Drage moje, vidim da su odgovori iz HZZO-a poceli stizati pa se nadam da cu i ja doci na red. Al' po svemu sudeci, sve je to tako zbrda - zdola, pozivanje na clanke zakona koje smo dobrano proucile i mogle bi mi njima tumaciti. Sad citam i ne mogu vjerovati-spominju dobru/losu hormonalnu sliku...hmm, mene moj MPO-vac NIKADA NIJE PITAO A KAMOLI UPUTIO na hormonalne pretrage. Sama sam lani prije postupka obavila FSH (11)... Ni sada kad me uputio iskljucivo na placanje nije rekao da bi trebala napraviti pretrage pa da vidimo kakva je situacija... Nista... I sad kaj? Nista, ili se pomiriti sa situacijom ili "tjerati mak na konac" do iznemoglosti a vrijeme nam i ovako curi... Imam jednog prezimenjaka u Saboru na ciji sam video s sjednice Sabora neki dan slucajno naletjela na YouTube-u a tema je bila MPO (iz vremena Milinovicevog zakona), ljutio se na stari zakon pa cu mu se malo obratiti pisamcem da ga pitam ima li mi sto za reci na ovaj "njihov" zakon za nas 42+, doktorske "ofrlje" odluke, sestrinska odbijanja "u startu" i sl...
Jako se ljutim, sve sam gora (a inace sam bas miroljubiv tip)...
Razmisljam, meni je tesko koja vec imam klinca i mozda bi se trebala sa svime time pomiriti ali necu, bas necu jer se radi i o onima koje jos nisu osjetile radost majcinstva (a mogle bi i hoce) i upravo zato mi dode da "metem" sve pred sobom!
Oprostite mi sto sam ovak "zlocka" ali ljute me...uh!