Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1206

Tema: Pokloni za nadolazece praznike?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    nadam se da nije mekan poklon
    Moj obožava mekane poklone
    Prije par godina dobio je za rođendan dva velika Ikea-jastuka bez kojih ne želi ni sjesti na kauč, prošle godine je za Božić dobio mekani kućni ogrtač u kojem paradira cijelu zimu, ove godine je pitao može li dobiti još jedan ili veliku mekanu deku.
    Doduše, nije više odavno u ovoj dobnoj skupini, ali tim se stvarima veselio i kao mali. Ok, pidžama bi mu vjerojatno bila bezveze, ali, da je nađe upakiranu u šareni papir pod borom, možda i ne bi...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Moj obožava mekane poklone
    Prije par godina dobio je za rođendan dva velika Ikea-jastuka bez kojih ne želi ni sjesti na kauč, prošle godine je za Božić dobio mekani kućni ogrtač u kojem paradira cijelu zimu, ove godine je pitao može li dobiti još jedan ili veliku mekanu deku.
    Doduše, nije više odavno u ovoj dobnoj skupini, ali tim se stvarima veselio i kao mali. Ok, pidžama bi mu vjerojatno bila bezveze, ali, da je nađe upakiranu u šareni papir pod borom, možda i ne bi...
    Ooo, drago mi je da ima još obožavatelja mekanih stvari... Moji su lani dobili mekane deke koje obožavaju, a mlađi je od predškolske dobi obožavatelj mekanih kućnih ogrtača. Trenutno ima dva, jedan crveni od frotira i jedan debeli crni od mikrovlakana, koji smo u Lidlu kupili za ne prevelike pare. Stariji je obožavatelj jastuka, moram mu nabaviti ili napraviti neki božićni. Nedavno smo im kupili nove krevete, a uz njih su i veliki jastuci od istog štofa, ali trebam neki manji. Baš sam mu to mislila pod bor, kao foru... Inače, ne znam jesam li već napisala što smo im kupili - nije dar nego praktična stvar, kožne rukavice. Napokon su dorasli da ih ne izgube baš svaki put. Znam da je offt jer je ova tema do 9 godina, ali i kad su bili mali, rukavice su bile omiljeni dar, vunene i skijaške i one u kojima možeš prčkati po mobitelu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •