Dopisala sam sad (znate mene : organizirana:, evo pisem liste ), Adrijana me podsjetila: baterija za mp4.
E. ga ima od prvog razreda, dobila na natjecaju za naj-sliku, ali baterija je crknula i ja :nemajka: nikako da se sjetim kupiti novu (ona mala, okrugla, nikad je se ne sjetim). Pa je sad na listi, i ubacit cu joj i to s ostalim u cizmicu s porukom u stilu "sv. Nikola ti zeli puno zabavnih glazbenih trenutaka!".

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
Elly, a što voli, čime se sad igra, zabavlja?
Znas sto, bas sam nedavno o tome razmisljala - ona je trenutno u nekakvoj fazi kada se NE igra.
Znaci: dodje doma, napise zadacu, ponovi za drugi dan, ode na balet, vrati se sa baleta.
Njoj je igra biti vani - bicikla, lopta, frisbee, role - a sve sportske rekvizite ima. Bas sam ih mentalno prebrojavala, od toga joj ne treba nista.

Sa frendicama uglavnom cavrlja, sastavljaju neke liste, izmisljaju price, crtaju zajedno, itd.

Kod kuce uzme pa crta (likovni pribor popunjen nedavno, ima stafelaj, ima pribora za sve tehnike, papira, itd. - ni tu ne treba nista), ili uzme pa cita knjigu. Kao sto rekoh, knjigama smo odlicno opskrbljeni (osim kucne biblioteke, tu je i odlicno opremljena gradska knjiznica), pa ono.... bila bi zadovoljna, ali to nije The poklon.

Ali - to me cak pomalo i zabrinjava - ne igra se u stilu da ce uzeti Barbie pa ju cesljati, presvlaciti, i to - toga se kod kuce ni ne sjeti. Jedino ako je na druzenju, pa se sve curice igraju s Barbie, pa onda. I Lego, ako je slozen - slozen je. Jako rijetko ga srusi, pa da ide sastavljati ponovo. Kad nesto svlada, zanima ju ici dalje, naprijed, ne ispocetka.

Kuci kartamo, igramo sah (imamo), drustvene igre (prilicno smo opremljeni), kao sto rekoh crta (imamo sve), pise u dnevnik (imamo.... Doduse, mogla bih kupiti neki zgodni za 2013, iako ce novi tesko nadmasiti odusevljenjem ovaj roza krznati sa kljucicem kojeg sada ima ), i to.

Vise ni ne znam sto bih stavila pod pojam "ona se igra".

Evo npr., pred Halloween su ovdje u Barbie-casopisu bile Barbie odjevene "halloweenski" - ja sam skuzila naknadno :sram: i nesto se razmisljam da li da uzmem sad pa sakrijem do slijedeceg Halloweena (ovdje se i za to daruju sitni pokloni , ove godine je dobila carape sa bundevom), ali s obzirom na to koliko cesto uzme Barbie u ruke, ne znam da li bi se uopce sa 10 godina htjela igrati s jos jednom, ili bi zavrsila (kao i ostale) kao magneti za prasinu.

Mozda bi upalio jos koji Lego set iz serije Harry Potter (meni se svidja Knight Bus, mislim da bi se i njoj svidjeo).

Citiraj Anemona prvotno napisa
Več sam negdje napisala da me jako vesele pokloni i to nam je kao djeci (meni, bratu, prijateljicama) bilo najljepše razdoblje dok smo čekali da stigne poklon pod bor.
Mene isto tako.

I nasi pokloni su jedini konkretni pokloni, jer od ostalih dobiva ili novce (pa da si kupi sto zeli), ili neke sitnice.
Robu ne voli dobivati jer to redovito kupujemo, iskreno receno ni ne treba joj (iako bi se mozda obradovala srebrnim stramplicama + odgovarajucem rajfu iz H&M-a - ali to je opet vise za cizmicu/carapu, nije The poklon.).

Svidjela mi se gore navedena ideja za karte za kino, ionako smo mislili ici na Hobbita, no mislim da kod nas vise nece biti u kinu nakon Bozica - premijera je 14.12.), za sv.Nikolu sam, recimo, spremna, a ne svidja mi se dati joj nesto unaprijed, pa onda reci, "ali vec si dobila". Volim onaj trenutak kad otvori poklon i vidim da je njime odusevljena.
Gledam sad kalendare, i ne vidim nista drugo prigodno nakon Bozica - da mogu darovati kartu za Bozic, a iskoristiti ju poslije nejga.

Svidja mi se i ideja od Male Sirene za adventski kalendar (jedino, baka kaze da ga je vec nabavila), to pisem za drugu godinu.

Ali hvala svima, evo mozgajuci zajedno s vama, dosla sam do nekoliko ideja.