Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
Iz iskustva - ovo je prilično teško nabaviti bez probe. Ako su premale - ne valja, ako su prevelike - nemaju svrhu koju bi trebale imati.

Na kraju, meni dobro služe ovakve: https://www.amazon.co.uk/Women-Arm-G.../dp/B07GS2SW2X (mm je jedne naručio preko Aliexpress-a prije valjda 2 godine, a druge sam kupila u Pepcu za tako smiješne pare da se ne usudim ovdje ni napisati. Griju mi zglobove, a to mi je bitno. Moja mama (koja ima reumatoidni artritis dugo godina) je izvor informacija za medicinske rukavice. Njih treba kupiti samo uz probu, kao cipele.
Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
ovo meni treba
Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
ima li toga u ljekarnama? ili nekom dućanu da se može probati?
Ja sam naručila na Amazonu.
Sad sam provjerila za prvi link, piše da imaju besplatan povrat, zamjenu ili vraćaju novce ... pretpostavljam da je tako i s drugim linkovima. Pa onda nije problem zamijeniti ako je preveliko/premalo. Možda ima i u nekim ljekarnama za isprobati.
Ove koje sam ja naručila imaju upute za mjerenje, izmjeri se šaka. Ima više veličina. Čitala sam i tuđa iskustva na Amazonu, oni imaju ono "true to size" ili nije "true", pa ljudi pišu svoja iskustva, tako najlakše odlučim.
Probaj naći na netu iskustva drugih, eventualno i probati u nekoj ljekarni. Ali kad se može vratiti/zamijeniti, ne vidim neki veliki problem.