Pokazuje rezultate 1 do 50 od 82

Tema: Čaj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    Zagreb, Maksimir
    Postovi
    3,756

    Početno

    Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Mogla i ja Forka probat djumbir na tvoj natur nacin, dobra ideja
    Pa to i je najbolje, natur! Probaj, nećeš požalit' !

  2. #2
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    24,658

    Početno

    Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    Pa to i je najbolje, natur! Probaj, nećeš požalit' !
    Može, hoću al ajde ti meni daj baš tvoj recept hvalaaaa

    Ja nisam kavedžija al zato obožavam rituale ispijanja čaja
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 06.12.2020. at 17:34

  3. #3
    Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    Zagreb, Maksimir
    Postovi
    3,756

    Početno

    Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Može, hoću al ajde ti meni daj baš tvoj recept hvalaaaa

    Ja nisam kavedžija al zato obožavam rituale ispijanja čaja

    Ma Lili, to ja odokativno , uzmem đumbira otprilike veličine nokta, možda malo više, znaš, onaj jedan njegov pršljenčić... tanko ogulim koricu, naribam na sitni ribež, stavim u onu posidicu za čaj (da mi se ne rasipa po cijelom čaju, premda moj frend, kad radi sebi, to sve na koncu slisti, i čaj i đumbir ), i prelijem s cca pol litre kipuće vode (imam mali, slatki čajnik, mislim da je baš ta mjera). Pustim da se sve prožme, i voila!
    Pokušaj pa javi

  4. #4
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,003

    Početno

    Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    Ma Lili, to ja odokativno , uzmem đumbira otprilike veličine nokta, možda malo više, znaš, onaj jedan njegov pršljenčić... tanko ogulim koricu, naribam na sitni ribež, stavim u onu posidicu za čaj (da mi se ne rasipa po cijelom čaju, premda moj frend, kad radi sebi, to sve na koncu slisti, i čaj i đumbir ), i prelijem s cca pol litre kipuće vode (imam mali, slatki čajnik, mislim da je baš ta mjera). Pustim da se sve prožme, i voila!
    Pokušaj pa javi
    Ja isto volim taj ribani đumbir, ali dodajem i svježi limun. Zapravo, češće to pijem ljeti nego sad. Hvala na podsjećanju, baš bih mogla...

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •