Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: rano nicanje zubića

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno rano nicanje zubića

Sin nam nikad nije kenjkav ali zadnja tri dana baš cendra, nervozan je, trlja donje desni jezikom, trpa ručice u usta, cucla ih, svoj rukav, moje prste i slina mu zna poteći u slapovima toliko da se povremeno i zagrcne. Razmišljam da nisu zubići iako ima 2 mj. i 20 dana - naime, meni su nikli prvi sa tri mjeseca i negdje sam pročitala podatak da ako jednom od roditelja niknu tako rano da se isto zna desiti i djetetu.
    Kako mu tako malom ublažiti tegobe ako jesu zubići? Nekako mi je to prerano za zubiće....

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Moguće da jesu, ali i ne moraju biti. Moji su svi tako slinili, trljali i cendrali, a dobili su ih tek kasnije (11 mj, 5 mj, i ova mala još nije sa 7 mj).

bembola avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

a moguce moj je isto sa 2 mj tako poceo a prvi mu je sa 4,5 izbio i izlaze jedan za drugim ali njemu nista ne pomaze ni ogrlica ni gelic..imamo i homeopatske granule al mu nisam uspjela davat jer nije znao zlicicu vode popit jer nije osim cice nista jeo (ni pio) mogla bi mu sad probat dati kad je poceo sa dohranom jer navodno kazu da su te homeopatske granulice najbolje...par puta sam mu morala dati paracetamol jer doslovno nije moga spavat koliko ga je bolilo

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj bembola prvotno napisa Vidi poruku
    a moguce moj je isto sa 2 mj tako poceo a prvi mu je sa 4,5 izbio i izlaze jedan za drugim ali njemu nista ne pomaze ni ogrlica ni gelic..imamo i homeopatske granule al mu nisam uspjela davat jer nije znao zlicicu vode popit jer nije osim cice nista jeo (ni pio) mogla bi mu sad probat dati kad je poceo sa dohranom jer navodno kazu da su te homeopatske granulice najbolje...par puta sam mu morala dati paracetamol jer doslovno nije moga spavat koliko ga je bolilo
    ovako je i nama,ja sam nedavno kupila kapi koje rade ljekarne Zagreb i čini mi se da nam one još najviše pomažu,pa probaj sa tim

bembola avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj đurđa76 prvotno napisa Vidi poruku
    ovako je i nama,ja sam nedavno kupila kapi koje rade ljekarne Zagreb i čini mi se da nam one još najviše pomažu,pa probaj sa tim
    Đurđa mozes li mi molim te reci koje su to kapi

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

samo cuclanje ručica i slinjenje nisu znak da zubići izlaze. Ako desni pobijele i oteknu, onda je to znak, bar je nama tako bilo. Bebe iz različitih razloga guraju ručice u usta, ne moraju biti zubi.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Moj je isto poceo s dva mjeseca sliniti i gurati ruke u usta, a prvi zubici su izasli s pet i po mjeseci. Al cim su izasli prestao je sliniti. Tako da mislim da je slinio zbog zubica, 3 i po mjeseca

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala vam na odgovorima!
    Uh, jadničci maleni, znači da se zbilja mogu i mjesecima prije javiti simptomi. Bili kod pedijatrice zbog nečeg drugog pa nije vidjela da niče, mada kaže da je moguće da će niknuti i prije......
    bembola - molim te, zanima me o kojim homeopatskim granulicama je riječ......

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj bembola prvotno napisa Vidi poruku
    Đurđa mozes li mi molim te reci koje su to kapi
    Miradent kapi,rade ih baš oni,gradska ljekarna Zagreb
    a koji dan prije uzela i homeopatske kuglice,platili ih masno,ali kroz par dana nisam primjetila nikakvog pomaka(mislim da one imaju koristi ali samo ako se tope pod jezikom a ovo što kažu bebi rastopiti u malo vode i dati na žličicu to ni ne dođe praktički na jezik a kamoli pod jezik tako da sam od njih odustala

bembola avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Palčica-http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=homeopatske%20granule%20za%20zubi %C4%87e%20chamomila&source=web&cd=4&cad=rja&ved=0C FAQFjAD&url=http%3A%2F%2Fwww.homeopatija.com%2Fpro izvodi.php%3Fproizvod%3D38&ei=Q66mUPnUIs364QTr0oGw BA&usg=AFQjCNFrGmJ9ZHKm9hL1D1GSEovT5re9ig
    Ja cu ih sad ovih dana ponovno probat dati pa ti mogu reci da li pomazu iako ovo sta kaze đurđa76 ima smisla,neznam....
    Ja sam ih kupila na preporuku susjede koja radi u ljekarni ona kaze da je svojoj djeci samo te koristila nikakve gelove ni ogrlice i kaze da joj je super,a sad kod svakoga je drugacije( ja mislim da sam ih platila oko 70kn al gel mi je bio skuplji pa nis od njega )
    đurđa76-pretpostavljam da ih onda ima samo u Zg za kupit?

bembola avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ups nemogu ti poslat link u biti zovu se chamomila pogledaj na www.homeopatija.com
    nesto sam zeznula nemogu poslat link

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

a ne znam,možda neke ljekarne i imaju,mi smo ih u zg kupili,nekih 13 kuna dođe

bembola avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

probat cemo i to...hvala!!!

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mojem mlađem mališanu su zubići nikli s nepuna 3 mjeseca, a da nismo ni primjetili ni pomislili da bi mogli krenuti (na mene se uvrgnuo).

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

tad su i mojoj poceli.
    jos uvijek nista.
    sest i pol mjeseci.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

moja ima dva