-
Da ,ovo sam dobila nakon upita kao privatna osoba.Inače da odmah kažem , nije da su mi odgovorili na prva dva e-maila ali sam ja i dalje upirala preko službenih stranica ministarstva i pisala sam im da mi nije odgovoreno.Nakon toga javio mi se tip iz NP na mobilni telefon i zamolio me da mu još jedanput ponovim e-mail jer kao oni prethodne nisu dobili i da ću u svakom slučaju dobiti službeni odgovor sa pečatom i potpisom. Ja sam nakon toga uputila jako opširan e-mail sa mnogim pitanjima a koji se tiču ovog područja i zamolila ih da mi odgovore na točno postavljena pitanja .Nakon toga sam ponovno kontaktirala osobu iz NP na telefon i ista mi je odgovorila da se na moja pitanja raspravljalo na sjednici nacionalnog povjerenstav koja je održana 23.04 i da ću vrlo skoro dobiti službeni odgovor odnosno da se odgovor koji ću dobiti trenutno nalazi u fazi potpisivanja.Tom prilikom isti mi je putem e-maila poslao ovo što se tiče žena koje imaju pravo na besplatnost i nakon 42 godine.Eto nadam se da sam vam malo pomogla i da ću uskoro dobiti i druge odgovore na pitanja koja sam postavila.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma