Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1206

Tema: Pokloni za nadolazece praznike?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

O tom LeapPadu sam i pricala, LeapFrog je samo stovec, proizvodjac valjda. No jasno je da ovdje nikome nije bitno ucenje engleskog jezika uz pomoc tih cudesa, a ni za sto ostalo im te naprave nisu odgovarale.

Sve u svemu, ekipa koja se s njima igrala ne spada u kategoriju prosjecnog Amerikanca koji bi kupio konzole zbog igrica. Jednostavno su rekli da za neke edukativne i edukativno-zabavne svrhe puno bolje odgovaraju obicni tableti.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    O tom LeapPadu sam i pricala, LeapFrog je samo stovec, proizvodjac valjda. No jasno je da ovdje nikome nije bitno ucenje engleskog jezika uz pomoc tih cudesa, a ni za sto ostalo im te naprave nisu odgovarale.
    Samo da razjasnim, jer je bilo ovdje zainteresiranih, Leappad nije za učenje engleskoga za neizvorne govornike. Ovisno o igrici, uči se pisanje od početnog za predškolski uzrast do spellinga složenijih riječi, pri čemu roditelj može mijenjati riječi koje se pojavljuju u zadacima, može se učiti matematika (uključujući i npr. razlomke), zemljopis i sl. Od stranih jezika dostupni su španjolski i francuski.
    Dakle, teško moguće da tim Amerikancima to nije odgovaralo zato što je npr. engleski prelagan, nego je očigledno nešto drugo posrijedi. Sasvim mi je razumljivo da nekome tko doma ima dva tableta, pet Iphonova i tri laptopa, da im je Leappad sasvim nepotreban gadget (btw, sad imaju i aplikacije za Iphone, pa ne treba više imati njihovu konzolu).
    Meni je prednost ove konzole u tome što je manja, namijenjena malim ručicama i unatoč visokoj cijeni, još je uvijek barem 2x jeftinija od najjeftinijeg tableta. Pravi je spas za duge vožnje autom ili bilo kakva duga čekanja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •