Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
Moja 15-godisnjakinja ce dobiti ovu knjigu, stariji sin neku gamersku tipkovnicu i misa, a mala je zapela za cry baby tigrica koju bas nigdje ne mogu naci.... moram vidjeti s njom neku alternativu. Malenom nista, kupila mu baka i to mu je dosta zasad, dok ne zna prigovarati jos.
Kako je kod nas puno djece skupilo se dosta igracaka po kuci pa svako malo gledam rjesavati se viska a s druge strane opet kupujemo povremeno nove. Zao mi je da mlađa (6g.) bude zakinuta za neke igracke koje su trenutno aktualne jer ima doma svasta ali to nije ono sto je sama odabrala. Kako vi razmisljate po tom pitanju?
odlična ideja za knjigu.
a što se mlađe djece u obitelji tiče, ja mislim da prosječno dijete danas teško da je ičim zakinuto,
i mi vadimo igračke od starijih, od kojih su mnoge skladištene kod bake pa nisu u vidokrugu,
a ja sam sve uredno spremila da im ne fale dijelovi i doista ih ovi mlađi doživljavaju kao nove, jer
su im zanimljive...ovo šibanje svakog mjeseca novih trendovskih igračaka mi je iritantno imala ja 1 ili više djece.
mi smo nastojali kupovati legiće, playmobile i tako neke klasike i doista, među njihovim legićima ima još i mojih komada kada
sam bila mala...
naravno da nije da mlađi nikad ne dobiju ništa... i ne mislim da su zakinuti,
još uvijek je to dovoljno, većina klinaca je danas pretrpana igračkama