog hobby shopa pa da izabere nešto za izradu nakita? Sa 7 godina je već dosta velika za nizanje perlica.
    Ili neki od onih setova za izradu nakita iz Mullera?

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

set za izradu nakita imamo i hrpu perlica. bilo joj je zanimljivo pet minuta.
    za knjige bas nije zainteresirana. zadnje je procitala groznog grgu i to na nase svakodnevno inzistiranje da ju napokon vise zavrsi.
    igrice smo joj skinuli na tablet i igra angry bird.
    za drustvene igre nije zainteresirana jer je jedinica i nema s kim to igrati.

u skoli su fora te monsterice i naljepnice. nista mi ne pada na pamet.
    zapravo mi sad fale oni dani kad je tulila za necim iz kataloga.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

za drustvene igre nije zainteresirana jer je jedinica i nema s kim to igrati.
    S vama?
    (rece mama jedinice )
    Posljednje uređivanje od Elly : 15.11.2012. at 19:45

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

S vama?
    (rece mama jedinice )
    X
    Ili s prijateljima.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

A Fimo?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Žalosno, moram priznati

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Žalosno, moram priznati
    mima

hibiskus avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

onda kucni ljubimac

ne znam ni jedno dijete kojem se to ne bi svidjalo

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi imamo hrcka dobila ga je od frendova za rođendan . S njim stvarno nema posla, jedino kaj već dugo žica macu ali ona ne može u kuću dok je hrčak u njoj.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Centar, vidim imaš problem . Ako toliko toga (sve) ima i nema nikakvih želja, zašto je ne poslušaš?
    Pod bor zajednički spakirajte paket njenih igračaka koje joj više nisu interesantne i zajedno na /Nikolu/Badnjak/Božić/Stjepandan odnesite nekome koga bi to istinski obradovalo (neki dječji dom ili sl.). Vjerujem da bi joj to bio zaista poseban Božić.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Uzet cu deckima neke knjige za slaganje Legica i vratit cu im legice koje sam oduzela kad ih nisu spremali s poda. Cini mi se to kao dobar potez za novcanik.

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Uzet cu deckima neke knjige za slaganje Legica i vratit cu im legice koje sam oduzela kad ih nisu spremali s poda. Cini mi se to kao dobar potez za novcanik.
    Hehe, ovo mi se svida!!
    Mogla bi i ja tako.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Apropos, za ljubitelje Harryja Pottera, povezano s Legom, postoji knjiga Lego Harry Potter: Building the Magical World Book", uz koju ide i Lego mini-figurica Harryja u Quidditch uniformi na metli.

Probat cu ju uloviti na eBayu.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Apropos, za ljubitelje Harryja Pottera, povezano s Legom, postoji knjiga Lego Harry Potter: Building the Magical World Book", uz koju ide i Lego mini-figurica Harryja u Quidditch uniformi na metli.

Probat cu ju uloviti na eBayu.
    Imaš i ovdje nelošu ponudu:
    http://www.bookdepository.co.uk/sear...ity&searchLang=

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •