Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1206

Tema: Pokloni za nadolazece praznike?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj andiko prvotno napisa Vidi poruku
    ovo je onaj mail stol...to je koma. Ja svoj doma normalni u blagovaonici razvučem, stavim mrežicu iz Decathlona i igramo stolni tenis. Klincima je to zakon
    Nadam se da živiš u kući... Moji susjedi rade tako nešto, a moji dečki studenti doma uče. Užas... Nisam im (još) ništa rekla, ali bratemili, to nije za upotrebu u zgradi, osim ako nije negdje u podrumu.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Nadam se da živiš u kući... Moji susjedi rade tako nešto, a moji dečki studenti doma uče. Užas... Nisam im (još) ništa rekla, ali bratemili, to nije za upotrebu u zgradi, osim ako nije negdje u podrumu.
    Mi imamo iznad nas studente zadnjih godinu i pol dana. Imaju stol za stolni tenis, nogomet i onda još razvuku nekakvu mrežu i igraju nogo-tenis. Krenu oko 22 sata. To je strašno, nabijaju, lupaju. Navečer tišina, to se čuje užas. I tak je MM ludio mjesec dana, prijetio se ići gore a ja nisam dala, kao ajme postali smo oni starci što gunđaju. Onda je to prevršilo svaku mjeru. Pogotovo nakon potresa, svako malo stresu, živci su mi otišli i dozvolila sam mu da ode porazgovarati. 2 dana je bio mir pa su opet krenuli. Onda sam MM-a poslala da malo bolje s njima porazgovara. Smirili su se i nije više u 22h, ali da kad igraju to se jako čuje.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Mi imamo iznad nas studente zadnjih godinu i pol dana. Imaju stol za stolni tenis, nogomet i onda još razvuku nekakvu mrežu i igraju nogo-tenis. Krenu oko 22 sata. To je strašno, nabijaju, lupaju. Navečer tišina, to se čuje užas. I tak je MM ludio mjesec dana, prijetio se ići gore a ja nisam dala, kao ajme postali smo oni starci što gunđaju. Onda je to prevršilo svaku mjeru. Pogotovo nakon potresa, svako malo stresu, živci su mi otišli i dozvolila sam mu da ode porazgovarati. 2 dana je bio mir pa su opet krenuli. Onda sam MM-a poslala da malo bolje s njima porazgovara. Smirili su se i nije više u 22h, ali da kad igraju to se jako čuje.

pa kućni red kaže da se iza 22 ne smije bučiti

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    pa kućni red kaže da se iza 22 ne smije bučiti
    Pa kaže, ali 20-godišnjacima to ne znači puno. Ja nisam htjela biti gunđalo. Ok, sad su stali, nije više svakodnevno. No, i do 22h je kad igraju to užasno nabijanje.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    ne, ali smo u prizemlju. Pa nije stolni tenis bučan nešto...a i mi ponekad igramo oko sat vremena...a moja djeca su u krevetu u 21..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •