Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1206

Tema: Pokloni za nadolazece praznike?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    meni nije problem što kupiti, nego kako, a da ne strši izvan kućnog budžeta.
    Mi smo ove godine naumili reći bakama, dedi, uji i svima ostalima da primamo samo jestive i simbolične poklone (vrijedi i za djecu). Obzirom na penzionerska i samačka primanja, tako je najbolje. Ili odrediti da cijena poklona bude u granicama do štajaznam 30 kn - nek im kupuju lijepe bilježnice i pribor za pisanje koji se može naći u tom cjenovnom razredu.

Ni mi se baš ne kanimo ispružiti, ali naša djeca su već ipak starija.

U dobi od 9-10 godina još su ih jako veselile igračke - lego garniture, svjetlosni mačevi, dvd-i s filmovima i igricama, cd-i interaktivni... Od toga i dan danas obožavaju Čistu peticu: http://www.cistapetica.com/ (ostale mi se ne da ni spominjati, Učilica nas je razočarala, a druge su prerasli).

Sveti Nikola i Krampus nam ne donose ništa osim čokoladnih lutki. Igrom slučaja, baš u tom tjednu imamo još dva slavlja (mm ima rođendan, a i godišnjica braka je svega par dana ranije) pa to obično završi kao objedinjena obiteljska fešta gdje je puno važnije kako se provodi vrijeme nego što se dobije.

Za Božić - tja, vidjet ćemo još... Nekako mi je sve odbojnija sva ta potrošačka ludnica, a htjela bih razveseliti djecu. Mislim da će pod bor dobiti karte za kino ili kazalište (što se već nađe) pa odosmo svi zajedno nešto prigodno pogledati.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Za Božić - tja, vidjet ćemo još... Nekako mi je sve odbojnija sva ta potrošačka ludnica, a htjela bih razveseliti djecu. Mislim da će pod bor dobiti karte za kino ili kazalište (što se već nađe) pa odosmo svi zajedno nešto prigodno pogledati.
    ovo mi se sviđa

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Nekako mi je sve odbojnija sva ta potrošačka ludnica, a htjela bih razveseliti djecu. Mislim da će pod bor dobiti karte za kino ili kazalište (što se već nađe) pa odosmo svi zajedno nešto prigodno pogledati.
    ovo s ulaznicama za kazalište ili kino je baš super, ali s malenima treba igrati postepeno (kao što daješ naslutiti)

.... na takvom tragu smo i mi (mm i ja). Za sedmi je rođendan od bake (bio je to moj prijedlog) dobio polovinu iznosa cijene plivačkog kampa (dnevnog) na što je u početku negodovao, ali je na kraju bio i te kako sretan i zadovoljan... pa se sada nada istom slijedećeg rođendana... Mi smo mu pak uplatili radionicu na koju se sam napalio još prošle godine i nije ga popuštalo, u stvari ne popušta ga niti sad (očekuje drugi stupanj radionice)

Recimo kako ovo s radionicama i kampovima nije baš neki jeftini poklon, ali ako spojiš svotu za poklon s namjeravanim iznosom za ljetnu zabavu/obrazovanje i još podijeliš dio troška s nekim (bakom) onda na koncu i nije tako skupo. (Za Božić možda neka zimsko/sniježna škola/radionica).

Kod nas za DM još uvijek radi trik s pisanjem pisma, s time da daje više opcija pa što djedica stigne (i da, upucala sam DM, al' svejedno čarolija nas privlači pa se igramo kao da nisam)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •