Results 1 to 50 of 350

Thread: Pravo žena na MPO nakon navršene 42. godine-molim vaša iskustva

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    krol's Avatar

i ja cu prestati ali moram jos ovo...nije reda radi....ako je rodjena 1 beba od 100 pokusaja zenama preko 42 godine onda nije reda radi,isplatilo se.....minimalna sansa i bez sanse nisu isto....ta jedna beba vrijedi novca bacenog na 99 pokusaja....iskljuciti treba samo one bez sansi....

ina33's Avatar

Quote Originally Posted by krol View Post
    i ja cu prestati ali moram jos ovo...nije reda radi....ako je rodjena 1 beba od 100 pokusaja zenama preko 42 godine onda nije reda radi,isplatilo se.....minimalna sansa i bez sanse nisu isto....ta jedna beba vrijedi novca bacenog na 99 pokusaja....iskljuciti treba samo one bez sansi....
    To je upravo ovo što je kod nas, ako shvaćam, moguće - jedino dr-ovi trijažiraju one od 42 s najvećim šansama. Nisu rekli - zabranjeno. Rekli su - to su iznimke, a reprod. ginić odlučuje na temelju nekih kriterija. A, po meni, ne bi trebao "pustit ženu" da vrti utješne postupke ako iz slike jajnika i ostalih parametara zaključuje da joj pomoći može - jedino čudo. To je sve što ja govorim. Pa i pod cijenu da nekoga "zezne" - nema doktora koji nije nekoga zeznuo, dr-ovi nisu bogovi, ali nije da nema pravilnosti i nije da se ne može baš ništa unaprijed zaključiti.
    Last edited by ina33; 15.11.2012 at 15:38.