Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1206

Tema: Pokloni za nadolazece praznike?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

hohoho počele su božićne teme

Ja samo znam da ću kćeri ove godine obavezno kupiti neki smiješni božićni džemper, lani nisam jer inače ne voli robu za poklone, ali mislim da će joj se ovo svidjeti.

Što se tiče osmogodišnjeg dečka, Školska knjiga recimo ima super knjiga - interaktivnih tipa napravi raketu, sastavi robota, pa povijest automobila, vlakova sa sastavljanjem modela https://shop.skolskaknjiga.hr/automo...ekcionare.html, ili Dokeo enciklopedije, ili recimo jako dobre knjige po imenu snimamo film i studio animacije - to je kutija sa knjigom i rekvizitima za snimanje filma/crtića. Još je uskoro i Interliber, pa će se sve to moći nabaviti uz popust.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku

Što se tiče osmogodišnjeg dečka, Školska knjiga recimo ima super knjiga - interaktivnih tipa napravi raketu, sastavi robota, pa povijest automobila, vlakova sa sastavljanjem modela https://shop.skolskaknjiga.hr/automo...ekcionare.html, ili Dokeo enciklopedije, ili recimo jako dobre knjige po imenu snimamo film i studio animacije - to je kutija sa knjigom i rekvizitima za snimanje filma/crtića. Još je uskoro i Interliber, pa će se sve to moći nabaviti uz popust.
    mima jesi uzimala ove knjige, konkretno me zanima napravi raketu ili sastavi robota. Od kakvog materijala su dijelovi za sastavljanje? Jel to samo obicni karton pa se lijepi ili nesto malo zahtjevnije?
    Trazim na netu ali nigdje nema opisano sta se konkretno radi s tim

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj majola prvotno napisa Vidi poruku
    mima jesi uzimala ove knjige, konkretno me zanima napravi raketu ili sastavi robota. Od kakvog materijala su dijelovi za sastavljanje? Jel to samo obicni karton pa se lijepi ili nesto malo zahtjevnije?
    Trazim na netu ali nigdje nema opisano sta se konkretno radi s tim
    moji robote rade od legića, imaju par motora, pa taj robot može svakaj

nedavno je klinac napravio švrlju žbrlju, turnuo unutra flomic i nekaj nacrtao, naravno nije tak lijepo ko original, ali fora je

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •