-
Kupila sam joj kolačiće, za 160 kn u Konzumiu danas! Princeze joj nisam uzela jer bu sigurno nekaj dobila od bake i šogorice. Kolači i nisu uopće tako loši, vidjela sam danas sadržaj i zato sam ih i uzela. Ima stvarno dosta djelova i svašta se može složiti, a s obzirom da ona prtlja stalno nekaj po kuhinjici i mojoj i svojoj i stalno kuha meni i tati vjerujem da će njoj to biti ok, a i gledala je katalog pa se zapikla za to.
Od kuće ne odustajem, kupila bih ju ali je nema nigdje!! U mulleru kažu da je nisu niti dobili...Da im iz dojč nisu ni poslali jer kao navodno nama šalju ostatke...Tipa za balkance što ostane, teta u dućanu mi je tako rekla. Ne tim rječima ali tako nekako. A za kuću nije kasno ni sljedeći Božić, vjerojatno če joj biti i zanimljivija. Ali sad mi ne preostaje nikaj drugo nego je cijele godini tražiti...Heh
Zato je Janko dobio kuću uz more 3u1, a Iva je dobila Lego caffe! Uz to budu svaki dobili i od bake i šogi neke legiće vjerojatno i mislim da je to sasvim dovoljno.
Iva bude još dobila dvije majce, šal i rukavice i one neke konjiće male (obožava to). Janko oće rubikovu kocku pa bude dobio to i rukavice (i to hoće), a Ela bude dobila isto konjiće, te legiće i još nekaj za obući, neku sitnicu iz H&M-a
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma