Bodem po kucama, uredima i kaficima!!!!
Ništa od moje kave, smišnica se razboljela i ima temperaturu..... Cure uživajte i vidimo se na nekoj drugoj kavi...![]()
Žao mi je što je smišnica bubana! Nek brzo ozdravi!
Ja sam već počela sanjati prvi pregled/konzultacije, zgodnog doktora, doktoricu S. i moje muke oko odabira doktora...uff, ova kavica mi stvarno treba!
![]()
Ako netko ima neka mi donese par Utrogestana, falit ce mi za nedjelju.
Jel trebaju kome Duphastone-i? Imam 2 kutije, mislim da je rok do 02. 2014.
Super innu, samo do pon. A ja folnu nosim za salji dalje...
Tigrical imam ja par kutija pa ti jednu donesem
sta na kraju Zamet?
Posljednje uređivanje od jejja : 27.09.2013. at 17:05
Ako ne zaspim evo i mene. Imam i ja Utriće (pazi sad kad sve zaboravimo donjet
Cranky, možda će meni trebat Duphastone![]()
Donjet cu i ja i duphaston i utrice pa da se tabletamo! Nece kisa, samo glumi!![]()
Jejja, ne mijenja nista, sta moze koja kap naspram toliko lajavica!
Biti ce dilanja na kavi...
evo, ja dilam dijete na sat, dva da mogu u miru popiti kavicu)
Meni nije
komadi, moramo ćešće
I baš mi je drago vidjeti i nova lica. tikiica nadam se da te nismo isprepadale![]()
Meni se svidjela oona tableticafala Luce83 .. a ni kava nije bila losa :D
Ja sad dosla doma i sutim...rijetko se dogodi...valjda sam se nalajala... Jel' samo mene cut na kavi
Ne brinite, nisam se isprepadala.. moram se malo bacit na učenje terminologije da budem spremna na idućoj kavici![]()
Jel ima sanse sljedecu subotu? il neka mini u toku tjedna? Valjda necu opet nekamo neplanirano otputovat!
Cranky i ja smo dezurne svaki vikend! Ona voli bjezat od kuce a ja se hvalit s trbuhom...
Meni je žao da nisam bila jer oću da vidim kako raste trbuh od Tigrical! Vidi li se šta? Nestaju li pločice polako![]()
U mojim očima je ogroman...ali kažu i cure da se lijepo vidi...
Ajmo onda uglavit i ovu subotu za sve one koje nisu bile proslu a koje bi rado vidjele legendarni trbuscic (ili bi jos jednu trac partiju nabacile).
Štaš mi gledat u cice, to je već stara vijest, a tvoje cice i M. su nove i zanimljive
.
Ako imas privjesak, pretpostavljam da je Zamet i okolica u djiru?
Imam, da, ali mi se čini da će bit hladno za sjedit na terasi.... Možemo mi i kod Rašota doć, pa dok izdržimo![]()
Meni svejedno...iako nisam 100% sigurna, neki gosti se spominju...
ajmo popisat koliko nas definitli ima...ja bi trebala imat bebisitera tako da i meni Raso odgovara
Jel onda vrijedi 05.10. u 17,00 h u Premieru?
1. Sara38