Pokazuje rezultate 1 do 50 od 61

Tema: prirodno roditeljstvo- tko su ti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bebolino_ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja sam se prijavila za ovaj petak, 15.02. na uvodno predavanje o prirodnom roditeljstvu, jer me voditelj baš zaintrigirao za emisiji Na rubu znanosti.
    Inače ja sam prošle godine prošla svih 11 Unicefovih radionica u vrtiću - one su odlične, ali mislim da ovo dvoje nije uopće isto. Unicef uči metode odgoja, ali ne i onu dubinu svega toga. Koliko sam skužila u Prirodnom rod.postoji i radionica Regresija gdje se ti vračaš u svoje djetinstvo kako bi mogao shvatiti što si osječao, zašto i to presličiti u sadašnju situaciju sa svojim djetetom odnosno da ne radiš neke stvari kroz koje si ti prošao kao mali, a podsvijest ti govori da je to jedina metoda. Teško se boriti sa podsvijesti.

susret avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bebolino, slažem se. Pričala sam s prijateljicom koja je bila na njihovim radionicama. Jedino kaj sam ja još uvijek skeptična oko toga da će jedna radionica regresije omogućiti kontrolu podsvjesti. Vjerojatno će dovesti do nekih uvida, ali to je tek početak promjene. Mila mi je (vrlo) ideja što potiče roditelje da rade na sebi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •