Koliko god sam se našla iživcirana "divnim" savjetima starijih gospođa, toliko me iznervirao ovaj članak jer mu, po meni, nije mjesto u novinama tj. nije mi normalno da se to objavljuje ko neka senzacija.
Meni dižu tlak uživo, još mi je samo falilo da se sve u novinama prepiše. Dosadno, već viđeno. Ti novinari više stvarno ne znaju o čemu bi pisali![]()
Tocno tako,nemaju sta pisat i onda svakakve gluposti pisukad otvorim 24 sata tamo vise zute stampe nego vijesti
![]()
ja mislim da je to baš tema za novine
jer bi starija populacija koja uglavnom dijeli takve savjete onda mogla to i pročitati
oni na forume ne idu, ili bar većina njih
ovako mogu barem vidjeti
mada, netko tko razmišlja malo dalje od nosa vjerujem i da ne dijeli pamet na svakom ćošku
pogotovo kad ga to nitko ni ne traži...
i da, ljudi imaju potrebu učestvovati u pitanjima koja ih se ama baš nikako ne tiču
pa rado polemiziraju jesi trebao taj dan voditi dijete u šetnju, ma magla je, ledeno, ma bolje kući uz vatru
pa nije baš ni kapica neka pretopla, a vidi nema ni cipele, nožice će se prehladiti, šlapblatruć
ja imam sposobnost da se skroz isključim i vidim samo kako zijevaju na suho, ne čujem ništa...
Ima nešto u Flopičinoj tezi...posebno dio o ne traženim savjetima - ti su najgori
tako je meni zbog dohrane vec uveliko nisam normalna za okolinu sto djetetu od skoro 5 mjeseci nisma ukljucila jos nikakvu hranu osim AD i dojenje..doveli su me do faze da im slazem...tako mali vec uveliko buba sve ( malo sutra)...samo da me puste na miru....
nije bitno zapravo koliko je star jer te su teme uvijek aktualne
bembola ja ipak imam staža skoro 9 godina pa sam se nešto i naučila
i uglavnom ne slušam ili kimam nezainteresirano, sjetim se važnog i neodgodivog posla
najvažnije je ne ulaziti u raspravu, jer ti ne gine da se naživciraš
recimo mene je svojedobno jako pogađalo kad mi je starija imala oko 2 godine i svi su je grdili što nosi dudu
maltene poznanici s ceste bi nam držali prodike, tete u dućanu i apoteci, svekijini susjedi, ma užaš jedan
dijete je samo zbunjeno gledalo i još više stiskalo tu svoju dudu a ja sebi neću oprostiti što se nisam znala postaviti
zato sad ne krijem da me ne zanima što mi imaju reći, prekinem u pola rečenice, kažem da, da, moram ići
i nije mi to problem, jednom kad probaš svidi ti se![]()