Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1206

Tema: Pokloni za nadolazece praznike?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

pomozite smisliti sto i gdje sa starijim klincima pliz. dolazi mi seka sa djecom od 12 i 15 godina.
    u obzir dolazi samo blizi centar zg jer nemam pojma kako ide taj godisnji u firmi mm pa da ne ovisimo o njemu i njegovim sastancima.

ima li kakvih aktivnosti na gornjem gradu? (bili smo u prirodoslovnom)
    je li bedasto ici na cmrok na sanjkanje (kraj jurjevske)? ima li neki zgodan kafic za popiti cokoladu u miru bez guzve?

netko je pitao za parfeme za starije klince. i moji necaci su ih narucili.
    bas ima izbora : she, kate od kate moss, zara, s oliver, adiddas i toaletne vode raznih zvjezdica. za mlađe curke u zari imaju po 69 kuna monster high, a u dm-u razne disney (HK, rapunzel, winks..)

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj centar prvotno napisa Vidi poruku
    pomozite smisliti sto i gdje sa starijim klincima pliz. dolazi mi seka sa djecom od 12 i 15 godina.
    u obzir dolazi samo blizi centar zg jer nemam pojma kako ide taj godisnji u firmi mm pa da ne ovisimo o njemu i njegovim sastancima.

je li bedasto ici na cmrok na sanjkanje (kraj jurjevske)? ima li neki zgodan kafic za popiti cokoladu u miru bez guzve?

netko je pitao za parfeme za starije klince. i moji necaci su ih narucili.
    bas ima izbora : she, kate od kate moss, zara, s oliver, adiddas i toaletne vode raznih zvjezdica. za mlađe curke u zari imaju po 69 kuna monster high, a u dm-u razne disney (HK, rapunzel, winks..)
    Mi ćemo ići u Etnografski muzej na izložbu igračaka. Rado bih na otvorenje, ali nismo slobodni u subotu: http://www.emz.hr/pdf/svijet_igracaka-pozivnica.pdf

Već znam da će moj mlađi tražiti da se ide u pivnicu Berubambi nakon Etnografskog muzeja (s druge strane Mažuranca, mislim da je to ugao Žerjavićeve ali nisam sigurna). Bili smo prošle subote popodne - mir božji... Ne znam da li imaju toplu čokoladu jer se zapravo rijetko skićemo po centru grada.

Od ostalog sviđa mi se ova predstava u kazalištu Komedija (baš mi je prikladna za klince, moji su 11 i 12 godina): http://www.komedija.hr/web/?page_id=495

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj centar prvotno napisa Vidi poruku

nekaj bu 100 % u Kaptol centru, svega po Trgu i okolo, žive jaslice ispred Katedrale od Badnjaka do 3. kralja. Ak ništa drugo sam odlazak u šetnju grada je dovoljno dobar za provod, a tek vožnja uspinjačom predvečer. Na Cmrok je zgodno ak ima snijega, zakaj ne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •