Citiraj Looli prvotno napisa Vidi poruku
a eto...ma mislim...bilo pa proslo...necemo sad vjecno dramiti zbog toga...

makar, mi u usporedbi s vama...nismo ni mogli biti u istoj situaciji...vi vec imate starijeg brata u skoli..poznajete nastavnike i ostalo osoblje...vec ste dosli na pripremljeno kad vam je drugo dijete doslo na razgovor jer je uciteljica starijeg dijeteta pripremila pedagogicu itd ...ako sam dobro shvatila pricu...

dobro si shvatila ,ja sam na informacijama starijeg sina pitala njegovu učiteljicu za preporuku učiteljice za kćer i rekla sam joj za probleme koje imamo
neki dan me je nazvala da mi kaže da je to spomenula stručnoj službi i da me pita za termin dolaska
ono što bi i tebe trebalo veseliti je da su očito spremni na suradnju,bar se tako sada čini

mi smo bile prvo zajedno unutra 3-5 min dok su se E i defektologica upoznale i dok joj je pokazala šta će raditi,pa sam ja izašla van,riješila onaj upitnik i nakon 20-tak minuta ušla k njima te sam još 10 -min popričala s defektologicom o potecijalnim problemima na nastavi,očekivanjima, i tako
inače E psihologica je defektologici bila prof na faksu i upoznata je s njenim radom
isto tako zna i našu logopedicu ( mi smo išli na rehabilitaciju u rehabilitacijski centar ERF a tamo s klincima rade profesori na ERF pa je cijela stručna služba polagala ispite kod njih )