Pokazuje rezultate 1 do 50 od 350

Tema: Pravo žena na MPO nakon navršene 42. godine-molim vaša iskustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    giga avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Evo da javim , još mi se jedan dan produžilo ali su odlučili ipak do nedjelje da rade pa ću tako i imat transfer ali od drugog dana... barem nešto

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj giga prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da javim , još mi se jedan dan produžilo ali su odlučili ipak do nedjelje da rade pa ću tako i imat transfer ali od drugog dana... barem nešto
    giga tako je nekako i meni i ja upala pred praznike no nešto drugo sam htjela pitati - vidim da imaš dosta biokem. i spontanih u potpisu jeste to istražili da vidite zašto se dešavaju?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    giga tako je nekako i meni i ja upala pred praznike no nešto drugo sam htjela pitati - vidim da imaš dosta biokem. i spontanih u potpisu jeste to istražili da vidite zašto se dešavaju?
    baš i ja htjela pitati... giga, jesi li obavila imunologiju, trombofiliju, genetiku? nije da se razumijem u to, ali to je stvarno puno neuspješnih trudnoća čak i u kontekstu godina...

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj giga prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle, smrznut će ti embrije 2. dana?
    Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •