Results 1 to 4 of 4

Thread: Naknada za samohrane roditelje

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Default Naknada za samohrane roditelje

Dakle, zanima me da li u slučaju neplaćanja alimentacije od strane oca, majka ima pravo na još neku naknadu osim dječjeg doplatka? Dakle otac je nezaposlen (nije oduzeta radna sposobnost)?
    Hvala na odgovoru.

Quote Originally Posted by klokanica1506 View Post
    Dakle, zanima me da li u slučaju neplaćanja alimentacije od strane oca, majka ima pravo na još neku naknadu osim dječjeg doplatka? Dakle otac je nezaposlen (nije oduzeta radna sposobnost)?
    Hvala na odgovoru.

vec je puno pisano na tu temu. mozes ( pod određenim uvijetima ) primati jedino privremeno uzdrzavanje i to max 3 godine. drugo nista.

Quote Originally Posted by samamama View Post
    vec je puno pisano na tu temu. mozes ( pod određenim uvijetima ) primati jedino privremeno uzdrzavanje i to max 3 godine. drugo nista.
    Možeš molim te staviti neki link, ili ukratko odgovoriti na koji se način ostvaruje to pravo, dakle majka je zaposlena, u pitanju je dvoje djece.

Ja sam nedavno predala zahtjev za to i jos cekam rjesenje. Mene su trazili da mu prvo stavim ovrhu n racun radi neplacanja alimentacije i onda sa tom ovrhom sam isla u czss i tamo predala zahtjev za privremenim uzdrzavanjem.