Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1206

Tema: Pokloni za nadolazece praznike?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Zašto, traži da joj kupiš stvari koje vidi?

Moja evo i lista kataloge i što se god zatekne po kući smije listati i gledati, a i reklame gleda kad su u pauzama one 2-3 stvari koje gleda na TV-u, pa ne traži i ne gnjavi da dobije stvari koje tamo vidi.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto, traži da joj kupiš stvari koje vidi?

Moja evo i lista kataloge i što se god zatekne po kući smije listati i gledati, a i reklame gleda kad su u pauzama one 2-3 stvari koje gleda na TV-u, pa ne traži i ne gnjavi da dobije stvari koje tamo vidi.
    prosle godine se u vrticu pojavio katalog one2play i ona je napravila listu sta zeli.
    za tu listu bi mi trebao kredit.
    na kraju je od svih dobila jednu stvar sto je iz kataloga pozelila, s vecinom se igrala jednom.
    onda su pocele reklame i na CN i boomerangu i samo vice- ja bi ovo, ja bi ono. ja vice, sreco, to je strani program, toga nema kod nas

i moja voli gledati po ducanima (mama idemo se samo prosetati po one2playu, necemo nista kupiti, samo da vidim sta ima) al onda zapamti pa pocne doma kako za rodjendan zeli to i to. rodjendan koji je za godinu dana, npr.
    srecom, naucila sam da se jedino s LPS igra godinama i da je to najbolji poklon, pa ako ce dobiti neku igracku, biti ce nesto od LPS.

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Dio brige sam konačno riješila.
    Jollina Ballerina mi je totalno razočarenje. Mislila sam da ta lutka nešto radi, međutim šipak. Zavarao me CD koji je dodatak, mislila sam da je to neko čudo koje pleše, pjeva... Kakva zabluda

Zato sam promijenila ideju i curama za Sv. Nikolu zajednički kupila Pepeljugin dvorac. Nadam se da će biti sretne. I još starijoj curi Tianu i drugoj psića na baterije sa svijetlećim povodcem koji laje i hoda (ne znam točan naziv jer su mi još u trgovini zamotali u ukrasni papir, a ja ta imena ne pamtim). To je baš ono što mlađa voli. Ima tu još sitnica kao blok za crtanje s flomasterima na Club house, putni jastuk za oko vrata, hula hop, ubacit ću im koji slatkiš i to je to.

Za Božić još nemam ideju, ali kako mi tradicionalno darujemo za Nikolu, neću se sekirati. Kupit ću svakoj po knjigicu i crtani na DVD-u i biti će sretne.

Kupila sam i poklone za drugu djecu i za odrasle koji zaslužuju tako da radosno mogu ustanoviti da je za mene božićno ludilo završilo

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj JaMajka prvotno napisa Vidi poruku
    Jollina Ballerina mi je totalno razočarenje. Mislila sam da ta lutka nešto radi, međutim šipak. Zavarao me CD koji je dodatak, mislila sam da je to neko čudo koje pleše, pjeva... Kakva zabluda
    OT - za mladje klinceze: Bella Ballerina od GiG-a se nama pokazala kao The poklon kad je imala 5 godina. Interaktivni DVD s pocetnim vjezbama i koracima, tepih s baletnim koracima (1-6), precka, i uz to je dobila pravi baletni tutu i prave papucice. Toliko je zavoljela balet da sad vec 3. godinu ide u skolu klasicnog baleta. Najisplativiji poklon ever.
    Posljednje uređivanje od Elly : 29.11.2012. at 09:06

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ak bumo zdravi za svetog Nikolu idemo u Gajnice u crkvu Nikole biskupa, valjda bu i kakvi koncert u kulturnoj dvorani u Gajnicama

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    ak bumo zdravi za svetog Nikolu idemo u Gajnice u crkvu Nikole biskupa, valjda bu i kakvi koncert u kulturnoj dvorani u Gajnicama
    Sta ima nekakav program u crkvi? Treba se nesto prije pribiljeziti?

Moji su godinama isli u crkvu na Sv. Nikolu, bilo je bas zgodno. Dali smo nesto sitno kuna i dobili su poklon, a najvise ih se dojmio "pravi" Sv. Nikola. A ne ovaj iz Cc1 kojem ispod halje vire Conversice.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj ani4 prvotno napisa Vidi poruku
    Sta ima nekakav program u crkvi? Treba se nesto prije pribiljeziti?

Moji su godinama isli u crkvu na Sv. Nikolu, bilo je bas zgodno. Dali smo nesto sitno kuna i dobili su poklon, a najvise ih se dojmio "pravi" Sv. Nikola.
    u crkvi Sv. Nikole dolazi sv.nikola za sve dobre volje, ponekad ima i neki program, sad kak je kod tebe u tvojem Španskom ne znam, mislim da će u našem Posu biti nešto, ak ništa onda polse mise dolazi Nikola na slikanje ko i prošle godine.

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    OT - za mladje klinceze: Bella Ballerina od GiG-a se nama pokazala kao The poklon kad je imala 5 godina. Interaktivni DVD s pocetnim vjezbama i koracima, tepih s baletnim koracima (1-6), precka, i uz to je dobila pravi baletni tutu i prave papucice. Toliko je zavoljela balet da sad vec 3. godinu ide u skolu klasicnog baleta. Najisplativiji poklon ever.
    Imamo Bellu Ballerinu. To je bio rodjendanski poklon starijoj za 4. rodjendan. I kod nas je to igracka br.1. Starija ju je obozavala, sad vec i mladja plese neko vrijeme... Predobra stvar. Pricale smo mi vec o tome

Takodjer obozavaju i kazaliste. One velike kulise i lutke za na ruku. To su pokloni i igracke za koje mi nije zao novaca.
    Iako mislim da ce se i dvorcu jako razveseliti jer su princeze kod nas br. 1, a jos sam dodatno kupila figuru zloceste macehe i to ce im bit super

Hvala na ideji!

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Elly, pun ti je inbox, htjela sam ti poslati pp

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj JaMajka prvotno napisa Vidi poruku
    Elly, pun ti je inbox, htjela sam ti poslati pp
    Oslobodila sam malo mjesta, probaj poslati sad.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •