-
Malo sam čitala sve te silne forume, zakone i razna medicinska istraživanja te shvatila jednu stvar, a to je da ni jedan specijalist upravo za naš problem ne može tvrditi kada nešto nije moguće, pa tako smatram da sam dobila ponovnu priliku i to prirodno bes stimulacije, meni odgovara jer obično reagiram cistama na stimulacije hormonima. Razlog zbog čega sam dobila priliku je vjerojatno taj jer je moje tijelo pokazalo suprotno od onog što su govorili hormonski nalazi i sam doktor na prvom razgovoru, citiram: ''Vi po ovim nalazima ne možete prizvesti ni jednu jajnu stanicu....bla,bla,bla....''. Čak sam išla i po drugo mišljenje gdje mi je doktor rekao da je uopče uzaludno pokušavati da mi čak ne preporuča da potrišim novce na pokušaje u privatnom aranžmanu. Eto, ne znam, možda sam baš iz neke samilosti dobila termin da mogu ići ponovno na prirodni ali to me uopće ne dira , možda moje ljepotice ovaj puta pokažu svu svoju raskoš, jer prošli puta sam imala dvije prirodno i odustale su baš kad su se trebale razvijati, a pazite rečeno mi je da moji jajnici ne mogu proizvesti ni jednu. Ne gubim nadu, možda se i meni i mm posreći ovaj puta. Dakle nisam odbijena ovaj puta, treba biti uporan.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma