Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1206

Tema: Pokloni za nadolazece praznike?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Svako troši koliko hoće , koliko može i na što želi. I opet ću napisati da kod nas obrazovanje nije "poklon". To je ono prvo za što novci u našoj kući idu. I ne smatra se ni luksuzom ni poklonom. To kao da djetetu za Bozic poklonim knjigu iz Anatomije ili Rimskog prava. Do sad nije bilo tak, ali s online nastavom.je komp ili laptop doma potreba a ne luksuz.
    Luksuz su pete tenisice po redu ili deseta hudica istog tipa, i onda to ulazi pod poklon a ne potrebombza odijevanjem.

No vratimo se na poklone i sorry na OT.
    Ja sam dobila Opću i anorgansku kemiju "pod bor" na prvoj godini faksa.
    Ja sam bila samohrana mama studentica, a moja mama je čekala božićnicu da mi kupi knjigu. Jer drugačije nismo mogli. Opću sam položila s odličnim i bila beakrajno zahvalna na poklonu.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam bila samohrana mama studentica, a moja mama je čekala božićnicu da mi kupi knjigu. Jer drugačije nismo mogli. Opću sam položila s odličnim i bila beakrajno zahvalna na poklonu.
    Super od mame.
    Mi smo udomili istu knjigu od jedne prekrasne gospođe. Rabljena je ali takve knjige su zbilja nekada bile kvalitetno rađene. Ono što se možda promijeni s vremenom lako se da isprintati.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    Filipović-Lipanović

Ja sam na faksu u Zg kupila samo drugi dio, od frendice frend prodavao itd.
    Svoje originalne s prve godine nisam mogla ponijeti, nisu stale u izbjeglički kofer

Poslije kad sam upoznala muža i počela živjeti s njim, ispostavilo se da on ima samo prvi dio, anorgansku je nekome posudio pa je nestala

Sparismo se mi

On topic: obožavam knjige kao dar, mogu i udžbenici, samo da je od papira LOL Nemam pojma što ću kupiti svojima.
    Posljednje uređivanje od Danka_ : 13.12.2020. at 00:14

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •