Klinki ću uzeti šlape koje izgledaju kao čizmice, jer ima na nazuvanje i redovno je bosa , a klinjo si je zaželio pedalu za distorziju za el. gitaru (ne znam da li će je dobiti...) Inače me užasavaju do boli fore da je njena frendica za Nikolu dobila igračku (jer mi poklanjamo šibe i slatkiše), ali ta ista frendica dobije igračku i za 10 petica, pa mi je odmah ta ideja postala odbojna.
Inače, od kulturnih događanja jedne godine smo išle gledati Orašara i to je stvarno predivno iskustvo. Kako sada pleše u KUD-u, ima redovno nastupe za blagdane, pa možete doći 11.12. u 19.30 pogledati njihov nastup na Trgu, a 27.12. imaju nastup u crkvi u Remetama i 28.12. na Jordanovcu. Dan kasnije idu svi klinci (isto u organizaciji KUD-a) na imanje Salaj u Čazmu i bude im jako zabavno. Obavezno pogledamo i žive jaslice na Kaptolu, mi veliki si u šatoru kupimo kuhano vino, njima kobasice, a ove godine ćemo pogledati kaj ima na Zrinjevcu. I da, ići ćemo gledati Hobita, samo moramo vidjeti da li idemo čoporativno (jer bi sinek išao s frendom) ili ćemo samo nas dvoje, klinku možda ne bi vodila radi napisa da film izaziva glavobolje...