-
Odlučio da više ne želi sa 22 mjeseca
Ipak sam odlučila otvoriti novu temu, čisto da vidim ima li još ovakvih odlučnih malaca kao što je moj
Dojili smo od rođenja, do 6. mjeseci isključivo pa i dulje. Teško je prihvatio dohranu, cica je uvijek bila glavna. Bilo je faza sa cca 14,15 mjeseci kad je prestao jesti i vratio se isključivo na cicu. to me izludjivalo ali brzo je proslo. Nakon toga je nastavio normalno dojiti cca 3 puta na dan i kad sam počela raditi isto je dojio cca 3 puta na dan i jedva dočekao kad se vratim da mu dam.
I jedan dan, točno sa navršenih 22 mjeseca više nije htio. Okretao je glavu i rekao "nece cici". ja sam mislila da mu nešto ne paše i da je slučajno i nastavila mu nuditi i dalje međutim on više nikad nije cicao. jednostavno okreće glavu i ne želi. i kad ga pitam dali hoćeš, odgovara "ne".
Još uvijek mi to ne ide u glavu da je tako odjednom, ničim izazvan, jednostavno odlučio da više ne želi i prestao.
Moram priznati malo mi je i žao. Nismo imali problema u dojenju, sve je bilo savršeno i on je jedan dan rekao dosta.
ja sam uvijek mislila da je dijetetu to toliko fino i ugodno da nikad nebi sam prestao dok mama neda poticaj. Još uvijek sam naime u čudu i pitam se zašto je tako naglo odlučio prestati. kad bi mi barem mogao objasniti, ovako mi je sve nekako nedorečeno...
Eto, samo me zanima ima li još takavih malaca i ima li netko tako iskustvo...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma