-
Čudni zvukovi kod dojenja
Oprostite što ovako upadam na forum,ali trebam savjet;
imam bebu staru 12 dana. Redovito ga dojim i što se toga tiče sve je u redu.
Međutim, cijelo vrijeme dok siše stvara jako čudan zvuk, zvuči kao škripanje ili pištanje, ne znam kako da opišem, kao da dolazi iz grla ne iz pluća. To je prodoran zvuk koji ispušta kad udiše. Inače normalno diše, osim kad jede i ponekad isto tako,samo tiše pištanje se čuje dok spava.
Dal je netko imao sličnih problema? Tražila sam po internetu i našla sam nešto vezano za hrskavice na dušniku, izgleda mi najbliže tome,ali nisam sigurna..
-
Ne brini, tako je kod svih beba. To je zato jer bebama još nije razvijena hrskavica. To je normalno.
-
Ista stvar kod mene! Pištanje, stenjanje, hroptanje. A ja sam mislila da je to radi toga što prebrzo jede- ne znam kad stigne udahnuti! Hranim ju na boicu.
-
naš je mališa znao ispuštati zvukove poput "iju.iju." dok bi jeo na bočicu. sad već dugo nije. inače je dosta glasan jedač
dok sisa, čuje se neko potiho "khhh"
krklja inače jako često, premda mu često čistimo nosić. pedijatrica se nasmijala i rekla da to bebe prave turbulencije. nisam je baš skužila (osim ako to ne znači da jače ispuhuju zrak kako bi prešli neke prepreke u dišnim putevima), ali nije djelovala zabrinuto pa nisam više ni ja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma