Nek' šefica presudi.Meni sve paše, blaženi porodiljni!!!
Vatra, stai zitta, miruj i gotovo, šaljem ti veliki pozdrav u kbc!
Nek' šefica presudi.Meni sve paše, blaženi porodiljni!!!
Vatra, stai zitta, miruj i gotovo, šaljem ti veliki pozdrav u kbc!
05.10. je baš nekako kasno...a?
Tko može ovu nedjelju 22.09. a
tko bi rađe drugu subotu 28.09.???
Pa ćemo 05.10. ponovit...hehe
Ma jooj dasmotana sam ko sajla, falila sam red na kalendaru
Da, da 28.09. ne 05.10. predaleko je to!!!!
Meni paše i 22. i 28.(a možemo i oboje pa nek dođe kome kako paše : ovisnikokavama: )
Posljednje uređivanje od cranky : 20.09.2013. at 14:26
Ja mislim da i meni pase i 22. i 28.pa vi uglavite kako hocete.
meni je trenutno ideja o kavi bljaaak, ljak, fuj, al ću rado popit čaj, mada mi ni on neće pomoć
kad se dogovorite, eto mene![]()
aaa kavaaaaaa, 22.09. ne morem, svekru je rodjendan.. ako budete vikend iza onda bi jos i mogla![]()
Ako si uspijem namjestit smjenu (samo ne znam na koji datumeto i mene.
Pa tu se svašta događalo a ja pojma nemam.
Vojvođanka, bravo, čestititke
Vatrice, izdrži! Što se mora nije teško![]()
Ma bolje vam je 28.9.
Nisam u kbc nego u puli, zadnjih 24 sata je mi je bolje, ali sam prikovana za krevet
Cure, liipo se zabavite i mislite na mene..![]()
Ja cu isto doci sutra. Ne mora nas uvijek biti 20. Kako kome pase neka naleti na kavicu u 17.
Ajd samo da pitam gdje je kava, na Zametu ili? Ja stalno racunam da je to u subotu a sad vidim da je ned. Trebala bi ic do mame sutra, sad sve ovisi kad krenemo nazad, mozda i stignem na kafe.
Nedjeljom ne radi Premier, tako da je sutra kava svakako na Zametu, ono gore, klasika.
kikica1 ti dođi do mene na kafe!
Posljednje uređivanje od Snekica : 21.09.2013. at 14:59
Jučer je lajao tko je mogao a sad dižem temu za slijedecu subotu, Zamet u 17!
I ja i ja
I aaaajmo noveeeee!!!!!! Javite seeee!!!!!!
Arđo, pričat cemo o tebi na kavama ako zelis...
Slike stopala u japankama pred porod :belj:
Jos sam "samo" par kila u plusu pa si dopustam ali ne vracajte mi to kad se udebljam
ja sam nazalost bila na putu, a idem opet...nadam se da će se nastaviti ova nova tradicija čestih kavica, pa da ću vas uskoro vidjeti!!!!
svima big
i uživajte!!!!
Gledat ću se pojaviti, i mene zanima priča o pp.
Eh sad, doći ću kamo se dogovorimo, malo više navijam za Premijer, to nam je ono 'primarna štacija' ali kud svi tud i :sadvišenetakomalimujo:
Lipe moje, pozdrav svima!
E, i da napomenem da bi mi bilo drago vidjeti i nova lica, cure, bez straha, bude nam jako lijepo!
I ja bi se priključila kavici..Moj glas ide za Premier (ako se misli na onaj u gradu)
![]()
Ja sam za Zamet ako bude lijepo vrijeme, lijepo je vani, na zraku, dok se još može...
Navijam za Premierali dolazim gdje god..... Zamet mi je na drugom kraju grada a za vikend bih htjela malo više biti s djetetom jer me totalno ignorira od kada sam počela raditi...
![]()
Morat ću je pitati da li joj se ide(radije bih da kaže da joj se ne da, da nemajka dobije par sati samo za sebe
).
Na kavama sve vole biti "nemajke". Pitam zbog komocije, kolica...da znamo Zamet ili Premier. Tikiica, da onaj u gradu ali ako bude Zamet, objasnimo ti di, dobrodosla!
Ok, računajte na mene! Samo se dogovorite gdje![]()
Meni, naravno, paše di god se dogovoriteAli kako je krenulo....
Oćemo ovako?:
Još ovaj put na Zametu, jer je lijepo vrijeme pa možemo na terasi, a onda zimske opet u Premieru (fali mi već Rašo)?
Tako i "nemajke" mogu do zadnjeg časa kalkulirat
tikiica dobrodošla, kafić Galaxy u novoj Dvorani Zamet. Znaš di je?
Posljednje uređivanje od cranky : 25.09.2013. at 08:20
Javite mi kako ću vas prepoznati.. bed mi je upast nekome za stol i pitat jesu s rode :D
Šefice, mudra si ti. Probat ću se izorganizirati da dođe i M., trebat će nam model za pp
.
Tikiica, zakasni 5 minuta, do tad će već sigurno 3, 4 stola biti spojena i kokodakanje će biti u punom jeku, e, to smo ti mi.
Tikiica setaj zbunjeno okolo ko ja zadnji put pa ce te cranky pobratpremier mi je drazi al doteglit cu se do zameta..
Yep, neće biti problem prepoznati moju zbunjenu facu![]()
Ja dolazim s kolačima, a vjerojatno i s opremom za bockanje jer nekcije dajem od 5-7 popodne... i da, to je prvi dan bockanja pa će mi možda trebat pomoć nakon dvije godine pauze(tigrice jel stižeš?
)