Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
Svako troši koliko hoće , koliko može i na što želi. I opet ću napisati da kod nas obrazovanje nije "poklon". To je ono prvo za što novci u našoj kući idu. I ne smatra se ni luksuzom ni poklonom. To kao da djetetu za Bozic poklonim knjigu iz Anatomije ili Rimskog prava. Do sad nije bilo tak, ali s online nastavom.je komp ili laptop doma potreba a ne luksuz.
Luksuz su pete tenisice po redu ili deseta hudica istog tipa, i onda to ulazi pod poklon a ne potrebombza odijevanjem.

No vratimo se na poklone i sorry na OT.
Joj nano. A gdje sam ja napisala da je laptop luksuz? Ili da ne ulazem u njihovo obrazovanje?!
Laptop je poklon. Jer je njegov , jer ga nije dužan dijeliti ni sa kim. Stolni komp je, nažalost. Jer ja imam troje djece, moza koji radi od doma i usput se skoluje, sebe koja malo malo imam neko školovanje od doma. I komp ne moze biti samo njemu. Uzeli smo laptop koji zadovoljava njegove akademske potrebe, a ako se usmjeri onako kako sada planira, koristit će mu jako dobro i kad počne raditi. Poklon je jer je baš takav. Da je puko ulaganje u obrazovanje, bio bi bilo kakav. Jer ,budimo realni, online predavanja sa filozofskog se zaista mogu vrtiti na bilo čemu. Ali hajdemo završiti sa offt.

Ja sam napisala što smo kupili djeci, jer puno forumašica ima djecu slične dobi, a nekolicina koliko sam skuzila i sličnih interesa. Pa eto.

Od baka i deda će dobiti gaće, čarape i papuče. Od tetki i stričeva poklon bonove, knjige i školski pribor. Eto. Da im i razne potrebe netko zadovolji.