Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1206

Tema: Pokloni za nadolazece praznike?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Dobro stvarno, vi o ničemu nemate pojma!!!!

Neki nado, da neki nado!

Kad je crtić na TV-u, ne smijemo nikud izaći tih 20 min. Ili se moramo vratiti. Dobili su već 2, vrte ih cijelo vrijeme, osim kad jedu i spavaju. U školi pod odmorom 1/3 ili 1/4 razreda vrti svaki odmor. Natječu se. Prije njega stavi u torbu nego pernicu. Za sv. Nikolu i Božić oboje žele sve preostale (ima ih mislim 7 ukupno) i Arenu za vrtiti.

Mojca, cura je... pa mislim da može i bez njega. Al ovaj moj je lud, i traje puno puno duže od spinera.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja ne moram brinuti jer su moji materijalisti samo takvi, ko da nemaju 5 786 456 432 igračaka.
    Ona npr. (osim 5 nadoa) želi i “sve barbike”.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku

Neki nado, da neki nado!

Kad je crtić na TV-u, ne smijemo nikud izaći tih 20 min. Ili se moramo vratiti. Dobili su već 2, vrte ih cijelo vrijeme, osim kad jedu i spavaju. U školi pod odmorom 1/3 ili 1/4 razreda vrti svaki odmor. Natječu se. Prije njega stavi u torbu nego pernicu. Za sv. Nikolu i Božić oboje žele sve preostale (ima ih mislim 7 ukupno) i Arenu za vrtiti.

Mojca, cura je... pa mislim da može i bez njega. Al ovaj moj je lud, i traje puno puno duže od spinera.
    potpis na Bubilo!
    moj je isto zaluđen s Nadom, jedan sam mu kupila, a ostalih 5 je naručio od prijatelja za rođendan...
    i dobio ih je (bez duplica)! onaj 7. je "za cure" jer ima šljokice

uglavnm, dan poslije smo nas četvero se doma borili i totalno je fora
    nemamo arenu, ali smo koristili lavor, sasvim dobro je poslužio

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku

Neki nado, da neki nado!

Ja sam u neznanju naručila neki bayblade, sad ću za kaznu morati pljunuti još 200kn u mulleru za neki nado paket.
    Stariji je dobio dugo željeni bicikl. To je trebala biti redovna kupovina no jako nas je nešto naljutio taj dan kad smo kupovali pa smo odlučili ostaviti za podbor.
    Inače moje prvorođeno dijete od 12 godina je tražilo markirane gaće, mislim nije to došlo samo od sebe, izrastao je pa smo išli u nabavku gaća, pričali o gaćama pa se eto on dosjetio da si baš želi za Božić neke markirane bokse, neke Calvin Klein. Dobro pa sam sjedila kad mi je to rekao.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •