Meni paše Premier, ali na žalost nisam sigurna da ćemo moć doć, pa se neću stavljat na spisak. Potrudit ću se da ipak dođemo, mimo spiska![]()
Meni paše Premier, ali na žalost nisam sigurna da ćemo moć doć, pa se neću stavljat na spisak. Potrudit ću se da ipak dođemo, mimo spiska![]()
Ja ovaj put preskačem jer imamo posjete. Za tjedan dana imam prve konzultacije pa ću nakon toga biti "pametnija" i vjerojatno imati više pitanja![]()
@paty
četvrtak 10.10., odluka je pala na dr. S![]()
Posljednje uređivanje od tikiica : 04.10.2013. at 07:34
ipak ideš prije mene ja imam 14.10 ja sam kod dr.V
Javim još ovdje da li ću doći (najavile nam se neke posjete, ali još ne znamo kad), tigrical zanimaju pp pa nećeš nositi uzalud ako ne dođem.
Nažalost ništa od kave, seki mi roćkas pa slavimo!
Uživajte, puseeee
Mah mah iz bolnice..lipo se provedite..![]()
6. Nina70
Vatra, drž se. U Puli si?
Posljednje uređivanje od nina70 : 05.10.2013. at 08:17
U puli sam, da..
Tri vikenda za redom...i opet nas ima i to dosta. Bravo cure!
E jedva čekamo da vidimo tebe i Mimi tj. vaše bebače (vi ste sad u drugom planu)
Arđo naša, niš se ti ne brini. Teško da će moja ovisnost o kavama tako brzo izgorit![]()
Meni dosadno doma... Pile su se neke kavice u međuvremenu ali uvjetovalo ih je lijepo vrijeme da bebači mogu na terasu i da im je blizu a sad mislim da je vrijeme za veću kaficu.
Kako vam paše ova subota 09.10. ili slijedeća 16.10.? Jejja bi do tad mogla na noge...
A imamo i novu trudnicu...i to opet u bračnoj postelji, dakle "slučajno im se dogodilo"!!! Psssst!
tako je, ovu subotu nis od mene, pregled je tek 12.11. do tad ni makac, al bas se nadam da cu na onu iducu onda mocne da je dosadno nego je straaasno
p.s. i ja hocu vidjet inkognitusu![]()
Posljednje uređivanje od jejja : 05.11.2013. at 19:06
Primjećujem da je tigrica ostala u 10.mj! Ok, ipak je trudna...
Ako bi mogli onu 16.11. mogla bi i ja, možda bi nas bilo par iz Istre![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 05.11.2013. at 19:16
Ma tigrici je mozak spržen u trudnoći! Tješim se da i druge kažu da im je tako...samo neke su rekle da im je i ostalo...
A ti Sneki si to mogla primjetit jos samo koji dan :cerek:
Meni više paše ova subota jer drugu subotu slaavimmooooooo prviiiiiiii!!!!
Meni paše sve, a to za mozak ti je tigrice laž, ja sam se još i opametila
Već vidim kavu obje subote...
Arđo, ne vrijeđaj Cranky ona mi rekla da je oporavak mozga dugo trajao... A što ću ja tek bit pametna
I ja bih tako rado na kavicu ali vidjet ćemo možda ako se mm bude dalo potegnut do Rijeke još se ne usudim sama s njim tako daleko...moram se pohvalit bili smo danas na mjerenju narasao je 11 cm od porodaako tako nastavi brzo će mu autosjedalica bit premala
Ja stižem ovu subotu iako mi je dragom rođendan. Dobila sam kile domaćih oraha pa napokon da i taj kolač donesem (ionako moram nešto ispeć za roćkas).
Tigrice, pa gdje nalaziš tolike nove
.
Ja vjerojatno preskačem obje subote...
Posljednje uređivanje od phiphy : 07.11.2013. at 08:38
Pa evo da napokon i bodulica se prijavi nakon 10 kava.........
Naravno da Premier. Zimska rezidencija je sad u pogonu
Vita22već sam zaboravila kako izgledaš
![]()
A kad je ta kava?![]()
Vatra, ovu a i drugu subotu. Drugu dolazi Sneki...pa ako se budes dobro osjecala rado bi te vidjeli!
Vatra ako dodjes ovu nek te izgrle u moje ime onako jako da kosti pucaju![]()
Pa i ja bi vas rado vidjela.. hellloooouuuu?? Vidjet cu kako cu se osjecati...
Vidjet cu i ja za sutra ako mi bebisiter moze uletiti. Mi smo svi prehladjeni pa ne znam je li pametno siriti to kasljanje i kihanje. Drugu bi trebala sigurno doc.
Dogodilo se i meni... Morat cu otkazat ovu kavicu... Bas mi je zao!
Neka neka TigriceL dobro jel se dolazi sutra na kavu ili da ne dolazim s bodulije......
Teško je, bit ćemo obezglavljene, ali Nina32 i ja stižemo...