Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: treba mi pravna pomoc /savjet

anitak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno treba mi pravna pomoc /savjet

naime dala sam otkaz na vlastiti zahtjev sa datumom 30.09.2012 .
    1.07.sam stekla pravo na novi godišnji u trajanju od 20 dana,as tim da sam 10 dana
    iskoristila i ustvari ostalo mi je još 10 neiskorištenih dana godišnjeg.
    meni je pslodavac isplatio zadnju plaču ,ali mi nije isplatio tih 10 dana neiskorištenog godišnjeg.
    paeto molim sve vas koji se kužite u to da mi kažete što i dalje činiti,dali se išta može ili je pojeo
    vuk magare ??

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

premještam na odgovarajući podforum

anitak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

hvala

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Na tvom mjestu bih pismeno obavijestila bivšeg poslodavca da mi nije isplaćen godišnji odmor na kojem imam pravo, pozvala bih ga na isplatu u roku od X dana (sama procijeni). Također bih u dopisu kulturno navela da ukoliko se godišnji ne isplati, da ću biti prisiljena tražiti pravnu pomoć kako bi se moja prava ispoštovala.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Na tvom mjestu bih pismeno obavijestila bivšeg poslodavca da mi nije isplaćen godišnji odmor na kojem imam pravo, pozvala bih ga na isplatu u roku od X dana (sama procijeni). Također bih u dopisu kulturno navela da ukoliko se godišnji ne isplati, da ću biti prisiljena tražiti pravnu pomoć kako bi se moja prava ispoštovala.
    mogu samo potpisati!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

U dopisu se pozovi na članak 61., st.1 Zakona o radu;

Članak 61.
    (1) U slučaju prestanka ugovora o radu, poslodavac je dužan radniku koji nije iskoristio godišnji odmor u cijelosti, isplatiti naknadu umjesto korištenja godišnjeg odmora.

anitak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

super cure,hvala vam na savjetima !

anitak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

napravila sam onako kako ste me savjetovale ,no imam još jedno pitanje,naime oni su voljni meni isplatit ostatak mog godišnjeg,ali kao ja moram doć u računovodstvo i primit novac na ruke i potpisat da sam novac preuzela.
    ja bi da oni meni novac uplate na tekuči i automatski imaju dokaz da su novac isplatili ili to neide tako ??

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Može i na jedan i na drugi način. Vjerojatno žele da potpišeš da nemaš više nikakvih potraživanja prema njima. Važno ti je samo da dobiješ novčeke za neiskorišteni GO

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja bih pristala na isplatu u gotovini + potpisala im da sam namirena (naravno, ako isplata odgovara očekivanom iznosu)

anitak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

hvala Vam !

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Poštovani,
    moja sestra je samohrana majka i zbog stanja u Hrvatskoj kakvo je ne može si naći posao već zadnjih par mjeseci. Dobila je ponudu za posao na američkom cruiseru. Naravno dijete ne može ići s njom. Išla bi tamo na 6 do 8 mjeseci pa bi onda došla doma na 2 mjeseca i tako u krug. Odlučila je da dijete ostavi meni na brizi. Dijete ima 5 godina. Zanima nas što nam je raditi? Kako da ona meni ostavi neku vrstu punomoću u slučaju da se nešto djetetu desi. Naravno ne želimo da se odrekne skrbništva. Bojimo se da nam vrtić ili već netko ne pošalje socijalu pa da nam dijete oduzmu. Molim Vas za savjet. Unaprijed hvala, Valeria

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •