Evo ja u srijedu idem na konzultacije u Petrovu nakon 1. neuspjesnog IVF-a prosli mjesec a u sijecnju cu napuniti 42 godine, pa cemo cuti sto ce dr. reci. Ne mislim da su godine nesto sto bi trebalo biti mjerodavno za "dopustenje" MPO-a na racun drzave. Netko moze reci da sam subjektivna jer ulazim u tu "kategoriju" ali mislim da svakoj zeni treba dati mogucnost ako postoji imalo sansi. E tu su onda doktori da procijene prema nalazima...i da savjetuju, naravno. Nismo sve istog zdravstvenog stanja, istih zdr. problema pa sad do 42 god moze a dalje "jok" jer vise nismo za "reprodukciju". Ja vec imam klinca i sigurno se necu "gurati" na listu sa 50 godina (jer cu vjerojatno vec biti baka) ali sada mislim da ako to moje zdr. stanje dozvoljava imam pravo pokusati. Frendica ima pune 42 godine, "tezu" dijagnozu od mene i nisu je odbili u Petrovoj...kod istog smo lijecnika pa eto nakon srijede cu vam znati reci koji su "kriteriji". Ako me odbiju, selim se na forum "u privatnim klinikama", malo cemo dici kredit i opet dobro...