Pokazuje rezultate 1 do 50 od 350

Tema: Pravo žena na MPO nakon navršene 42. godine-molim vaša iskustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubzi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Moja iskustva sa Svetim Duhom su odlična. Dr. B. me je upozorio na godine, ali nikada nisam osjetila diskriminaciju u odnosu na moju dob (tada 42). Dapače, trudili su se oko mene baš ljudski.
    I da bilo je još žena mojih godina koje su redovno hodočastile na SD.
    Na VV sam došla sa navršenu 41 i odmah mi je rečeno da sam u ozbiljnim godinicama pa sam indirektno shvatila sam da tamo nemam što tražiti (imala 1 transfer).
    Eto mojih iskustava s našim bolnicama.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Bubzi prvotno napisa Vidi poruku
    Moja iskustva sa Svetim Duhom su odlična. Dr. B. me je upozorio na godine, ali nikada nisam osjetila diskriminaciju u odnosu na moju dob (tada 42). Dapače, trudili su se oko mene baš ljudski.
    I da bilo je još žena mojih godina koje su redovno hodočastile na SD.
    Na VV sam došla sa navršenu 41 i odmah mi je rečeno da sam u ozbiljnim godinicama pa sam indirektno shvatila sam da tamo nemam što tražiti (imala 1 transfer).
    Eto mojih iskustava s našim bolnicama.
    Bubzi, ovo su sve iskustva prije 07/2012 odnosno donošenja novog zakona koji je uveo opet dobnu granicu od 42. godine života žene za postupak na teret HZZO-a?

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

dopunila bih samo statistike s njemačkom statistikom:

http://www.deutsches-ivf-register.de...buch2010-e.pdf

str. 13
    IVF/ICSI rezultati u Njemačkoj 2010 ovisno o dobi žene s vlastitim jajnim stanicama:

prikazuje kliničku trudnoća u % po embrio transferu (ne i započetom postupku),
    broj abortusa u % po kliničkoj trudnoći:

IVF
    dob žene / klinička trudnoća po transferu u % / cca spontani u % po kliničkoj trudnoći %
    38 g. 29,62% 22%
    39 g. 22,63% 28%
    40 g. 17,55% 30%
    41 g. 18,12% 29%
    42 g. 11,87% 46%
    43 g. 14,38% 55%
    > 44 g. 4,11% 15%

ICSI
    dob žene / klinička trudnoća po transferu u % / cca spontani u % po kliničkoj trudnoći %
    38 g. 24,52% 25%
    39 g. 23,68% 29%
    40 g. 17,71% 32%
    41 g. 18,29% 37%
    42 g. 10,19% 36%
    43 g. 8,81% 52%
    > 44 g. 3,59% 54%

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Drage moje evo mene s friskim vjestima od jutros. Dobila sam novi termin u travnju. Dr. nije "ni trepnuo" na moje godine. Tek kad sam mu ja rekla za taj "problem" (da cu u sijecnju napuniti 42) odgovorio mi je da zakon striktno ne kaze NE zenama kad napune 42 i da on kao moj lijecnik zna zasto me ponovo upucuje na IVF i da stoji iza toga. Eto... Dakle generacijo, nismo za "otpis" i to me veseli!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •