Ipak sam odlučila otvoriti novu temu, čisto da vidim ima li još ovakvih odlučnih malaca kao što je moj
Dojili smo od rođenja, do 6. mjeseci isključivo pa i dulje. Teško je prihvatio dohranu, cica je uvijek bila glavna. Bilo je faza sa cca 14,15 mjeseci kad je prestao jesti i vratio se isključivo na cicu. to me izludjivalo ali brzo je proslo. Nakon toga je nastavio normalno dojiti cca 3 puta na dan i kad sam počela raditi isto je dojio cca 3 puta na dan i jedva dočekao kad se vratim da mu dam.
I jedan dan, točno sa navršenih 22 mjeseca više nije htio. Okretao je glavu i rekao "nece cici". ja sam mislila da mu nešto ne paše i da je slučajno i nastavila mu nuditi i dalje međutim on više nikad nije cicao. jednostavno okreće glavu i ne želi. i kad ga pitam dali hoćeš, odgovara "ne".

Još uvijek mi to ne ide u glavu da je tako odjednom, ničim izazvan, jednostavno odlučio da više ne želi i prestao.
Moram priznati malo mi je i žao. Nismo imali problema u dojenju, sve je bilo savršeno i on je jedan dan rekao dosta.
ja sam uvijek mislila da je dijetetu to toliko fino i ugodno da nikad nebi sam prestao dok mama neda poticaj. Još uvijek sam naime u čudu i pitam se zašto je tako naglo odlučio prestati. kad bi mi barem mogao objasniti, ovako mi je sve nekako nedorečeno...

Eto, samo me zanima ima li još takavih malaca i ima li netko tako iskustvo...