Da mare, ajde sad potvrdi urbi et orbi da ćeš u 7.mj. blizanačke trudnoće doći na paradu!
Pa kad netko zakmeči "ali možda će padati kiša..."
Ont, ja na Zamet stižem u 4 i pol.
Da mare, ajde sad potvrdi urbi et orbi da ćeš u 7.mj. blizanačke trudnoće doći na paradu!
Pa kad netko zakmeči "ali možda će padati kiša..."
Ont, ja na Zamet stižem u 4 i pol.
Ja sam već rekla da mogu ranije, samo o šefici ovisi, ali potrudit ću se![]()
Dobro jel ja moram krepat dok se neka od vas ne udostoji javiti protokol za 27.?!?!?! Halooooooo?! Buuuuuuuuuuđđđđđđđeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennjjj jjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 21.04.2013. at 08:53
Ahh, nismo uopće dogovorile protokol! Zasad idemo tigrical, cranky, kameleon i ja (ima još nekih nesigurnih), i imamo problem s prijevozom, treba nam još jedan auto! I naravno, što više sudionica!
Idem i ja, ali mi je isto prijevoz malo na hmmm... zovem vas popodne još
Jedan auto: cranky vozi + agrente + ja.
Drugi auto: kikica1 je voljna ići, treba vidjeti tko će s njom? Dođi ti Sneki do Rijeke i kameleon isto, pa vi u taj auto???
Ja imam mjesta za dvije osobe komotno ili tri s time da dvije tanje stanu uz autosjedalicu iza bez beda. I, da, hm, po Zg se bas ne snalazim sto se voznje tice tako da molim da Cranky sporo vozi
Ako se mene pita, ja sam za. Jedino sto me moze omesti je da djeci izbiju kozice jer ih sad imaju masovno u vrticu, ako se to desi moram ostati doma jer nemam kome ostaviti podmladak.
Cranky ne zna brzo vozittako da s tim neće bit problema
![]()
ja nažalost moram prijaviti da mi dolazi sveki ovaj vikend..i ne mogu ići... u petak sam na ispitu, da odem još i subotu..ne mogu..nažalost!!! cure tko god ide lijepo se zabavite!!! vatra je javila da isto ne može.. pozdravi!!!!!!!!
kameleon, čuj ja ti već sada mogu reći da mi vikend kod sina bez snajke u blizini ne bi teško pao![]()
argente![]()
žao mi je, baš bi i ja rado izbjegla to druženje odlaskom u zg...ali ne možem..
eskiviranje ovaj put nije opcija..
![]()
Jeste kupile puhalice? Di da ih nađem? Di sam ih lani kupila?
:mojmozakijasmonagodišnjem:
imas u kauflandu na djecjem odjelu, mislim da ti pol litre dodje oko 10kn
Ja kupila 3 komadau Mulleru, ako se dobro sjećam 3,5kn komad.
i spremate se vi za šetnjicu baš lijepo da je bliže išla bi i ja
Ujutro idem i ja do našeg Kauflanda, možda nađem koji komad.
Drage moje uživajte sutra baš sam htjela ove godine s vama ali ne mogu dobit slobodan dan nikako uživajte.............![]()
Sneki
Cure, jel ima koja Rijecanka jos da bi isla, Sneki mi se jos nije javila, ono mjesta imam ali sama necu do ZG. Radi klinaca moram autom pa trazim koju dobru dusu da podijelimo troskove![]()
Sneki te zvala prije pola sata, al se sad ti ne javljašsinoć nisam vidjela poruku... sorry... Ugl. ja IDEM!
Posljednje uređivanje od Snekica : 26.04.2013. at 10:41
Ajmo se dogovorit da krenemo u isto vrijeme, pa u "koloni" za Zg.
ej cure... ja sutra slobodna pa evo mogla bi vam se mogla pridružiti!naravno ako još ima koje slobodno mjesto
ok. gdje i kada se nađemo?ćeš mi poslat broj mob. pa da se dogovorimo ili..
Samo kratko, detalje ćemo na nekoj kavi, a imaaa ih, bilo nas je 6 + 2 djece. Bilo je super vrijeme, super ekipa i super GPS![]()
A vidi hrabrice sad! A kad smo vozile po trgu za tramvajem je bilo "molim te budi pristojna prema Garminki!"![]()
HB pa smo bile s dva auta, inače bi djeca počela psovati na veliko!![]()
Šefice hoćemo li?
Jel' može 29.06.2013. Dvorana Zamet?
(meni ne paše 22.06 - imam xx godišnjicu mature, a 15. je preblizu)
cranky, čitaš mi misli, i s kavom i s terminom
al čekajmo šeficu da se očituje![]()
Kad onda? 29.6?
I meni paše 29.6., valjda ću još biti u formi, voljela bih vas vidjeti prije posjeta rodilištu
.
Šeefiiiceee!!!?Pa nećemo valjda kafenisat bez tebe?????
phiphy kad je termin? Sitno brojiš ha?![]()
Posljednje uređivanje od cranky : 17.06.2013. at 08:20
S obzirom da mene nema ovaj vikend, čak sam htjela predložit 20.06. četvrtak ali vidim da ste spremne za vikend 29.06. meni paše.
Posljednje uređivanje od tigrical : 17.06.2013. at 08:22
za 29.6. Potrudim se doci ipak sam sad na BO..
![]()
Ja volim kad me se zove šeficamakar neosnovano ali volim
![]()
Mogu vam se još neke Istrijanke pridružiti?Vatra nađemo se na Etradexu u Pazinu?
ili Kanfanaru?
Posljednje uređivanje od Snekica : 17.06.2013. at 19:19
Sneki..ja sam za.mozda dodje i moja prijateljica..cuti cemo se jos..