I to plavim, gumenim, kaže da iza 22,00 radi i ginekološke preglede...mene strah da se on previše naših priča naslušao, pa se ufurao![]()
I to plavim, gumenim, kaže da iza 22,00 radi i ginekološke preglede...mene strah da se on previše naših priča naslušao, pa se ufurao![]()
Ajmo jednu kavicu! Predlažem 20.04. u 17,00 u Premieru, pa ćemo se dogovoriti i za šetnju po Zagrebu, Zajedno za plodnost.
Sad znam di je kava pa me pisi da dolazim ako nis ne iskrsne
uf kako bih dosla rado na tu kavicu - npr. sa suncanim naocalima i kavom sa slagom......ah ah ah
Lijepo se imajte i vidimo se u ZG na setnji za plodnost 27/04/2013
tigrical šta nije bilo da ćemo na Zamet???!!!!
ja dolazim svakako!!![]()
Jel moze biti ovaj vikend??? Puno trazim zar ne??? B-)
Rješeno! Prebacila sam godišnju skupštinu na svibanj! Hehe! Mogu 20.!![]()
Sari želim najljepšu rođendansku fešticu ove subote!!
Ako bude lijepo vrijeme navijam za Zamet.
7. Argente
Šta ćemo onda: sunce=Zamet, kiša=Premier?
...a morat ćemo organizirat i jednu ljetnu kraj mora za gošće iz metropole...
A kud bas 20? Sarici - nek uziva na svojoj drugoj festici! Bas bi rado dosla al mene kaci festica tu subotu. Ako bude Zamet mozda stignem uletiti na sat vremena.
Odlično! Taman mamu iskipam kod svoje sister i rješim ugodno s korisnim![]()
moze..ne paše ova subota jer smo,jelte, na Sarinoj fešti...(ako nekim čudom ostane poklon neotvoren)
sretan rođendan Sarii dobru zabavu na feštici!!!
vidimo se onda na Zametu!!!!!!!![]()
Ja bih došla ali neznam hoću li moći, vrbujem krčanke ali zasad nitko ne može
vita22 mi se javila, ona radi popodne. Ajde probaj s nekim se dogovorit, baš bi te rado vidjela/le!!!
A ne znam jedino ako tantolina bude mogla (ne znam hoću li imati auto, to mi je najveći problem)
Ajmo curke..... Evo i ja se budim iz zimskog sna... Ako stižu klinci i klinceze, stižem sa Cvitom.......
Ja radim ali ću probat' doć. Znači u 17 h Zamet?!
Mimi čekamo te, pokupi krčanke! Sara dovedi Cvitu obavezno.
A i ja bi dosla ali radim...a bas mi trebate...
Lijepo se provedite..![]()
Ja moram otkazat, uletila neplanirana obaveza koju moram odraditi![]()
Nažalost ni ja ne moguMaknula sam s liste moju sjednicu, na kraju moram na drugu
Žao mi je! A najviše mi je žao da neću vidjeti friške trudnice i svu dječicu!
Koliko nas onda uopće ima? Ako većina ne može, za Zajedno za plodnost ćemo se i tako dogovarat na PP ili SMS.
1. tigrical
Ala nam popisa...nesto smo se osule...nego da se ja ne razletim ako se ta kava odrzi, sta kazete da standardnu kavu sa 15-ak komada odgodimo a da vas tri dodjete do mene sutra? Toliko nas bude stalo u dnevni boravakKave ima, kolaca ima, i tako ce mi sutra stan biti kao autobusni kolodvor
![]()
ja bi zamolila slike kolaca na fb, a i vas 4, ovu frisku trudnicu bi volila vidit
što sad s kavicom?ja mislila dovući čeljade da ga malo iznosite dok ja pijucakam i odmaram..
Prijave sutra do 13h ovdje - ako se više nitko ne javi, čut ćemo se nas 5 i smislit alternativu.
nina, ako nas svi otpile, u krajnjoj liniji ćemo čeljade, ti i ja lijepo do Leonarda![]()
Argente, i ti si bila u kombinaciji (ne pada mi na pamet otpiliti trudnicu, jecmenak i ono) ali nemam tvoj broj telefona pa sam zato ovako javno pitala. Meni stima i Zamet i kod mene jer ja vucem dvoje celjadi. Daklem, ja sam sigurna za kavu samo sam htjela zamoliti ako mozemo bar pol ure prije jer do 18 moram kuci biti.
A ninocka, ako mi muz bude dosao s dela pa pricuva moju celjad, drage volje ti nosim tvog maloga, mislim da ce mi bit odmor za ruke![]()
Posljednje uređivanje od Kikica1 : 19.04.2013. at 21:50
Argente, ma vidimo se radije u Kronu na terasi
Ajd' cure smislite nešto pa javite!
Ma zezam se, skužila sam Kikicesamo očekujem da će nas se ipak skupiti još par komada.
Možemo i ranije što se mene tiče...a možemo i kod Kikice...samo nemojte da ja nosam čeljad, to mi je prevelika odgovornost![]()
ja mogu samo javite kad i gdje, nemojte da opet lutam po zametu i okolici!!!![]()
Ajmo mi ipak zamet 17 (ja mogu i ranije ako mustra ne bude hebavala s ručkom) pa onda možemo i čoporativno do Kikice. Znate da se u većini selučajeva pojavi i netko tko se nije upisao na listu, a vjerojatno ni pročitao zadnje postove, pa da nas ne traže.
A baš mi je žao što vas jako puno ne može![]()
Onda ja dodjem na Zamet s kolacima. Javite samo ako koja moze pol ure prije cisto da ne zurim bezveze.
I opet :šmrc: Mislim, nije meni zbog vas nego zbog kolača...![]()
Ajde, ipak će nas bit nešto, bravo. Ja ću dovesti Saru38 i Cvitu.
Vidimo se!
Sneki: sram te bilo!
Kameleon: Zamet, Zamet, Zamet!!!
Draga, šta ti ne primjećuješ (a i svi ostali) na fejsu da je meni krepao fotoaparat, a nikako uzet novi i to se onda odražava na sve ostale! Ali svakako ću ti poslikati s mobitelom zanimljive dijelove ovog druženja: sebe, trudnicu, djecu i kolače! :bitanjeredoslijediuopćesenesramim:
P. S. Ja jedva čekam vidjeti tebe iduću subotu!!!