Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1206

Tema: Pokloni za nadolazece praznike?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Dižem temu jer sam inače hebala ježa.
    Tražim nešto za svog dvanaestogodišnjaka, ideje nemam nikakve.
    Eh, to je već jaaako individualno...

Moj E. se u toj dobi jako razveselio nekakvom mađioničarskom setu s kartama i kockama (bila je knjiga i krama). Evo, samo da kažem - dan danas se bavi trikovima s kartama.

Negdje u toj dobi smo starijem sinu kupili lemilicu, ali to i mlađi uredno koristi. Isto i pištolj s tekućim silikonskim ljepilom, ali te stvari vjerojatno ionako imaš u kući.

Dalje - knjige o šahu, monopoli i slično - ali to je vrag, jer to nikad nije samo za jednu osobu, a kartaški trikovi jesu

A da mu kupiš neku finu mucastu deku? Moji bi se raspametili... Obožavaju jastuke, kućne ogrtače (mlađi) i ovakve deke: https://jysk.hr/kucanstvo/deke/deke/...x200-mahzelena

Sve ovisi o budžetu. U toj dobi obično ih zanimaju satovi koji nisu više baš dječji, remeni za hlače, ponekad čak i tregeri (moj stariji) ili košulje (moj mlađi). Može im se ponekad podvaliti i svakodnevna odjeća. U Interspar-u sam mlađem sinu neki dan kupila jaknu s kapuljačom za 119 kn, tamnocrvenu, dosta je dobar sastav materijala s visokim udjelom pamuka.

Probala sam to naći u katalogu. Nisam uspjela, ali zato sam našla deke i jastuke: http://katalozi.net/interspar-katalo...g-pokloni-2018

Problem je u tome što moja djeca te stvari ne smatraju poklonima, jer odjeću i deke bi im čovjek ionako kupio... Poklon je mobitel ili barem usb memorija. U skladu s onom odurnom tele2 reklamom koja se sad vrti, da ljude ne vesele veste, kape i šalovi i da im treba kupiti mobitel

Kako god bilo - sretno! Ja sam odustala od propitivanja hoće li se mojoj djeci poklon svidjeti i da li je u skladu s njihovim očekivanjima. Poklonjenom konju se ne gledaju zubi.

U skladu s tim, nemam nikakvih preporuka.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Eh, to je već jaaako individualno...

Problem je u tome što moja djeca te stvari ne smatraju poklonima, jer odjeću i deke bi im čovjek ionako kupio... Poklon je mobitel ili barem usb memorija. U skladu s onom odurnom tele2 reklamom koja se sad vrti, da ljude ne vesele veste, kape i šalovi i da im treba kupiti mobitel
    a moja meni nwekidan govori da ona zna što želi, ali neće to. i pitam ja o čemu je riječ. ona hoće novi mobitel (sad ima neki jadni bez interneta i igrica), ali ne želi to za novu jer onda neće dobiti poklon
    pa sam joj obećala još neku sitnicu uz mobitel

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    A da mu kupiš neku finu mucastu deku? Moji bi se raspametili... Obožavaju jastuke, kućne ogrtače (mlađi) i ovakve deke: https://jysk.hr/kucanstvo/deke/deke/...x200-mahzelena
    Hahaha, i moj isto njemu samo da se okružiti sa što više deka i jastuka, k'o turski sultan.

Inače, kod mojeg su u toj dobi, kao i sad, društvene igre još uvijek aktualne, zadnji hit je bila igra Mapominoes (naručila preko Amazona, kod nas toga nema).

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Hahaha, i moj isto njemu samo da se okružiti sa što više deka i jastuka, k'o turski sultan.

Inače, kod mojeg su u toj dobi, kao i sad, društvene igre još uvijek aktualne, zadnji hit je bila igra Mapominoes (naručila preko Amazona, kod nas toga nema).

Da, baš ko sultan... zapravo ja imam dva - jedan više voli deke i ogrtače, a drugi jastuke - ne noćne nego dnevne, za pod leđa prilikom čitanja - što deblje to bolje. Jooooj.... užas! Vjerojatno će to trajati dok si ne nađu cure, do tad ih griju dekice...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •