Pošto sam uljudno čekala par dana da se meštar prijavia njega nema, a narod ište odgovore i čeka
velim, da probam ja
Strobery Shortcake Zaleđeno lisnato tijesto može se ponovo zalediti samo nakon termičke obrade. Oće reći - pečeno. Pa ti to i nije baš nešto :/ Jedino ako možeš nabavi nezaleđeno industrijsko lisnato (možda u "Klasu"?) pa od njega napravi šta želiš i onda zaledi. Mada, ni tako neće biti isto kao ona gotova čudesa. Naši zamrzivači jednostavno ne mogu tom brzinom zalediti hranu kako to čini industrija.
momtobe Čajevi u domaćim, ne prejakim varijantama, su uglavnom OK. Pod tim mislim na kamilicu, šipak, lipu, majčinu dušicu, nanu/mentu, komorač i slične kod-nas-rastuće biljčice. Jedina preporuke je da se djeci ne kuha čaj iz vrećice (navodno zbog nemam-pojma-čega što može sadržavati taj papir od filter vrećice).
Takođe se ne preporučuje djeci davati pravi čaj (ruski, indijski) iz istog razloga kao i crnu kafu (kafa-kofein, čaj-teofilin, kakao-teobromin) - sve stimulansi nepreporučljivi za mala bića.
spajalica thanxza plijesni u sterilnoj vodici. Ako imaš još kakvih info o vremenu valjanosti otvorene flaširane vode, pliz podijeli sa nama
retha nadam se da je traktat o čaju bio zadovoljavajući
Davoreeeee! Da ti komp nije krepao :? nema te 100 godina![]()

a njega nema, a narod ište odgovore i čeka
velim, da probam ja 
za plijesni u sterilnoj vodici. Ako imaš još kakvih info o vremenu valjanosti otvorene flaširane vode, pliz podijeli sa nama 

kao ma to je biljno,pa kao nemože niš biti :shock: što je glupost mak,konoplja,..krasne biljčice