Bodem po kucama, uredima i kaficima!!!!

Ništa od moje kave, smišnica se razboljela i ima temperaturu..... Cure uživajte i vidimo se na nekoj drugoj kavi...

Žao mi je što je smišnica bubana! Nek brzo ozdravi!
Ja sam već počela sanjati prvi pregled/konzultacije, zgodnog doktora, doktoricu S. i moje muke oko odabira doktora...uff, ova kavica mi stvarno treba!

Ako netko ima neka mi donese par Utrogestana, falit ce mi za nedjelju.

Jel trebaju kome Duphastone-i? Imam 2 kutije, mislim da je rok do 02. 2014.

Super innu, samo do pon. A ja folnu nosim za salji dalje...

Tigrical imam ja par kutija pa ti jednu donesem
sta na kraju Zamet?
Posljednje uređivanje od jejja : 27.09.2013. at 18:05

Ako ne zaspim evo i mene. Imam i ja Utriće (pazi sad kad sve zaboravimo donjet
Cranky, možda će meni trebat Duphastone

Donjet cu i ja i duphaston i utrice pa da se tabletamo! Nece kisa, samo glumi!

Jejja, ne mijenja nista, sta moze koja kap naspram toliko lajavica!
Biti ce dilanja na kavi...

evo, ja dilam dijete na sat, dva da mogu u miru popiti kavicu)

Meni nije
komadi, moramo ćešće
I baš mi je drago vidjeti i nova lica. tikiica nadam se da te nismo isprepadale

Meni se svidjela oona tableticafala Luce83 .. a ni kava nije bila losa :D

Ja sad dosla doma i sutim...rijetko se dogodi...valjda sam se nalajala... Jel' samo mene cut na kavi

Ne brinite, nisam se isprepadala.. moram se malo bacit na učenje terminologije da budem spremna na idućoj kavici

Jel ima sanse sljedecu subotu? il neka mini u toku tjedna? Valjda necu opet nekamo neplanirano otputovat!

Cranky i ja smo dezurne svaki vikend! Ona voli bjezat od kuce a ja se hvalit s trbuhom...

Meni je žao da nisam bila jer oću da vidim kako raste trbuh od Tigrical! Vidi li se šta? Nestaju li pločice polako

U mojim očima je ogroman...ali kažu i cure da se lijepo vidi...

Ajmo onda uglavit i ovu subotu za sve one koje nisu bile proslu a koje bi rado vidjele legendarni trbuscic (ili bi jos jednu trac partiju nabacile).

Štaš mi gledat u cice, to je već stara vijest, a tvoje cice i M. su nove i zanimljive
.

Ako imas privjesak, pretpostavljam da je Zamet i okolica u djiru?

Imam, da, ali mi se čini da će bit hladno za sjedit na terasi.... Možemo mi i kod Rašota doć, pa dok izdržimo

Meni svejedno...iako nisam 100% sigurna, neki gosti se spominju...

ajmo popisat koliko nas definitli ima...ja bi trebala imat bebisitera tako da i meni Raso odgovara

Jel onda vrijedi 05.10. u 17,00 h u Premieru?
1. Sara38