Pokazuje rezultate 1 do 50 od 350

Tema: Pravo žena na MPO nakon navršene 42. godine-molim vaša iskustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Teta Eta avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Draga Ina, jako te volim citati i uvijek se slazem sa tobom, ali u ovom slucaju mislim potpuno obrnuto nego ti.

U medicini 2 i 2 nisu uvijek 4. I, kada je medicina u pitanju, svakome je njegova osobna prica najvaznija prica. Ako uzmemo gornji postotak kao relevantan, 12,7 do 5% je u stvari jos uvijek relativno veliki postotak u odnosu na 0% - kako bi bilo bez postupka. I mi smo u oba postupka bili privatno, no nemaju svi tu mogucnost i zao mi je svakoga tko u situaciji da je odbijen ne moze platiti privatni postupak i mora odustati.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Teta Eta prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Ina, jako te volim citati i uvijek se slazem sa tobom, ali u ovom slucaju mislim potpuno obrnuto nego ti.

U medicini 2 i 2 nisu uvijek 4. I, kada je medicina u pitanju, svakome je njegova osobna prica najvaznija prica. Ako uzmemo gornji postotak kao relevantan, 12,7 do 5% je u stvari jos uvijek relativno veliki postotak u odnosu na 0% - kako bi bilo bez postupka. I mi smo u oba postupka bili privatno, no nemaju svi tu mogucnost i zao mi je svakoga tko u situaciji da je odbijen ne moze platiti privatni postupak i mora odustati.
    Naravno da nisu, ali znači li to da medicina mora fundirati sve živo i rukovoditi se svakom živom ponaosob pričom? Moj gut feel mi govori da 12,7% za dob 43 nema šanse u hrv. klinici, prije će to bit ispod 5%, podijeli s 2, ovisno o klinici. I sad se zamisli u ulozi zakonodavca, ili min. zdravlja - što ćeš, od ograničenih sredstava fundirati. Dijeliš 1 kolač.

U idealnom svijetu, da lova ništa ne znači, čak ni onda ne bi bila za to - jer i predobno poznajem adiktivni MPO potencijal i jer bi neki stvarno do doslobno menopauze (jer, pretpostavljam, svaki se mjesec ipak ispali kakva-takva jajna stanica, a ima trudnoća i skoro do 50-te), svaki mjesec bili na stolu ili makar razmišljale o stolu, moguće da bi to bila i ja - je li bi to bilo dobro za njih? Uvjerena sam da nije. Ja sam sretna i zahvalna na postojanju granice.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 15.11.2012. at 14:23

masal avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

BEZ LJUTNJE INA, ŽAO MI JE, ALI MISLIM DA NIKADA NE TREBA ODUSTAJATI POGOTOVO NE OD ŽIVOTA. PA NE RADI SE O TOME DA NEKOG UBIJAŠ OD BATINA PA MISLIŠ DA JE DOŠLO DO ODREĐENE GRANICE KAD JE DOSTA.JA BIH RADIJE BILA NA STOLU SVAKI MIJESEC I TO BI ZA MENE BIO LIJEK ZA DUŠU A I TRUDNOĆU NA KRAJU KRAJEVA , NEGO DA ODJEDNOM PUN NADE MORAŠ ODUSTATI OD JEDINE MOGUČNOSTI KOJA TI PREOSTAJE JER JE TAKO ODLUČIO ZAKON. I MOLILA BIH TE SAMO JEDNO NE STAVLJAJ NAM PRED NOS STALNO PITANJE ''BUĐETA''......MISLIM DA JE TO NAJZADNJA STVAR NA SVIJETU AKO SE RADI O ''HUMANOJ'' REPRODUKCIJI========naglasak na ''HUMANA''!!!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •