A mogla bi bit i Aurora?
ja nisam, al lijepo je kad netko i pomisli da si trudan!
cranky hvala![]()
....tko god da je![]()
a jel mogu ja ko padobranac upasti u kladionicu?
Kikica1 ?![]()
Primam opklade do sutra ujutro a onda cu napisat...
Kad me vidis pomislit ces da si dobila okladu, ali nista od toga...
Meni je prvo na pamet pala Sara38, ali zaista bi mogla biti i Kikica1 i sali i Vojvodjanka... Ne mogu se kladiti ni na jednu, jer sam skroz izvan toka, ali veselim se novosti i nestrpljivo cekam saznati tko je sretnica!
Ok sad smo već suzili izbor, pola ih se razotkrilo, pola nas je trudno pa onda od ovih sa liste ostaju još Kikica i sali jedino da nisu ove neprijavljene "s'bande"
Htjela sam prvo na blef napisat Sali, ali me Aurora tvoj post navukao na krivi trag jer si napisala da se posebno veselis ovoj kavici! Dobro da nismo definirale u sta se kladimo!![]()
Ja ne znam al mislim da nisam
Osobno se kladim u saru38... a morti se i vojvodjanki zalomilo opet.
Lastaja sam s reprodukcijom završila
Čekajte malo, ja sam samo ove s liste razmatrala
Da nije Tia? To je moj zadnji odgovor![]()
Bitna je varijabla i jel trudna iz postupka ili iz kućnog rada
Tia nije, pouzdano znam. Uf, ubit ce me to iscekivanje! Ta Tigrica ko radio Mileva, sve zna.![]()
Kikice pa kak nisi ti
Ja se kladila u tebe, a ja se nikad ne kladim, ha ha
(hebate, prva stvar koju sam isla nakon budjenja napraviti je pogledati tko je inkognitusa)
Tigrice, ajmo ime na sunce!
Veselimo se tko god da je![]()
Pih, neš ti atrakcije u našem sunčanom gradu...da nas može omesti malo vodice u posustajanju...
(ja mislim da je Olivera i to iz incognito postupka)
Učka se čisti, kod nas više ne pada, Zamet mi je blizu! Kolačiiii?!Ja sam za!
Dakle, kava svakako ostaje! A kolači....ako je za rođenje male M onda phiphy slobodno donesi!
Plan je bio da nam nova trudnica danas na kavi sama kaže. Samo ću vam pomoć malo. Drugo joj je dijete i nije bila u postupku - nego u bračnoj postelji!
Taman sam se vratila u RI i bas razmisljam jel neka kava u planubilo bi lijepo vidjet friske trudnice
Jejja ne brini, brzo ćemo reprizu
Komadi puse, bilo je super kao i uvjek!
Oćemo kladionicu koja će prije, sad nakon kave, Argente ili Mali Mimi?![]()
heheh ajde klađenje, ali da definiramo ulog..
ja se kladim argente!!
kavica izvrsna kao i uvijek!!!
za vojvođanku!!!
Bilo je lijepo vidjeti vas opet...i ja se kladim na Argenteznači trebala bi u roku 3 dana jel...
Ja ću riskirati, bolji je koeficijenti reći Mali Mimi...Recimo da bi današnja vožnja mogla ubrzati stvar
, a osim toga, Argente voli čekati 4, 5 sat na pregled na 4. katu pa šteta da joj se uskrati taj užitak
.
Meni je Mali Mimi izgledala zrelija za porod od Argente. Zato i ja kazem da ce Mali Mimi prije roditi.
Cure pozz! Vidim da je bilo zabavno..bas mi je zao da nisam bila, ali bit ce jos kava.
Vojvodjanko cestitam na T!!
Zelim Argente i Maloj Mimi sto brzi i skolski porod... Ja se ne volim kladiti..ali reci cu Argente
Tigrice kako si mi ti?
Saljem svima veeeeeliku pusu!!!
Vidim da su oklade padale i na moj račun, a ja još jednom koristim priliku i čestitam dragoj Vojvođanki! Vidimo se na sljedećoj jesenskoj kavici, nadam se sa još više trudnica i novih bebica!![]()
Hvala curke
Radio Mileva mi pokvarila iznenađenje! cccc
Navijam za što više trudnica na sl kavici (to se odnosi pogotovo na one gore nabrojane)
čitamo se sad malo češće........
Ok, šefica nam je u nirvanipa ću evo, ja dignut temu
Ajmo prijave za 28.09.2013. 17 sati u Premieru!!!!! Raaašoooo stižemoooo
1.cranky
1.cranky
2.phiphy
uz prijedlog - može Zamet pa ako bude hladno/ružno Premier? (na zraku je ljepše)
3. tigrical
Otvorila temu bez mene!!! Hoces jecmenac??!!!
Aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Ja sam u bolnici na strogom mirovanju.... :'(
mene isto nema,aaaaaaaaaaaaaaa, može mijenjanje termina za onaj slijedeći vikend? 5.10?????ili 27.9???????
![]()
Mene nije briga ja sam na bolovanju! Ja hocu kavuuuu! I hocu cesce! Meni pase i po noci i tako sam na wc-u...
Nisam, nemojsamo sam je digla
27. je petak ja radim do 5, a onda mi se S zalijepi ko priljepak, tako da mi to baš ne paše.
phiphy ne paše ovaj vikend, tj ne znam dali joj ne paše cijeli vikend ili samo subota?
Sneki!!!!
Šefice preuzmi, meni ne ide![]()
Mi smo se danas prvi put cijepili pa bih voljela biti doma zbog mogućih reakcija, mm ne bi bilo baš drago ostati sam s phiphycom...ako bude ovaj vikend, preskačem pa se pridružim na sljedećoj![]()
Posljednje uređivanje od phiphy : 20.09.2013. at 10:45
Oćemo onda 05.10. u 17?
Mjesto još možemo dogovorit naknadno![]()