Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Veliki humanitarni koncert „Pjesmom za Palčiće“ 16.11.2012.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Veliki humanitarni koncert „Pjesmom za Palčiće“ 16.11.2012.

http://www.palcicgore.com.hr/najave-dogadaja/

Ide netko?

Palčić gore! kampanja nastavlja se velikim humanitarnim koncertom „Pjesmom za Palčiće“, a sav prihod namijenjen je nabavi medicinske opreme za prijevremeno rođenu djecu

Velikim humanitarnim koncertom koji će se 16. studenog 2012. u 20 sati održati u KC Dražen Petrović u Zagrebu nastavlja se kampanja Palčić gore! čiji je cilj senzibilizirati javnost o problemu prijevremeno rođene djece i pomoći koja im je potrebna, a Pjesmom za Palčićepokušat će se skupiti sredstva i donacije za nabavu medicinske opreme za bolnice.
    Humanitarni koncert organizira Klub roditelja nedonoščadi „Palčići“ uz medijsku potporu HRT-a u projektu „Uz nas niste sami“. Cijena ulaznice je 50 kuna, a sav prihod koristit će se za nabavu medicinske opreme koja je bolnicama prijeko potrebna kako bi pružile adekvatnu skrb malim borcima.
    Bezrezervnu podršku Palčićima dali su brojni poznati te će za njih pjevati i plesati na ovom velikom koncertu, a samo neki od njih su i Colonia, Baruni, Shorty, Magazin, Marko Tolja, ,Jasmin Stavros, Kraljevi ulice, Matko Jelavić i grupa BEST, Berny & Taz Soldo te plesne skupine Plesni centar „Zagreb“, Megablast i Step by Step.
    Stoga Vas pozivamo da se pridružite ovoj velikoj akciji i pomognete najmanjim i najhrabrijim herojima koji se već od najranijeg početka bore za svoj život!
    Ulaznice za koncert po cijeni od svega 50 kuna možete kupiti i iz svog udobnog naslonjača www.eventim.hr , te na prodajnim mjestima Eventim Ticketshop – Jurišićeva 2a, iHit – Radnička cesta 52 (Green Gold), Cibona fun shop – Savska 28, Paulaner grill bar – Črnomerec 102,Mojo blues caffe – Zaprešić – Trg Franje Tuđmana 5, Frizerski studio Polondak – Ratarska 13 .

10. i 11. studenog 2012. , svoje ulaznice možete nabaviti i na našem promo štandu u Super Konzumu na Črnomercu !!!
    DOBRO NAM DOŠLI DRAGI PRIJATELJI PALČIĆA !!!
    NAPUNIMO CIBONU ZA NAŠE PALČIĆE !!!
    NEKA SE NAŠA SRCA SPOJE U JEDNO VELIKO SRCE KOJE ĆE KUCATI ZA BOLJE SUTRA SVIH NAŠIH PALČIĆA !!!
    HVALA VAM !
    Akcija „Palčić gore!“ nastavlja se do kraja 2013. godine kako bismo svakom prijevremeno rođenom i bolesnom novorođenčetu bez obzira na kojem kraju Lijepe naše se ono rodilo, uz Vašu pomoć, pružili najbolji, mogući start u život . Za to vrijeme svi oni koji žele pomoći, mogu to učiniti izravnim uplatama na poseban žiro račun Societe Generale – Splitska banka d.d: 2330003-1552050516, i pozivom na humanitarni broj telefona 060 9098. Cijena po pozivu iznosi 6,25 kn s uključenim PDV om.
    Sve detalje o akciji i koncertu možete pronaći i na FB stranici PALČIĆ GORE !!!

PODIGNITE I VI SVOJ PALAC ZA PALČIĆE,OTVORITE SRCE I UZ PJESMU I ZABAVU DARUJTE ŽIVOT!

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

nazalost ne idem jer moja dva palcica nema tko cuvat ali sam zvala i narucila bodice

Palcic gore za sve nase velike borce

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

i ja ne mogu ići, i baš mi je žao
    nadam se da će biti veeeeeelika gužva

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj TOMISLAVA prvotno napisa Vidi poruku